H

Teğmen
15 Haziran 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
245 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
PEP sanalkart oluşturma 50 adet sınırı
önceden bilindiği üzere PEP te sanal kart oluşturmak için herhangi bir sınır yoktu, 1 hafta önce aylık sanalkart oluşturma adedini 50 adet ile sınırlandırmışlar, 50 adetten sonra hiçbir şekilde sanalkart oluşturamıyorsunuz, benim PEP i kullanmamın temel amacı bu sınırsız sanalkart olayıydı, müşteri hizmetleriyle görüştüm bundan sonra böyle olacağını ve aylık 50 adet sanalkart le sınırlı kalınacağını söylediler, zaten hiçbir kampanyası da olmuyor doğru düzgün. dolayısıyla artık PEP i kullanmanın bi anlamı yok benim için,
H
4 yıl
Trendyol head and shoulders 3X300 ml 23 tl
Ürün linki
https://www.trendyol.com/headshoulders/sampuan-kadinlara-ozel-sac-dokulmelerine-karsi-360-ml-p-5786415?boutiqueId=316822&merchantId=110270

şimdi bu üründen hunharca sipariş versem ve satıcı tek ürün gönderirse(ki büyük ihtimal tek ürün gönderecek) aşağıdaki konuşmadaki murat kardeşim için ne yapabilirim
ha satıcı 3 adet gönderirse adama dua da ederim

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
H
5 yıl
Gearbest Türkiye\u0027ye Telefon Göndermeye Başlayacak
Arkadaşlar okuduğum bir haberde Gearbest'in Türkiye'ye telefon göndermeye başlayacağı belirtiliyor.

Pozisyon alın diyecem de fiyatlar Türkiye fiyatına yakın gibi, pek cazibeli gözükmüyor.
Fiyatlarda düşme olursa belki biraz cazip olabilir.

İlgili haber kaynağı:
https://ahval.me/tr/akilli-telefonlar/gearbest-duyurdu-cinden-ucuz-telefon-siparisi-basliyor
https://www.facebook.com/GearBestTurkiye/photos/a.217311535416387/558702257943978/?type=3&theater


İlk etapta gönderilecek telefonların listesi:
https://tr.gearbest.com/cep-telefonlar-c_11293/?fbclid=IwAR0b4skU1Wb5EPBeyd0QMQT6nuEbZTUR0CYbFYayH8yYMxJygi4huNSTCrk&lkid=19718257
H
5 yıl
KOMEDİ GİBİ ÜLKE, DIŞARIDA BAŞKA İÇERİDE BAŞKA(RESMİ BELGE İÇERİR)
Arkadaşlar aşağıda adalet bakanlığımızın fetöcü Akın İpek i ingiltereden nasıl istediğine dair resmi bir belge var.
Bu belgede yer alan hususlarla ilgili çok yorum yapmak istemiyorum.Ancak bu belgede Türkiye'nin suç oluşturmaz dediği şeylerle ülkede nasıl onbinlerce insanın hala tutuklu veya hüküm giymiş olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

Şimdi güzel ülkemiz bize yalan mı söylüyor, dışarıya başka bize başka mı konuşuyor?
yazı içeriğinde diyorki bylock ta suç oluşturan içerik olmadan ceza verilemez deniyor, ama sadece 1-2 sinyal var diye kaç kişiye ceza verildi?
daha da komiği hiç indirmediği halde kaç kişiye "sen indirdin, devletten daha mı iyi bileceksin" diye ceza verildi?
sadece isimsiz bir ihbar telefonuyla kaç kişi işinden edilip aylarca hapiste yatırıldı?


Davanın karar metnini ve aşağıdaki resimlerdeki ilgili belge aşağıdaki linklerde yer almaktadır.
Birinci link ingilizce, ikinci link türkçe halidir.hukukçu veya ingilizce bilen arkadaşlar incelerse bizi daha iyi bilgilendirebilirler
https://drive.google.com/file/d/1kMqUZSqp8Hy1WbACV_9xI3iAczYGCoct/view
https://drive.google.com/file/d/1V14hK9Uy0dWFgh2exowIAgpWf8bBDMVF/view


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

İLGİLİ BELGELERLE İLGİLİ YENİ GELİŞME YAŞANDI, İNGİLTERE İADEYİ REDDEDİNCE SEVGİLİ BAKANLIĞIMIZ GÖRÜŞ DEĞİŞTİRDİ

Meğer bu belgeyi sunan adalet bakanlığı yetkilisi de geri çağrılmış, bunu bakanlıktan habersiz yapmış, yersennnn İngiltere iadeyi reddedince bakanlığımız görüş değiştirdi.

