F

Çavuş
20 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
10 yıl
.
.
F
10 yıl
LG 37LV3550 Tek Link ile indirdiğim filmleri yarıda kesiyor.
Arkadaşlar merhaba. Bendeki problem biraz garip;

LG LG 37LV3550 marka led tv var evde. tek link indirdiğim tüm filimlerde, aşağı yukarı filmin ilk çeyreğinde takılıyor ve tekrar başa alıyor filmi. filmin sonuna kadar izleyemiyorum. tek part haricinde kısmi partlı indirdiğim filmlerde bu sorun yok. hepsini izleyebiliyorum. ne yapmam gerekiyor. problem ne olabilir ki. garantisi devam ediyor tvnin. hani önce basit bir problem veya ben kaynaklı bir problem mi diye danışmak istedim. yoksa servise ondan sonra başvurayım.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
F
10 yıl
TVden tek link indirdiğim filmleri izleyemiyorum..
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Umarım başlığı isabetli yere açmışımdır. Bendeki sorun şu;

LG marka led tv var evde. tek link indirdiğim tüm filimlerde, filmin sonuna kadar izleyemiyorum. hemen hemen 25-30 uncu dakikalardan sonra yine filmin başına dönüyor. tek part harici hepsini izliyorum. ne yapmam gerekiyor. problem ne olabilir ki
F
11 yıl
İçerideki Factory Unlock sitesi güvenilir mi ?
Arkadaşlar bloklu İphone 4s var. Simfree yapmak için ararştırırken aşağıdaki siteyi gördüm. sitede 64 USD fiyat çıkıyor. Site Hindistan menşeli. Sizce güvenmeli miyim.

http://justfactoryunlock.com/index.php
F
11 yıl
Coca Cola Kırmızı Kasa CİNEMAXİMUM bilet (( yine, yeni, yeniden )) BUZ GİBİ...
Sinema bileti, Cinemaximum'larda 31 Aralık 2013 (dahil) tarihine kadar geçerlidir. 31 Aralık 2013 (dahil)’e kadar kullanılmayan kodlar geçerliliğini yitirecektir. Sinema bileti kodunuzu Cinemaximum'larda, 3D, IMAX ve IMAX 3D hariç dilediğiniz 35 mm formatındaki filmde ve seansinda kullanabilirsiniz.Aldığınız hediye çeki hediye alımı sırasında sorulan ekranda tercihinize göre SMS ile cep telefonunuza gönderilecektir. Cep telefonu hattınıza getirdiğiniz kısıtlama ile SMS ile gönderilen hediye çeki kodunun cep telefonunuza ulaşmaması ya da e-posta ayarlarınızdan kaynaklanabilecek bir nedenden gönderilen kodun bulunduğu e-postanın junk(spam) klasörüne düşmesi nedeni ile teslim edilememesi durumundan Sponsor sorumlu değildir. Bu üründen her kullanıcı en fazla 3 (üç) adet alabilir. Sinema bileti kodunuzu sinema gişelerinde herhangi bir ücret ödemeden yer bileti ile değiştirilmesi gerekmektedir. Bu işlem için aldığınız hediyenin size e-posta ya da SMS aracılığı ile verilmis olan kodunu Cinemaximum gise gorevlisine bildirmeniz gereklidir.Bu işlem sadece kampanyanin gecerli oldugu Cinemaximum gişelerinde yapılabilir, kiosk, internet veya telefon ile yapılan rezervasyon veya bilet satın alımlarında kullanılamaz.Sinema bileti kodunuz koltuk seçiminde öncelik sağlamamakta, salonların dolu olması durumunda bilet verilememektedir.Sinema bileti kodunuz bilete çevrilirken filmlerde uygulanan yaş sınırlamaları göz önünde bulundurulacaktır. Yas sınırlamalarina uymayan misafirlerin kodları bilete cevilmeyecektir.0-3 yaş arası çocuklar ise Cinemaximum kurallarına göre hiçbir şekilde sinemaya kabul edilmemektedir.Sinema salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek kabul edilmemekte ve salonlara alışveriş poşetleri, fotoğraf makinesi ve kamera ile girilmemektedir. Film başladıktan sonra salonlara misafir alınmamaktadır.Yalnız bunlarla sınırlı kalmamak üzere aldığınız kod ile gideceğiniz salonda uygulanan tüm kurallara uymanız gerekmektedir.Kazanılan sinema bileti kodları paraya dönüştürülemez veya başka bir kampanya veya promosyon ile birleştirilemez. Aldığınız her sinema bileti kodunu sadece 1 kez kullanabilirsiniz ve 1 filmin tek seansı için geçerlidir.Sinema bileti kodları sınırlı sayıdadır.Sinema biletinin kullanımına kadar saklanması kazanan kişinin sorumluluğundadır, Kodunuzun kaybolması halinde sorumluk kabul edilmemektedir.Sipariş onayından sonra iade mümkün değildir.Cinemaximum herhangi bir bilgilendirme yapmadan film, salon ve seans değişikliği yapma hakkına sahiptir.Cinemaximum güvenlik ve huzuru korumak amacıyla bilet vermeme hakkına sahiptir.Bu hediyeyi alan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır.Sipariş onayından sonra iade mümkün değildir.Sinema bileti 1(BİR) kişiliktir.
< Resime gitmek için tıklayın >

https://www.coca-colakirmizikasa.com/ProductDetail.aspx?Product=568
F
11 yıl
İmmergas Victirix Yoğuşmalı Kombi (23219kcal/h) 27 kw
Arkadaşlaar başlıktan da anlaşılacağı gibi acil kombi almam gerekiyor. düşündüğüm kombi
quote:

İmmergas Victirix Yoğuşmalı Kombi (23219kcal/h) 27 kw


akakçede en ucuz 1800 TL + kargo
daha ucuza bulabilecegim başka bir yer olur mu diye değerli fikirlerinizi almak istedim.
F
11 yıl
Windows 7 açılmıyor......
Arkadaşlar bugün windows livei revo ile kaldırdım. kaldırmaz olaydım. pc ondan sonra açılmadı. tam şifre gireceğim yere gelecekken orda takılıp kalıyor. Masaüstünde çok önemli kayıtlarım olduğu için format ta atmak istemiyorum. back point te yok. güvenli modta da açılmıyor. f9 a bastığımda tıııııııı deyip kapanıyor. BOOT dvd ile repair yaptım bellek tarattırdım olmadı. ne yapabilirim. masaüstüne bir ulaşabilsem o kayıtları kurtarabilseydim zevkle format atardım. var mı yardımcı olabilecek.
F
11 yıl
silinebilir...
silinebilir...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.