G

Çavuş
01 Aralık 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
129 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
Emin Evim
Arkadaşlar Merhaba , Bildiğiniz üzere ülkemizde şartlar kötü banka faizleri , konut fiyatları çok yüksek ve aldığımız maaş ta bi o kadar az buda ev almayı neredeyse hayal gibi görmemize neden oluyor o yüzden farklı yollar arıyoruz EminEvim adlı şirket gün sistemi ile ev sahibi yapıyor bu sistem güvenilir mi ? etrafınızda bu sistem ile ev sahibi olan varmı ? ve mantıklımı? değerli görüşlerinizi bekliyorum.
G
7 yıl
HOTSPOT SHİELD
Arkadaşlar Hotspot a bağlanamıyorum bilgisi olan varmı engellendiyse ayvayı yedik 1 yıllık üyelik vardı
G
7 yıl
2s lipo pil yardım
Merhaba aracımda 9.6v 800 mah lityum pil var 2s takmak istiyorum sizce uygun olurmu lipo pilde 2 kablo çıkışı var ne işe yaradığını söylerseniz sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
7 yıl
GP TOYS S911 S912
Değerli arkadaşlar;

http://www.technomodel.com/S912-LUSCAN-112-24Ghz-Truggy,PR-763237.html

bu aracı aldım gayet hızlı kaliteli bir araç 9.6 v 800 mah lityum pil var 10 dk oynayabiliyorum , kullanım süresini uzatmam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
G
7 yıl
DSMART Üyelik iptali yardım
Arkadaşlar 2 aylık DSMART üyesiyim TV+İnternet bağlandığı günden beri memnun değilim gerek internet hızından gerekse film kanallarında gösterilen filmlerden taahhüt cezası ödemeden iptal etme şansım varmı müşteri hizmetleri cezası var diyor sizin bildiğiniz bir yöntem varmı ?
G
11 yıl
Yedieminden Motorumu cıkartacam sormam gerekenler var :)
Merhabalar öncelikle zaman ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..Geçen ay moturumu hacizden dolayı trafiğe kaptırdım yediemin otoparkına çekildi ben bugun borcu ödedim haciz kalktı dosya kapandı.gidip motorumu almak için neler yapmayılım bilgi verirseniz sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.