S

Yüzbaşı
29 Nisan 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
10 ay
LOGO GO da KDV Oranı Nasıl %20 Ayarlayabilirim
Arkadaşlar yeni Düzenlemeye göre malum KDV Oranları %18 den %20 çıkartıldı Fatura keserken LOGO GO da autoolarak %18 olan işlemi %20 olarak olmasını nasıl sağlayabilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi.
S
3 yıl
Yeni Ogame Serverımıza Bekleriz.
Arkadaşlar Yeni Ogame Serverı Açtık.

https://www.ogamebest.com/index.php?page=register&referralID=49

Arkadaşlar php bilenlerustalar varsa sormak istiyorum Sıçrama Geçidi Normalde Her Kademeye göre süre kısalmalı iken bizde Sıçrama Geçidi her sıçramada 1 Saat ten Geriye sayıyordu biz şuan Çözüm olarak Sıçrama geçidinin seviyesi kaç oılursa olsun Geri Sayımı 1 dk ya ayarladık Çözüm bulunduğunda normale dönecektir.

Bilgisi olan php uzmanlarımız varsa cevaplarını bekliyorum.
S
3 yıl
Yeni Ogame Serverımıza Bekleriz.
Arkadaşlar Ogame Sevenleri Serverımıza Bekliyoruz.
Serverda Şoyle bir uygulama var Kayıt Olduğunuzda Kademelere Sıfırdan Başlamıyorsunuz Sonradan gelen oyuncuların Daha önce kayıt olmuş Oyuncuların çok gerisinde Kalmaması ve Rekabetin orantılı olması amacı ile Yeni Oyunculara Önceden gelen oyuncularla rekabet edebileceği Belli Kademeler Auto yükleniyor.Dolayısıyla rekabet daha güzel oluyor.
Herkesi bekleriz Serverımıza.

https://www.ogamebest.com/index.php?page=register&referralID=49

Arkadaşlar Yukardaki Linkten Kayıt Olabilirsiniz.
İyi Oyunlar.
S
8 yıl
SURECOM EP-320X-S-1/1D Xp Driver Lazım
Arkadaşlar "SURECOM EP-320X-S-1/1D" Bu Ethernet kartının Sürücüsü varsa link atarsanız çok sevinirim şimdiden Teşekkürler.

İşletim Sistemim XP dir
S
8 yıl
Anakart Tavsiyesi Lazım
Arkadaşlar Masaüstü Bilgisayarımda ASUS P5GDC PRO Anakart vardı ve yandı yeni sıfır bir anakart almayı düşünüyorum ama aldığım anakartla elimdeki önceki anakartta kullandığım parçaların uyumsuzluk çıkarmaını istemiyorum dolayısıyla tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Eski Anakartımın genel Özellikleri aşağıdaki şekildedir.

- Intel 915P çipset
- Intel LGA775 Pentium 4 CPU
- Çift Kanal DDR&DDR2
- PCI Express Mimarisi
- DDR2 600 Native desteği

Arkadaşlar özellikle Kullanmış olduğum 2 Adet DDr3 Ram ,P4 3,2 İşlemci ve Ekran kartımın yeni alacağım Anakartla uyumlu olması için sizce hangi Anakrtı alayım.

Fiyat aralığı 150 TL civarı düşünüyorum

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.
S
11 yıl
vb 6.0 ile ilgili bir soru.
Arkadaşlar Yapmış olduğum program içeri şoyle:

Text1 =Adı
Text2 = soyadı
Text3 = Telefonu

gibi 8 adet Textbox var gerekli bilgileri Yazdıktan sonra Kaydet dediğimde istediğim bilgiler Veritabanıma kaydediliyor buraya kadar sorun yok .

Veritabanım Access

Veritabanımdaki bilgiler Datagrid de görüntüleniyor ve PC de normalde VB6.0 Yüklüyken herhangi bir satır üzerine geldiğimde Satır üzerindeki bilgiler İlgili text lerde görünüyor fakat VB 6.0 kurulu olmayan pc lerde ise satırlar üzerindeki bilgiler text lerde güncellenmiyor yani görünmüyor.

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olan tüm kardeşlerime şimdiden Teşekkürler Kolaygelsin.



Visual Baic 6.0 Yüklü ikenki Program Görüntüsü;
http://www.ressim.net/i/6341003




Visual Baic 6.0 Yüklü Değilkenki Program Görüntüsü;

http://img7.ressim.net/out.php/i6341005_vb6-yok.jpg
S
11 yıl
Visual Basic Kaydet Sorunu....
Arkadaşlar bir program yaptım ,program içeriği şoyle ,

Müşterilerimin Ad ,Soyadı,Adres ,Telefon vs... Bilgilerini Yazıyorum KAYDET dediğimde Program sorunsuz kaydediyor fakat Kaydedilen bilgiler Programı tekrar kapatıp açmadan görülmüyor Programı tekrar kapatıp açmadan nasıl keydettiğini görebilirim.

