1

Yüzbaşı
03 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
4 yıl
Kulaklık ve Mikrofon Ayırıcı Yapımı [YARDIM]
Telefon kulaklığını (tek jack) çift girişli ses sisteminde hem mikrofonunu hemde hoparlörünü kullanmak için elimdeki malzemelerle ayırıcı yapmaya çalışıyorum fakat sorun var. Sesleri her iki kulaklıktan alabiliyor olsamda stereo olarak vermiyor her iki kulaklıkta mono gibi çalışıyor bunları ayırmaya çalışıyorum. Yabancı kaynaklı bir blog'da kaynak var fakat takıldım kaldım -_- Yardımınızı bekliyorum.

Yabancı kaynak:https://www.splitbrain.org/blog/2010-12/16-using_your_mobile_headset_on_a_pc

Biliyorum aparat aslında ucuz bir aparat fakat kendim yapmak istiyorum. Bu işlerden anlayan varsa ve yardımcı olursa teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
1
4 yıl
Monitörün Tamiri Mümkün Mü ?
Flex'i internette bulabiliyorum ama LCD panelin arkasındaki kartı bulamadım aklıma da hasar görmüş soket kısmını değiştirme fikri geldi ama yinede tamir işlerinden anlayan birisine sormadan birşey yapmak istemedim. Çünkü taşınacağız ve kurtarılmaz durumdaysa sadece LCD paneli tutup geriye kalan kasa kısmını atacağım.





< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
1
6 yıl
VDSL\u0027de Upload Hızları Arttı
3mb uploadım vdsl'ye geçtiğimden beri yaklaşık 8-9 aydır hep 2 mb idi son 1 haftadır nette sağıtmalar vardı bugün modemi sıfırladım ve 3 MB upload olduğunu gördüm sizlerde de öyle mi ?
1
6 yıl
PowerBank Sorunu
Geçen hafta vatan bilgisayarda web'e özel indirime giren S-LINK IP-G11 10000mAh powerbank ürününü aldım fakat kullandığım telefon (ZENFONE 2 4/32) ile sıkıntı oluşturuyor

"usb şarjı desteklenmiyor

Yalnızca ürünle birlikte verilen şarj cihazını kullanın"

uyarısını veriyor ve şarj etmiyor fakat bildirim ledi yanıyor sanki şarj oluyor gibi ve o sırada kullandığımda şarj gidiyor yani dolum yapmıyor.


Sıkıntı neyden kaynaklanıyor olabilir ?
1
6 yıl
50-60 TL Civarı Kulaklık Bu Hafta Alınacak
Önceden Zenfone 2 nin kendi kulaklığını kullanıyordum fakat bozuldu yenisini almam gerekli ve kulaklık işinden anlamıyorum hangi değerler ne kadar olması vs vs dinlediğim müzik türleri ROCK , METAL bu tarza uygun kulaklık önerilerinizi bekliyorum.

Şuanda aklımdaki kulaklıkhttps://tr.gearbest.com/earbud-headphones/pp_327728.html?vip=2714340&gclid=Cj0KCQiAyNjRBRCpARIsAPDBnn0pRVr7Ans--yDdOB8aCWRGBObklXda1KgPNldpXGi6ZNFlcZSoHqcaArBcEALw_wcB
1
6 yıl
Kulaklık Jak Bağlantısı [YARDIM]
Herkese iyi forumlar zenfone 2 kulaklığımın jak kısmı kırıldıktan sonra yeni bir jak aldım fakat kablo bağlantısı kısmını bir türlü çözemedin yardımlarını bekliyorum.< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Not:Mavi kablonun etrafı bakır gibi bir şeyle sarılıydı belki önemli bir detaydır .
1
7 yıl
Upload Hızı Limiti ?
Turk Telekom'un 35 mbps download 3 mbps upload olan paketini kullanıyorum indirme hızında sıkıntı yok fakat yükleme hızında
2.20 gibi bir değer alıyorum hız testlerinde teste başlamadan önce 2.80leri görüyorum müşteri hizmetlerini aradağımda ise herkeste böyle oluyor yok alt yapıdan dolayı vs vs diye konuştular bunun sebebi limitleme midir yoksa gerçekten herkesde mi böyle.
1
7 yıl
xDSL Değerim ve max alabileceğim hız ?
Turk Telekom'dan TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum alt yapım 75 mbps ye kadar desteklediğini söylediler peki bu hızı bu değerlerle alabilir miyim yada ne kadarını alabilirim ?< Resime gitmek için tıklayın >
1
7 yıl
R9 280\u0027den R9 285\u0027e Geçmeye Değer Mi ?
Herkese iyi forumlar öncelikle eski kartım r9 280 bozulduktan sonra r9 280x modeline gözümu kestirdim ilan açtım ikinci el bölümünde hatta fakat fiyatlar çok uçuk o yüzden zor gibi o kart bende R9 285 modeline yönelmeye karar verdim fakat eski kartım olan R9 280 ile arasındaki performans farkı çok mudur diye merak ettim çok fazla test bulamadım size sorayim dedim öyle aman aman bir perofrmans artışı beklemiyorum zaten .

Not:R9 285 ler bios modu ile r9 380e dönüşebiliyormuş büyük ihtimal onu da uygularım alırsam ve noktalama işareti koymakla uğraşamadım mobildeyim diye kusura bakmayın fakat anlaşılır yazdım bence.
1
7 yıl
MSİ 970a-G46 Hard disk tanımama sorunu
Başlıkta da belirttiğim gibi bu anakart taktigim harddiskleri tanımıyor hard disk sata harddisk ama laptop harddiski sorun ondan olabilir mi cd rom görünüyor çünkü biosta bu arada bu laptop hard diskinden önce 3.5 lik hard diskin kartı yanmıştı ondan sonra deniyorum bu 2.5lik laptop harddiskini tüm sata portlarinda denedim.


Denediklerim: sata portlarını değiştirmek sata kablosu değiştirmek psu güç çıkışlarını kontrol etmek bios cmos reset biostan harddisk modunu değiştirmek
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.