S

Binbaşı
13 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
300 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
3 ay
İSTANBUL İÇİ ACİL YUVA ARANIYOR, MAALESEF SOKAĞA BIRAKILACAK :(
Karşınızda sokakta zorlu bir hayata meydan okuyan, ancak şimdi sevgiyle dolu bir yuva arayışında olan genç ve dişi tekirimiz. Bir zamanlar aç, susuz ve hasta olarak bulduğumuz bu minik yavru, bir hafta boyunca veteriner kontrolünde antibiyotik tedavisi gördü, aşıları yapıldı ve kısırlaştırıldı. Sağlığına kavuşmasını izlemek gerçekten mucizeviydi.
Ona sıcak bir yuva sunmak istedik. Çünkü onun gibi özel bir canın, sıcak bir kucakta huzur bulması gerektiğine inanıyoruz. Eğer siz de bu minik kahramana evinizi ve kalbinizi açmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin. O, gerçek bir aileye ve sonsuz sevgiye layık. Ona ikinci bir şans vermek istemez misiniz?
Sahiplenmek isteyenler bana ulaşabilirler
05317814416
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 ay
Lenovo Laptop için RAM Önerisi
Selam arkadaşlar. Donanımdan hiç anlamıyorum. 16 gb RAM almayı planlıyorum. Elimde Lenovo Ideapad Gaming 3 RTX 3060 laptop var. (link: https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82k200k0tx-pm-HBC00000BDM1T)

CPU-Z verileri aşağıdaki gibi:

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Sizce aşağıdaki linkteki 16 gb ram'i alıp halihazırda takılı olan 8 gb'lardan birinin yerine taksam, 16+8 gb uyumlu çalışır mı? Eğer çalışmazsa bu 16 gb ram'den 2 tane alsam 32 gb'ı anakartım kaldırır mı?

RAM:
https://www.amazon.com.tr/dp/B097HQ9ML1?tag=akakceprime-21&th=1
Çok teşekkürler şimdiden
S
geçen yıl
Yemeksepeti Market Tarafından 5 Saat Mağdur Edildim - Lütfen Destek Olun
Bu konuyu herkesin duymasını istiyorum. Çünkü artık neden Yemeksepeti kullanmadığımın en büyük hatırlatıcılarından biri oldu yaşadığım.

Öne çıkararak destek olursanız sevinirim.

9 Aralık akşamı saat 8'de Yemeksepeti Market (Çeliktepe) şubesinden sipariş verdim. 21.40-21.50 arasında siparişin geleceğine dair not düşüldü. Uzun bir süre olsa da yoğunluktan dolayıdır diye sorun etmedim. Ardından bu süre 22.10-22.20 arasına uzadı. Yine ses çıkarmadım. İlgili saat aralığında siparişimin yolda olduğunu gördüm. Fakat yarım saat sonra "Teslim Edildi" bildirimi geldi. Ben teslim almadım. Müşteri hizmetlerine en az 7 kez ulaşmama rağmen bu mağduriyetim giderilmedi. Saat gece yarısını geçti ve bu süreçte ihtiyaçlarımı sipariş verebileceğim başka online platform kalmadı. Yemeksepeti Market (Çeliktepe) şubesi hem beni 5 saat bekletti, hem de mağdur etti. Uzun zamandır Yemeksepeti kullanmıyordum ve neden kullanmayı bıraktığımı çok iyi anladım. Daha kendi marketinin siparişini organize edemeyen firmaya bir de üçüncü parti restoranlarla aracı ilişkilerinde mi güveneceğim? Yaşadığım rezillikten dolayı anladım ki Yemeksepeti artık telefonumda fazla yer kaplayan bir uygulamaymış sadece ve şu dakikadan itibaren onu bile yapamayacak. Allah onları bildiği gibi yapsın. Bu nasıl organizasyon? Bir daha asla Yemeksepeti'ne güvenmem.
S
2 yıl
Şarkı Sözü Yazmaya Hevesli Biri Var Mı?
Bir amatör müzik denemem olacak ama lirik yazmakta berbatım. Müziği oluşturdum, şarkının hecelemesi de tamam ama söz konusunda çok kötüyüm. Yardımcı olabilecek var mı? Aşağıda hecelemeyi bulabilirsiniz