Database olarak Access veritabanı kullanıyorum, Adodc gibi bir veritabanı kodlaması var.

Programlama konusunda daha yeni olduğum için programı netten topladığım bilgilerle yaptım eksik verdiğim bilgi varsa sorarsanız eksikleri tamamlamaya çalışırım şimdiden Teşekkürler kolaygelsin.

Bunlarda Kaydet Butonuna bağlı Komutlar:
Private Sub cmdkaydet_Click()

Adodc1.Recordset.Update
Adodc1.Recordset.AddNew

cmdyeni.Enabled = True
cmdkaydet.Enabled = True
cmdsil.Enabled = True

'Command1.Enabled = True
cmdduzen.Enabled = True

Text1.Enabled = False
Text2.Enabled = False
Text3.Enabled = False
Text4.Enabled = False
Text5.Enabled = False
Text6.Enabled = False
Text7.Enabled = False

'End If
cmdiptal_Click 'BU ŞEKİLDE İPTAL BUTONU FONKSİYON SONUNDA TIKLANMIŞ OLUR
End Sub
S
11 yıl
Visual Basic Access Veritaban sorunu...
Arkadaşlar netten öğrendiğim bilgilerle bir cari hesap Kayıt programı yaptım ,Program Veritabanı Access Databese kullanıyor fakat Şoyle bir sorunum var.


1-Visual Basic Programı bilgisayara yüklü olmadığında Program Veritabanı boş görünüyor ve Yeni Kayıt Ekle denildiğinde Yeni Kayıt eklerkende Hata veriyor eklenemiyor.Visual Basic programını Pc ye yüklediğimde ise sorun kalmıyor ama başka pcler için programı attığımda visual basic olmadan yukardaki hatalar olduğundan program çalışmıyor.


2-Ofiss 2007 yüklü olmadan Program veritabanı çalışmıyor acaba Ofis yüklü olmadan veritabanını çalıştırmak mümkünmüdür gerçi bu çok önemli bir sorun değil çünkü hemen hemen her pc de genelde bir Ofis programı bulunacağını varsayarsak önemli değil ama bende Ofiss2007 var başka pc de ofis 2010 olduğunda sorun çıkarırmı bilmiyorum.



Arkadaşlar Bu sorunumu nasıl çözebilirim Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler kolaygelsin.
S
12 yıl
Onbord Ses Kartını iptal Sorunu.
Arkadaşlar Onbord ses kartımı İptal ediyorum.Buraya kadar bir sorun yok lakin Harici ses kartını takıyorum Bilgisayar ilk Açılışında Windows un Açılış sesi Çıkıyor fakat 10 sn felan sonra Mous ve Klavye İşlemez oluyor Adete Kilitleniyor.

Onbord Sesi İptal etmediğimizde Mous ve klavye normal şekilde çalışıyor.Fakat Onbord sesi iptal ettiğimde Mous ve Klavye kilitleniyor sorunun Sebebini bilen varsa Lütfen Acil cevap atarsa sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.
S
12 yıl
P2 Bilgisayara CD-ROM Tanıtma.
Arkadaşlar elimde sağlam çalışan P2 bir pc var ve Format attım win98 Yüklemek istiyorum Lakin İlk açılış ekranında CD-ROM Görmesine rağmen CD den BOOT işlemini yapmıyor.win98 güvenli Kipte açtığımda da CD-ROM yok görünüyor.

Arkadaşlar bu pc lerde duyduğum kadarıyla eskiden Disket ile CD-ROM sürücüleri tanıtılıyormuştu tabii ben hep xp ile çalıştığım için o nesil Pc lerden anlamıyorum Lütfen bir bilen arkadaşlaş Disketten CD-ROM nasıl tanıtılır yani buna ait disket driverı nasıl oluşturulur bir anlatırsa sevinirim.

Cd-ROM üzerinde marka yazmıyor fakat Modeli şu :
Model NO : CD-50S
Üretici : CTX
Versiyo : 5.30


CD-ROM üzerindeki Barkodda bu bilgiler var Lütfen bu işlemlerden anlayan biri bu CD-ROM u nasıl tanıtacağımı anlatırsa çok sevinirim.
Hatta birde ROM Driverinı yollarsa çok makbul geçer.

Şimdiden Herkese çok teşekkür ederim.

Kolaygelsin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.