B

Binbaşı
22 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
389 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 ay
oyun açınca tamamen donan bilgisayar
Herkese merhaba.

14. nesil işlemci ile yeni bir sistem topladım. fakat gariptir ne zaman oyun açsam pc komple donuyor. kasadan kapatmam gerekiyor.

aşağıda pc bileşenleri yazmaktadır. yardımlarınızı bekliyorum.

işlemci : i7 14700KF
anakart : asus rog maximus z790 hero
ram : gskill 2x16 gb 6800 mhz ddr5
ekran kartı : zotac rtx 4080 trinity
ssd1 (sistem kurulu) : samsung 990 pro 2 tb
ssd2 : seagate firecuda 510 1 tb
soğutucu : asus rog ryujin III 360 mm
psu : fsp hydro ptm pro 1200w 80+ platinum
işletim sistemi : windows 10 pro
B
10 ay
Keenetic Hopper ile Youtube\u0027da Kanal Engelleme
Arkadaşlar merhaba. Başlıktaki modemi kullanıyorum. Kızımın izlediği bazı masum görünen anne-çocuk videoları var. Onları taklit ettikçe bizi delirtiyor. Bu sebeple modem üstünden kanal engellemek mümkünse lütfen yardım edin.

Youtube kids var biliyorum ama ondan değil direk youtube'dan engellemek istiyorum. evde kesinlikle girilemesin bu kanallara.
B
geçen yıl
USB Bağlantı Kopma Problemi
Arkadaşlar merhaba,

Anakart : MSI MEG Z390 Ace
Klavye : Asus Rog Claymore II
Mouse : Asus Rog Pugio II
Gamepad : Xbox Controller 9. nesil (2 adet)

Yukarıdaki parçaları kullanıyorum sistemde. 4-5 gündür klavye ve mouse USB'den bağladığımda 15-20 dakikada bir bağlantısı kopup geri geliyor. Kablosuz bağlıyken sıkıntı yok.

Xbox kontrolcüsü ile ilgili olarak problemim enteresan. Fifa 22 oynarken sıkıntı yok fakat ETS2, Forza Horizon 5 falan oynarken 2-3 saniyeliğine bağlantı kopup geri geliyor. Anakartın dahili bluetooth'tu var ona bağlıyorum.

Bunların derdi nedir? Nasıl düzeltebilirim?
B
geçen yıl
27-34 inch arası 2k monitör tavsiyesi
2k çözünürlük
düşük tepki süresi
yüksek frekans
renkleri canlı veren

bu özelliklerde bir oyun monitörü almak istiyorum. biraz araştırma yaptım ips, va vs bütün panel tiplerinde bir problem mevcut. kimi ips oyun film vs için iyi değil demiş. en ideal ürün nedir? nelere dikkat etmek gerekir? LG modellere baktım biraz genelde ips glow mudur nedir o problemden bahsedilmiş.
B
geçen yıl
Eskiyen sıvı soğutucu hakkında
Arkadaşlar merhaba,

Cooler Master HAF X 942 kasa ve i9 9900k işlemcili sistemimde Corsair H100i V2 kullanıyorum. Fakat artık performansı düştü ve sesli çalışıyor gibi geliyor bana. 4 yıl oldu sanırım alalı.

Şimdi bu sıvı soğutucuyu değiştirmemi mi önerirsiniz yoksa yapılacak işlem varsa onu yapmayı mı? fanları ve radyatörü yılda 1-2 kez temizliyorum. başka ne yapmam gerekir?

Yenisini almak gerekirse öneriniz ne olur?

Hem sessiz hem iyi soğutan hem de müşteri hizmetleri kısmı corsair gibi kaliteli olursa memnun olurum.
B
geçen yıl
Güç kaynağı alımında önemli noktalar
Arkadaşlar merhaba,

Güç kaynağı alırken dikkat etmemiz konular ve bu sektörün öne çıkan ürünleri nelerdir? bir sürü marka var artık piyasada ve hangisi iyi/kötü tercih etmek çok zor.

Kıyas yapmak için nelere dikkat etmek lazım ve geleceğe yönelik olması açısından da (40 serisi ekran kartları vb) tercih edilmesi gereken watt değeri ne olabilir?

Son günlerde fiyatlara bakıyorum. 1000W platinum için bir sürü marka ve çeşit çeşit fiyat var. fiyatı aşırı yüksek olanların düşük olanlardan farkı nedir? (fsp'nin ürünü 4k tl civarı iken corsair/asus falan niye 10k)

Ayrıca 80+ ürünlerin verim tablolarına baktığımızda aralarında ki farklar çok düşük. gold yerine platinum veya titanium almak için neye dikkat etmek gerekir? alım fiyatlarına bakınca gold ile platinum arası geçiş oldukça yüksek.
B
2 yıl
ISS değiştirmek istiyorum
merhaba arkadaşlar, turknet vdsl kullanıyorum ve fiyatının saçma sapan bir seviyeye gelmesinden kaynaklı farklı bir firmaya geçeceğim. IPTV, netflix, youtube bazen steam falan kullanımı için hangi firmayı önerirsiniz?
B
3 yıl
CM HAF X 942 Kasa Sıvı Soğutucu
Merhaba arkadaşlar,

2014'ten beri bu kasayı kullanıyorum. Üzerinde şu an Corsair H100i V2 takılı. Sıvı soğutucuyu değiştirmek istiyorum. Bu sebeple ürünlere bakmaya başladım.

Şimdi benim sorum bu kasaya 360 mm olan radyatörden takabilir miyim? veya bu kasayı kullanan varsa soğutma için neler yaptı bilgi paylaşabilirse sevinirim.
B
4 yıl
Nedir bu zowie farkı?
arkadaşlar dün mouse bakarken pro cs go oyuncularının bilgilerinin yer aldığı bir site gördüm. yalan veya gerçek bilmiyorum. Orada 150 tane oyuncu yazılıysa 110-120 tanesi zowie marka mouse kullanıyormuş.

Neidr bu zowie farkı? sensör olarak hep pixel 3360 kullanılan steelseries, razer vs iyi diye görüyordum bir çok sitede ama durum böyle olunca biraz merak ettim.

Gerçekten bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkürler iyi günler.
B
4 yıl
sim kart destekli kamera
arkadaşlar iş yerinde kullanmak için 2 adet full hd çözünürlükle yayın yapabilecek kameraya ihtiyacım var. nereden bulabilirim? yurtdışından bağlanıp izlenilecek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.