Kıta
- 8 hece
- 6 hece
- 6 hece

- 8 hece
- 6 hece
- 6 hece

- 8 hece
- 6 hece
- 6 hece

- 8 hece
- 6 hece
- 6 hece

Nakarat
- 8 hece
- 6 hece
- 6 hece

- 8 hece
- 6 hece
- 6 hece
S
3 yıl
Son Sene Açıktan Lise Okumak
Merhabalar arkadaşlar, 4.sınıf kuzenim için yazıyorum. Geçenlerde benden tavsiye istedi. Konu şu: okulunun başarılı öğrencileri liseyi açıköğretim ile okuyarak bütün günlerini dershanede geçiriyorlarmış. Daha faydalı falan demişler. İlk defa duyuyorum böyle bir seçeneği. Ne kadar yaygın? Riskleri neler? Sizce mantıklı mı? Yorumunuzu esirgemezseniz sevinirim
S
3 yıl
23.5 - 24 inç Dahili Hoparlörlü VA Mönitör Tavsiyesi
Merhaba, 23.5 - 24 inç Dahili Hoparlörlü VA Mönitör aramaktayım. Max bütçem 1500TL'dir. F/P olarak hangi ürünleri önerebilirsiniz?
S
3 yıl
D\u0026R 50TL Hediye Kartı Çekilişli Anket
Edit: Kazanan talihlinin mail adı -> denizcan.bas007

Merhaba arkadaşlar, bitirme projemize destek için aşağıdaki anketi doldurabilirseniz çok seviniriz. Katılımcılar arasından bir kişiye 1 Mayıs'ta 50TL'lik D&R Kartı hediye edeceğiz. Kazananın mail adını bu postta paylaşarak güncelleyeceğiz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjmO7vZY8ShJ7shIWlZ1dUkvYuNNgM1g2XE7iVQL9U49Rl7Q/viewform?usp=send_form

Ek olarak sizden ricamız, gönderiyi öne çıkarabilirseniz çok seviniriz.

Çok teşekkürler şimdiden.
S
3 yıl
50 mbit Türk Telekom internetimden 20 mbit alıyorum
Arkadaşlar müşteri hizmetlerini aradıysam da sorun çözülmedi. "Biz size 50 mbit gönderiyoruz" diyorlar. Olası çözüm yöntemlerinin hepsini deniyorum ama nafile. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Çözüm bulunmayacak gibiyse toplanıp Cimer'e şikayet edelim.
S
3 yıl
Xcloud Bulut Sisteminden Oyun Nasıl Oynanır? (Rehber)
Merhaba arkadaşlar, belki bilmeyeniniz vardır diye xCloud'tan oyun oynamanın yöntemini açıklayayım dedim.

xCloud kullanabilmek için gerekli olan şeyler:

- Xbox Gamepass Ultimate hesabı
- Android telefon/tablet/emulator
- Oyun kolu

Nasıl kullanılır?

1. Android cihazınızın arayüzünün dili İngilizce olmalıdır. Çünkü Game Pass uygulamasını indirdiğimizde eğer arayüz İngilizce'yse Cloud sekmesi açık oluyor. Uygulamanın Türkçe versiyonunda bu sekme yok.
2. Arayüzü İngilizce olan Android cihazınıza Google Play Store'dan Game Pass uygulamasını indirin ve Game Pass Ultimate hesabınızla uygulamaya giriş yapın.
3. Google Play'den bir VPN uygulaması indirin. Ben SuperVPN'i kullanıyorum.
4. VPN uygulamasıyla bir Avrupa serverına bağlanın. Ben Fransa'ya bağlanıyorum gecikme yaşamamak için. Hollanda'yı da öneririm.
5. VPN'i aktif ettikten sonra Game Pass uygulamasını açın. Uygulama açıldıktan sonra VPN'e geri dönüp VPN'i kapatın. Game Pass uygulaması açık kalsın. Artık uygulama açık olduğu müddetçe yurtdışından bağlandığınızı sanacak.
6. Bluetooth ile kontrol cihazınızı bağlayıp Game Pass uygulamasının Cloud sekmesinden istediğiniz oyunu oynayın.

Bu yöntemle ben 50 mbit internetimle Galaxy M31 cihazımda neredeyse sorunsuz kullanıyorum uygulamayı. Bluestacks ile açmaya çalıştım fakat internetin gecikmesi daha yüksekti nedense. Bu yüzden mobilden oynamayı tercih ediyorum. Fakat ilerde Xiaomi Mi TV stick alıp VPN ve Game Pass'i apk olarak yükleyip aynı yöntemi uygulamayı planlıyorum. Eğer işe yararsa burayı da güncellerim.
S
3 yıl
200TL\u0027lik Yılbaşı Kura Hediyesi Önerisi
Merhaba, arkadaşlar arasında 200TL lik hediyeler alıp çekilişle birbirimize dağıtacağız. Hediye seçmekte zorlanıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.