Z

Teğmen
06 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
2 yıl
istanbul vw özel servis tavsiye
merhabalar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. istanbul esenyurt civarı bildiğiniz güvenilir işini düzgün yapan bir tamirci arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Debriyaj ile ilgili işlemler yapılacak.İstanbul'da yeniyim.
Z
4 yıl
Golf 4 arıza tespit cihazı
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya gireyim. Vw Golf 1.6 sr (akl) motor 1999 aracım var. Aracıma Androidle uyumlu uygun fiyatlı obd cihazı kullanmak istiyorum. İnternetten bir kaç cihaz alıp denedim ama araç beynine bağlanmıyor hiç birisi. Başka araçlarda denediğimde çalışıyor. Fakat büyük arıza tespit cihazı ile beyine ulaşıp arızalar silinebiliyor.Ne önerirsiniz?
Z
6 yıl
Golf 1.8 20v
Merhabalar. Önümüzdeki haftalarda araba alacağım. 98-2002 model arası golf 4 1.8 highline almayı düşünüyorum. Arabayla ilgili problemi şu, artıları eksileri şunlar, alınır alınmaz gibisinden bilgi verir misiniz?
Z
9 yıl
İş meselesi
İyi akşamlar arkadaşlar.Konuyu yanlış yere açtıysam affola.Geleyim konuya.Kuzenim geçen ay motorla kaza yaptı.Sol omzuna platin taktılar.Sol kol fazla ağırlığa gelmiyor.Asıl konu ise normalde inşaatta sıva işi yapıyordu.Doktor fazla ağır iş yapmayacaksın demiş.O yüzden iş kurmayı düşünüyor.Yaklaşık 50 000 TL'ye yakın bir sermayesi var.Önerebileceğiniz iş grupları bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler. İyi akşamlar
Z
9 yıl
gigabyte yedek parça
Gigabyte S1185 11.6" Windows 8.1 Tablet bilgisayarımın ekranı ve dokunmatiğini değiştireceğim.Ekranı buldum ama dokunmatiğin yedek parçasını bulamadım.Neredn bulabilirim yardımcı olur musunuz.
Z
9 yıl
internete bağlanınca pc kapanıyor
iyi akşamlar arkadaşlar toshiba a200 notebook pc var.Pc'nin hdd'sini değiştirdim.Bana geldiğinde makina açılmıyordu hiç.Yeni hdd'yi takıp temiz format attıktan sonra bilgisayar internete bağlanmadığı sürece hiç bir sıkıntı yaşamadan çalışıyor.Ancak kablolu kablosuz fark yapmadan internete bağlandıktan 2-3 dakika içinde hiçbir uyarı vermeden reset atıyor.Olay görüntüleyicisinde service control manager 7001 hatası gözüküyor.Sizce problem nedir.Şu an başka bir dvd ile format atıyorum.İşletim sistemi win7.Termal macun ve fan temizliği yaptım.
Z
9 yıl
win7 kuramıyorum yardım
sony vaio sve151g17m notebooka win7 kurmak için 64 bit dvd ile denemediğim yol kalmadı dosyalar genişletiliyor kısmına geliyor ama ilerlemiyor sonra hata veriyor.hata kodu 0x80070017
Z
9 yıl
cam filmi önerisi
iyi akşamlar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi aracıma cam filmi çekmek istiyorum.Hangi marka ve hangi tonları kullanmamı önerirsiniz.Kendim çekmeyi düşünüyorum.Ne çok pahalı ne de çok ucuz olsun istiyorum. İnternette cam filmi uygulama sıvısı adı altında ürünler var bu ürüne alternatif olarak ne kullanabilirim.Araç Renault flash şimdiden teşekkürler.
Z
10 yıl
Datça\u0027da Kamp Yapmak
Merhabalar arkadaşlar.3 arkadaş arabamız ile Muğla Datça yarım adasında 4-5 günlük bir kamp tatili düşünüyoruz.Bölgeyi bilen arkadaşların önerisi var mıdır?(burda kalın/kalmayın)Düşündüğümüz rota Akyaka-Çamlıköy-Marmaris-Balıkaşıran-Aktur-Palamutbükü kamp alanları, durumları konusunda ve yorumlarınızı alabilir miyim?
Z
10 yıl
satılık hyundai i20 troy
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.