FETÖ firari sanıklarının İngiltere’den iadesi sürecinde gündeme gelen ve içeriğinde Yargıtay içtihatlarıyla ilgili değerlendirmeler bulunan bir yazıyla ilgili açıklama yapma gereği doğmuştur.

Bakanlığımız, sosyal medyada dolaşan haber ve yorumlar üzerine hemen bir inceleme başlatmıştır.

Akın İpek davası olarak da bilinen iade davasında, İngiliz mahkemesince ek bilgi talepleri, mahkeme kararında da değinildiği üzere, Bakanlığımız tarafından 87 sayfalık ayrıntılı bir metinle karşılanmış, bu bilgi ve belgeler usulüne uygun olarak 13.09.2018 tarih ve 98696 sayılı yazı ile diplomatik yoldan gönderilmiştir. Bu yazı ve eklerinde haberlere konu olan değerlendirmeler yer almamaktadır.

Sanık ve avukatlarının, Türkiye'deki adil yargılama şartlarına yönelik dava sürecindeki asılsız iddiaları üzerine, Londra Adalet Müşaviri tarafından kendi inisiyatifi ile ayrıca 1 sayfalık bir bilgi notu hazırlanarak İngiliz Savcılık makamı ile paylaşıldığı öğrenilmiştir.

Yargı yetkisi içindeki konularda Bakanlığımız tarafından kurumsal görüş oluşturulması söz konusu değildir. Bilgi notu içinde yer verilen değerlendirmelerin Yargıtay içtihatlarıyla da uyumlu olmadığı anlaşılmıştır.

Bakanlığımız tarafından gönderildiği iddia edilen ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan söz konusu bilgi notunun Bakanlığımız yazışma usulleri ile uyuşmadığı; herhangi bir unvan, isim ve imza da taşımadığı açıkça görülmektedir.

Dış muhataplarımızın (İngiltere yetkili adli mercilerinin) bu çerçevede bilgilendirilmesi için gerekli girişimlerde bulunulmuştur.

Londra Adalet Müşaviri hakkında 30.11.2018 itibarıyle inceleme başlatılmış ve ilgili aynı tarihte Ankara'ya çağrılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyulur.


Edit: google drive linkleri eklendi.
H
6 yıl
Aliexpress 4/5 seni özledik kuponu
eski hesabınıza giriş yaptığınızda genelde otomatik olarak çıkıyor, çıkmaz ise aşağıdaki linke tıkladığınızda 5 dolar altlimitli 4 dolar kupon veriyor.
Şansınıza artık bazılarına 3 dolar altlimitli 2 dolar veriyor.kuponu verirken seni özledik tarzı bir şeyler yazıyor ama tam anlamadım :)
kupon galiba 10 gün geçerli.
https://sale.aliexpress.com/__pc/underfive.htm

edit:
Çok önceden alışveriş yapılmış ve nadasa bırakılmış hesaplara veriyor galiba
bu arada kuponlar sadece mobilde kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla.

edit 2: kupon alamazsanız, yukarıda verdiğim linke TIKLAMADAN tarayıcınızın gizli modundan hesabınıza giriş yaptığınızda 3/2 veya 4/5 vermesi gerek.Buna rağmen vermiyorsa yapılacak bi şey yok demektir :)

arkadaşlar ara ara kupon verilen hesaplarınıza gizli sekmeden girin, kupon veriyor yine.
benim 2/3 kupon alıp kullandığım hesaba gizli sekmeden girince şimdi 4/5 kupon verdi.

