Y

Yüzbaşı
18 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Dükkanım Hakkında
Merhabalar

Satılan ürünler için internet sitesi için bulunan referans isteme özelliği sanırım yok ya da ben 1,5 saat uğraştım ama göremedim. Durumla ilgilenmenizi yok ise bu seçeneğin eklenilmesini şayet varsa daha belirgin hale getirmenizi ve tarafımın bilgilendirilmesini rica ederim.


Cihaz: iPhone9,4 (10.3.3)
Sürüm: 2.0 (23539)
Y
7 yıl
600 tl ve 3000 tl\u0027 lik bisikletlerin farklari
Merhaba arkadaslar. Ben bisiklet konusunda bilgisizim ve bisiklet almak istiyorum. Lakin internet sitelerinde yada bisiklet satan yerlerde konu basliginda da belirttigim gibi bisikletler arasinda bariz bir fiyatlandirma farki mevcut. Misal 600 liraya da var 3000' e de var. Link atmiyorum zaten gittigidiyor a bisiklet yazarsaniz göreceksiniz olayi. Elbet tahmin edebiliyorum vites ,amortisör falan farki vardir. Ama bana normal düzlük alanda gündelik sürülecek bir bisiklet lazim. Çok kaliteli olmasina gerek yok ama çokta kötü olmasin. 600 ila 1000 tl arasi bütçe ayirabilirim. Tavsiyelerinizi merak ediyorum..

Not: Ayrica bisikletlerinizi nerede muhafaza ediyorsunuz ? Çalinmasini önleme olarak ta önerilere açigim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.