C

Teğmen
08 Ağustos 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
C
7 yıl
Z3 - M9 - G4 - Xiaomi Mi5
arkadaşlar 2.el telefon almayı düşünüyorum.600 tl ye z3-m9-g4 ten birimi yoksa 800 e mi5 mi olurdu tercihiniz.Baştakilerden biriyse onlardanda hangisi olurdu yazabilirseniz Nedenleriyle birlikte yazarsanı sevinirim.
C
9 yıl
HTC ONE E8 - LG G2 - İPHONE 4S
arkadaşlar bu 3 telefondan birini almayı düşünüyorum.2.el olarak alıcam one e8 650tl lg g2 600tl ip4s 425tl siz olsanız hangisini alırdınız o kadar çok oyun delisi değilim.küçük oyunlar işimi görür score hero vb. ama kasmamasınıda istiyorum bir süre sonra stabil olsun yani internette dolaşırken falan yeterli sizin öneriniz hangisi olurdu ?
C
11 yıl
İphone 5 garanti
arkadaşlar benim iphone 5 te ön ekranın sol üst tarafını bastırınca içine girip çıkıyor ama ses falan gelmiyor sanki ekran esniyormuş gibi sizce bu sorun mu yoksa normal birşey mi ? birde garantisi genpa fakat cihazın sol kenar köşelerinde az biraz vuruklar var değişim olur mu acaba garantiye göndersem ?
C
11 yıl
İphone 5 Wifi
arkadaşlar bende iphone 5 var.telefon uyku moduna girdiği zaman bi 10-15dk sonra açtığımda wifi simgesi açık gözüküyor ve ağa bağlı gözüküyor fakat safaride sitelere falan girmiyor.bunun çözümü nedir acaba ? modemle mi alakalıdır telefonla mı ?
C
11 yıl
iphone garanti
arkadaşlar ben 2.el iphone 5 alıcamda 18 ay garantisi var.cihazın bazı yerlerinde vuruk var.Cihazda bir problem olduğunda mesela kilit tuşu basmazsa vb. garanti değişim kararı çıkarır mı yoksa cihazı garanti dışımı bırakır vuruklardan dolayı ?
C
11 yıl
Telefon alacağımda
arkadaşlar iphone alıcam yeni 5s tanıtımından sonra.sizce 2.el 4s mi alayım 1000 tl ye (16gb) yoksa iphone 5 mi alayım 1400 tl ye (16gb) ikiside tr garantili.sizin fikirlerinizide almak istedim
C
11 yıl
yurtdışı telefon
Arkadaşlar ben yurtdışı bir telefon alıcam.alacağım telefon kapalı kutu olacak fakat kutusunda imei nosu yazıyor zaten telefonun aldığım kişi o imei numarasını klonlarsa bir çözüm yolu var mı acaba veya imei klonlayamaması için ne yapmamız gerekir ? pasaport kayıtlı olması birşeyi değiştirir mi ?
C
11 yıl
Yurtdışı iphone
Arkadaşlar ben yurtdışı bir iphone alacam.alacağım iphone kapalı kutu olacak fakat kutusunda imei nosu yazıyor zaten telefonun aldığım kişi o imei numarasını klonlarsa bir çözüm yolu var mı acaba veya imei klonlayamaması için ne yapmamız gerekir ? pasaport kayıtlı olması birşeyi değiştirir mi ?
C
11 yıl
ios7\u0027ye geçmemek
arkadaşlar ben yeni 4s alıcamda ben iphone'u şuanki arayüzü çok hoşuma gittiği için ve stabil olduğu için tercih edicem.Size sorum şudur iphone 4s'te ios 7 ye geçmeden ios 6 ile ne kadar süre stabil kullanılabilir kısaca apple ios 6 dan desteğini ne zaman çeker acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.