ne alınır: genelde en uygun telefon şarj kabloları oluyor.Mesela aşağıdaki linkteki ürünlerden derleme yaptım.
Yine aşağıdaki linkteki beyaz kablo ara ara stoklara giriyor ve fiyatı 0,30 dolar.Ama kalitesi hakkında hiçbir bilgim yok ona göre.
https://www.aliexpress.com/item/EU-USB-Charger-Quick-Charge-3-0-Fast-Charger-QC3-0-QC2-0-18W-Portable-Wall/32913316672.html

ben işimi garantiye alırım diyorsanız ugreen in şarj kabloları ve aukey in şarj cihazları kalitelidir
H
7 yıl
.....
...........
H
7 yıl
686 Sayılı KHK ile Ankara Siyasal\u0027ın Diğer Adıyla Meşhur \"Mülkiye\"nin İçinin Boşaltılması
Evet arkadaşlar, çoğunuzun bildiği gibi bir kaç saat önce 686 sayılı KHK yayınlandı.
Bu KHK da en çok dikkatimi çeken; Ankara Siyasal Bilimler Fakültesi'nden Diğer Adıyla siyaset dünyamıza birçok önemli isim katan Meşhur "Mülkiye"den bir çok profesör, doçent ve araştırma görevlisinin ihraç edilmesi oldu.
Biliyorum bunu da FETÖ ye bağlayacaklar, ama böyle köklü bir yerden bu kadar kişinin ihraç edilmesi kesinlikle FETÖ yle açıklanamaz.

Listeyi resim olarak aşağıya ekliyorum.Belki aralarında tanıdığınız çok değerli hocalarınız bile vardır.
Resimleri büyük olarak eklemeyi bilmiyorum, mümkünse forum yöneticileri resimleri biraz daha büyütürlerse çok daha güzel olur.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
8 yıl
Kredi Kartı Dolandırıcılığı 05342943387
Evet arkadaşlar az önce yeni bir dolandırıcılık tipi ortaya çıktı ve galiba ilk avlamak istedikleri kişilerden biri benim.Herkes uyanık olsun.
Beni arayan numara şu, googlede de tam gözükmesi için numaraları ayrı ayrı yazıyorum.

0534 294 33 87
05342943387
0534 2943387
0534294 33 87

Neyse olay şu şekilde oldu:
Az önce beni yukarıda verdiğim numaradan Denizbank şüpheli işlem bildirimleri merkezinden aradığını söyleyen bir bayan aradı.Kredi kartımın ilk 4 ve son 4 hanesini söyleyerek kredi kartımdan 3000 tl lik işlem yapıldığını söyledi ve bilgimin olup olmadığını söyledi.Bende kesinlikle bu işlemin benim tarafımdan yapılmadığını ve iptal edilmesini söyledim.Tamam dediler ve işlemin iptal edilmesi için kart numaramı söylemeye başladılar.kartımın ilk 8 rakamını söylediler ve teyid edin dediler bende doğru dedim.son 4 rakamını da söylediler, tamam dedim.8-12 arasındaki rakamları söylememi istediler.Şüphelendim ve kendimin denizbank merkezini arayıp kendisine bağlatacağımı söyledim.Ben bunu der demez tamam deyip telefonu kapattı, her ne kadar dur dur kapatma desemde ve sesimi duysa da yine yüzüme kapattı.Hemen denizbankı aradım ve durumu sordum, numarayı söyledim, bu numaranın kendilerine ait olmadığını ve arayanların dolandırıcı olduklarını ve bilgileri iyi ki vermediğimi söylediler.NOT:BAHSE KONU OLAN BU KARTIMI 1 YIL ÖNCE KAPATMIŞTIM ZATEN. Müşteri temsilcisi hala kartımın kapalı olduğunu ve kesinlikle açılmadığını ayrıca belirtti.Kendileri numarayı dolandırıcılık birimlerine ilettiklerini ve benimde savcılığa vermemi istediler.Kredi kartı bilgilerimi nerden elde ettiklerini açıkçası hiç bilmiyorum.Ama 16 haneli numaranın yaklaşık 12 hanesini tam olarak biliyorlardı geri kalan 4 rakamı ve son kullanma tarihi ile ccv kodunu bilmiyorlar.Ve bizim bunları onlara vermemiz için bizi tongaya düşürmeye çalışıyorlar.
Bu nedene yukarıdaki numaradan arananlar olursa dikkat etsinler.
H
11 yıl
silindi
silindi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.