M

Yüzbaşı
21 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
151 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Bizim Lig lig değilmiş
Arkadaşlar Tv 8,5 daki Rm-Mc maçı açıp tüm seneyi izleyebilirsiniz 30 dakikada
M
2 yıl
KİA 2015 Sportage 1.6 GDI CONCEPT PLUS ?
Arkadaşlar merhaba 380.000 civarında bu aracı kullananlar var mıdır forumda verilir mi ? benzin + lpg li 93.000 KM, de
M
2 yıl
Elimde bir miktar para var
Merhaba arkadaşlar malum yükselen ev fiyatları ev alma imkanını ortadan kaldırdı gibi birşey oldu açımdan, aklıma bu parayla araç almaktan başka birşey gelmiyor 350.000 tl para var ve SuV araç bakacağım sizin öneriniz varsa alırım.
Aklımdaki araç ise Kia 2015 suv 1.6 GDI CONCEPT PLUS önerilere açığım ,saygılar…
M
2 yıl
Philips AİRFRYER TARİF - YENİ LEZZETLER PAYLAŞIM ALANI
Arkadaşlar merhaba yeni aldım ben ürünü baktım Herhangi bir paylaşım göremedim ürünü kullananlar var ise burada sık sorulan bilgileri paylaşabiliriz aldığım ürün aşağıdaki model

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
FİFA PS4 Turnuva ?
Arkadaşlar merhaba grup olabilir eleme olabilir eğlencesine turnuva düzenlense fena olmaz mı ?
Şu Şekilde grup düzenleriz saatleri düzenleriz vs FİFA 21 gelecek 20 bitişini eğlencesiyle yaparız diyorum :)
< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
!! Hyundai 2015 Elantra Mode paketi / 49.000’de
Arkadaşlar hayırlı akşamlar geçenlerdede Corolla alınır mı tarzında mesaj atmıştım ama şu an Arayışlar devam ettiği için 49.000 de 2015 model Elantra bulduk gidip sürme fırsatım oldu güzel geldi bana Mode paketi en boşuymuş 67.500 TL istiyor. benzin+lpgli atiker markaymış manuel sizce alnır mı almak üzereyim şu anda cevap bekliyor.Şimdi demeyin aldın niye soruyorsun beyler.Donanımhaber ailesini sevdiğim için her konuda danışmalarımı soruyorum sizde cevapsız bırakmıyorsunuz sağolun
Not ; 5000 +1200 civarı hasar kaydı var 1.100 Km de sağ kapısı ve çamurluğu değişmiş trameri bu şekilde
M
5 yıl
Toyota Corolla 1.6 advange 2013 70.000 TL verilir mi
Arkadaşlarım selamlar yaklaşık 1 aydır araç araştırıyorum hala sonuca varamadım artık dellendim iyi mi yapacağım bilmiyorum ama 28.000 de Benzinli toyota corolla 2013 model araça bu para verilir mi siz değerli arkadaşlarimdan yorum almak isterim
Not : 4000 Tl hasar kaydı var sol arka kapı değişmiştir tramerdeki sorguda orjinaliyle değiştiği yazıyor
M
5 yıl
İ20 1.4 Style - Ford Fiesta 1.5 - Clio 4 1.5 Arasında kalmak
İyi forumlar hayırlı ramazanlar arkadaşlar izlemediğim video kalmadı ama genede donanımhaberci olarak buraya yazmak istedim sizce konfor vs bakımından hangisini almak güzel bir seçim olur.
M
5 yıl
Detaylar netleşti; karşınızda iOS 13 ile gelen önemli yenilikler
Teknoloji devi Apple‘ın yeni mobil işletim sistemi iOS 13 hakkında çok önemli bilgiler ortaya çıktı. Büyük bir güncelleme yolda görünüyor. İşte detaylar;
Resmi olarak WWDC 2019 kapsamında lanse edilecek iOS 13, 9to5Mac’e gelen özel bilgiler ile detaylandı. Buna göre yeni işletim sistemi kesin olarak koyu arayüz modunu beraberinde getiriyor. OLED ekranlı telefonlar için harika duran bu mod, biliyorsunuz çok uzun zamandır talep ediliyor. Tüm sistemi kapsayacak koyu arayüz modu, hem pil ömrünü artırıyor hem de düşük ışıkta telefon kullanmayı kolaylaştırıyor. Buna ek olarak iOS 13 ile iPad tarafında uygulamalar için pencere desteği geliyor. Böylelikle kişiler bir uygulama içerisinde birden fazla ekran açarak daha verimli çalışabiliyor. Şu an cihazı sallama için çalışan “geri alma” özelliği için de bir “kaydırma hareketi” yolda bulunuyor.


Apple, iOS 13 ile ciddi yenilikle getiriyor

Uzun zamandır şikayet edilen ses açma / kapatma göstergesini sonunda yenilecek olan Apple, “Anımsatıcılar” uygulamasını da elden geçiriyor. Özellikle geliştiricilere birçok yeni özelleştirme seçeneği sunacak yeni sürüm, destekli cihazlara yeni nesil iPhone ailesi ile beraber sunulacak. Elbette ücretsiz olarak elde edilebilecek işletim sisteminin, iPhone 7 ve üstü iPhone modellerine gelmesi bekleniyor.
M
5 yıl
Telefon Seçimi Kararsızlığı
Merhabalar,
İleriye dönük hala daha alınabilir telefonlar arasında birkaç seçim yaptım hangisini daha çok önerirsiniz yardımlarınızı beklerim.
Kamerayla bazen fotoğrafçılık yapıyorum

1-Mate 10 Pro
2-P20 pro
3-İphone 7 Plus
4-Samsung galaxy note 8

Sizin seçiminiz bunlar içinden en çok hangisi olurdu.
Teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.