E

Yüzbaşı
06 Mayıs 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
358266 Gün Cezalı
356366 gün 17 s. 55 dk.
Gönderiler Hakkında
E
8 yıl
Duvar Projem
Arkadaşlar dışarı da gördüğüm, kendi bütçemle oluşturduğum hala led ve boya eksikleri olan bir projemin duvar kısmını bitirdim. Sizinle paylaşmak istedim. Fikirlerinizi almak isterim, başka öneri olabilir.

http://i.hizliresim.com/QZRY5V.jpg

http://i.hizliresim.com/W1V1nE.jpg
E
9 yıl
Note 4 - 5.1.1 yükseltme orjinal rom
Arkadaşlar odin ile yükseltmeyi düşünüyorum, orjinal rom u nereden bulurum veya ne zaman çıkar bilgisi olan var mı? Orjinal gelmesi aylar sürüyor diye orjinalini odin ile yüklemeyi düşünüyorum.
E
9 yıl
lg dh6530t ev sinema sistemi pc ye bağlantı
arkadaşlar hoparlörler bozulunca bir tane lg dh6530t aldım , ses kartıma optik kabloyla bağladım ama ses alamadım bende jag kablosuyla bağlayıp ses kartı uzerınden 5+1 olarak açtım ses m5+1 geliyor ama bass düşük kalıyor ve ayrıca film açtığımda yani 5+1 filmlerde özellıkle mkv kalıtesinde olunca etraf sesleri geliyor ama konuşmalar gelmıyor . Ses kartım xifi sound blaster titanıum . Büyük ihtimalle ben ses kartı uzerınden optik bağlantı ayarlarını yapamadım veya LG ye tanıtamadım bu sorunlara cevabı olan var mı ? Ayarları yapmayı bilmiyorum da :) Bağlantı olayı pek umrumda değil 5+1 olsun filmlerde ses gelsin yeter bana :)
E
9 yıl
gmail mail açılmıyor
arkadaşlar standart görünüm diyince yani temalı olan arkasında resim olan versiyonda mailler açılmıyor giriş yapıyorum ama mouse tıklamalarıma cevap vermiyor ancak html görünümde gayet akıcı kullanıyorum bunun sebebi nedir?
E
10 yıl
oyundaki yüklenmeme problemi
arkadaşlar patchlerle ilgili sorun olduğundan oyunu sildim daha doğrusu sil dedim 2 saat bekledim bir şey silinmeyince kendim c de ki dosyaları temizledim daha sonra battlenet i tekrar açıp kurayım dedim bir kaç dosya yükledi yaklaşık 130 mb civarında daha sonra saatlerdir bur da böyle yazıyor ne yapmam lazım problem nedir?

https://store.donanimhaber.com/b3/22/04/b32204670136de4be3332bea3dfd750c.png
< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Cyborg rat mouse Window 8 sorunu Videolu
Arkadaşlar w8 açılınca böyle kendi ekseninde sabit modda takılıyor bazen bazen 10 saniye sürüo bazen 1 dakika ama açılışta oluyor sadece sebebini bulamadım tek bildiğim w8 yükleyince olmaya başladı.

video çektim kısa bi şekilde : Mouse sorunu
E
10 yıl
Wow oyun süresi sorusu
Arkadaşlar daha önce böyle bir yoğun dönem olmamıştı o yüzden böyle bir sorun yaşamadım. Şimdi aklıma takılan birsey var oyun zamanim 3 gün sonra bitecek ve işlerim yoğun olduğundan süre alıp boşuna harcamak istemiyorum. Oyun sürem bitse oyuna girememek dışında zararı olur mu yani hesap ne zaman kapanır veya başka ekstraları olur mu?
E
10 yıl
Bilgisayar Açılmıyor Videolu
http://youtu.be/cHNExq_EM3M


durumum budur fikri olan var mı veya yardım edecek...
E
10 yıl
Bilgisayar aragaz veriyor ama açılmıyor
Arkadaşlarbbilgisayar aragaz gibi olup açılmıyor yani hersey bi hizlaniyor bi yavaşlıyor bi hızlı olup hemen yavaşlıyor yani sanki açılmaya çalışıp açılamıyor gibi bunun sebebi nedir? Bilgisayar da yeni olarak bi tek Soğutucu var bi kabloyu eksik mi taktım acaba?
E
10 yıl
Sdd klon raid 0 sorunu
arkadaslar sdd ye klon ile geçicem ama 2 tane 240 gb ssd yi klon yaparken raid ile yapmak istiyorum.Bu mümkün mü? Yani 300 gb dosyamı 2 tane 240 lık ssd ye raid 0 ile klonlamam lazım :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.