I

Yüzbaşı
28 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
353 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 yıl
[Teknotel Telekom] Kurumsal Metro Ethernet ve DC Hizmeti
Merhabalar, Teknotel Telekomünikasyon şirketinde Kurumsal Satış Mühendisi olarak çalışıyorum bir süredir. Firma olarak Kurumsal Metro Ethernet ve Data Center Hizmetleri ( Cloud, Colocation, Yedekleme vb.) veriyoruz kurumsal firmalara. Başlığı açma amacım forum'da hali hazırda kurulu olan firmlara veya yeni kurulum durumunda olan firmalara tek seferde ve tek noktadan bütün DC ve İnternet ihtiyaçları konsusunda yardımcı olabilecek olmamdır.

Kısaca Teknotel hakkında bahsetmem gerekirse İnternet Servis Sağlayıcı Lisansı olan bir şirket olmamızın dışında Tier 3+ standartlarında hizmet veren bir veri merkeziyiz. 7/24 destek sağlayan bir teknik ekibimiz mevcuttur.


Şimdilik aklıma gelenler bunlar zamanla burayı kurumsal bir şekilde düzenleme niyetindeyim.

Herhangi bir destek, fikir alma, çözüm ortaklığı teklifi vb. durumları için özel mesajdan numaranızı yazarsanız geri dönüş sağlayabilirim size.

İyi forumlar.
I
8 yıl
Lenovo Vibe x2 şarjın fazla azalma sorunu
Selamlar 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum telefonu. Bendeki çift sim'li çin modelinden içinde eu rom var ve imeisi atılmıştı. Yaklaşık 10 gündür gece telefonu bıraktığımda yüzde 10 yerine yüzde 60 civarı şarj yemeye başladı hatta son 10 gün içinde 2 sefer yüzde 20 lerdeyken birden boşaldı batarya gün içinde. Bunun sebebi nedir sizce ve bir çözümü varmıdır?
I
8 yıl
Eski windows dosyalarını silme(win.old değil)
Selamlar ssd'imde win8.1 kurulu fakat önceden C(şuan D olarak geçiyor) olan hdd de windows dosyalarını silmek istiyorum kullanılmayan dosyaları yani. İzinler kısmından bir türlü ayarlayamadım sürekli hata veriyor. Bunun bir yolu varmıdır?

edit:win.old olarak geçmiyor sadece eski windows dosyaları
edit2: format atmak istemiyorum D ye sadece windows klasörünü silmek istiyorum
edit3: bunu silmek yeni windows ta bir sorun yaratır mı?

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar
I
8 yıl
i9300 soft brick\u0027te kaldı(there is no pit partition)
Selamlar arkadaşlar dün akşam cm11 den stok roma geçiş yaparken odin yarıda fail verdi ve telefon sadece download mod da açılıyor. Rom atmaya çalışınca ''there is no pit partition'' hatası alıyorum 16g için uygun olan pit dosyasını buldum odin3.07 de pit mapping deyip takılı kalıyor,3.09 da ise direk fail veriyor. Ne yapmam lazım çözümü nedir?
I
8 yıl
p8p67 m-pro anakarta ekran kartı önerisi
Selamlar arkadaşlar 4 yıllık emektar bilgisayarıma ekran kartı ile yeni heyecanlar katma çabasındayım.
i7 2700k
2x4 gb corsair vengeance 1.6ghz
Seagete barracuda 1tb hdd
corsair force 3 ssd
cm haf 912/750 watt psu
msi hd6950 twin frozr iii 2gb
asus p8p67 m-pro

sistemim var şuan anakartım micro atx(neden öyle aldıysam en başında) olduğu için yeni alacağım ekran kartı sorun çıkarır mı emin olamıyorum. Şuan aklımda amd r9 380 lerden birisi(xfx dd veya sapphire nitro) veya evga ftw gtx960 var muhtemelen blackfriday zamanı amazondan alıcam 190 dolar civarına toplamda 630 liraya yani alabilicem.

Asıl sorum bu yeni alacağım kartlar anakart ile uyumlu olur mu? şuanki ekran kartım bile zor sığıyor gerçi güç kabloları sağdan soldan sıkışarak geçiyor.
I
10 yıl
ipod 5.5g 30gb u2 limited edition satıyorum
Selamlar elimde temiz durumda ipod video 5.5g 30gb u2 özel üretimi var almak isteyen var ise pm atabilir. Dükkanımda ilan linkim var.
I
11 yıl
tanılama ilkesi hizmeti çalışmıyor hatası acil yardım
Az once elektrikler kesildi geri geldiginde boyle bir hata vermeye basladi pc.telefondan modeme baglanip giriyorum ama pc baglanmiyor.sag altta modem isaretinin ustunde carpi var.hizmetlerden otomatik falan isaretledim ama duzelmedi maalesef
I
11 yıl
Edifier s330d den 2.0 lara geçiş
Selamlar şuan edifier s330d kullanıyorum ama 2.0 sistemlere geçmek istiyorum.tercihim gene edifier olması yönünde ama siz ne dersiniz s330d den sonra r1600t plus almak mantıklı olurmu yoksa en azından r1900t iii gibi bir şey mi almam gerekir
I
11 yıl
pc için ses sistemi
pc için yeni ses sistemi almaya karar verdim.aklımda edifier s530d s330 var.forumda creative t3 falan da okudum ama bi bilgim yok onun hakkında.oyun,müzik,film hepsi için kullanıcam.filmleri yüksek çözünürlüklü izliyorum dts ve ac3 codecler oluyo bu yazdıklarım o konuda nasıl olur yada sizin önerileriniz nelerdir.s530 un sub baya büyük ama bi şekilde sığdırabilirim o sorun değil yani.ses kartım yok anakartın on-board olanı var

sonuç olarak buraya kadar okuyan olduysa bunlar içinden şunu al veya bunlar dışında şunu al dediğiniz neler var
I
11 yıl
steam guard code sorunu
arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama olayı anlatmak istiyorum. 2 ay kadardır dota 2 oynuyorum 2 hafta önce yeni aldığım ssd ye win7 kurdum onu kullanmaya başladım steam ykledm hesabıma girmeye çalışırken steam guard diye bişey çıktı ve code istedi doğrulama için normalde e mail adresine code geliyo sanırım ama 10 15 kere denememe rağmen mail ime kod falan gelmedi.junk box a da baktım onu söylemeyin boşuna.neyse 4 gün önce yeni bi steam hesabı aldım önceki hesapla yaptığım gibi dota 2 invite anketini doldurdum 3 gün içinde steam de aktif oldu dota 2 ve indirdim.bu seferde dota 2 spectator mod olarak indi play tuşu aktif değil. bi yardım cı olursanız çok iyi olur. bazı yerlerde çok geç geliyo falan demişler code için 2 hafta oldu hala yok 10 15sn yede gelmesi gerekirken. ayrıca steam support a girmeye çalışıyorum orayıda kabul etmiyo
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.