S

Teğmen
20 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
POWER SUPPLY İLE AMFİ ÇALIŞTIRMAK
Arakdaşlar herkese iyi forumlar öncelikle , elimde cooler master 500 w power var bütün sarıları (+12) , bütün siyahları da (-) olacak şekilde birleştirip bir yeşil ve siyahıda birleştirince açılması lazım , ama benim power da 10 tane sarı var üç tanesinin üstünde siyah çizgiler var ve kafam karıştı şimdi o sarıları da diğer sarıların arasına bağlasam mı , içerde hepsi aynı yerde birleşiyor mu acaba ?cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
S
9 yıl
jbl Subwoofer için Anfi Tavsiyesi ( Sistem evde kullanılacak )
arkadaşlar herkese iyi forumlar. Jbl 1000Watt Subwoofer ürünü dün hepsiburada dan satın aldım , önceki bilgisayarımdan söktüğüm Cooler master 500 w Psu ile kullanmayı planlıyorum , başka bi hoparlör fln bağlamayı düşünmüyorum , ürünü rahat şekilde çalıştıracak uygun fiyatlı anfi tavsiyesi istiyorum , konuda daha yeniyim. :) cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Bahsettiğim Jbl ;
http://www.hepsiburada.com/liste/jbl-box-1214cs-30cm-1000watt-kabinli-subwoofer/productDetails.aspx?productId=otaytbox1214cs&categoryId=26090#Gorseller
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.