L

Binbaşı
08 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
221 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
2 ay
Asus ROG Delta S Wireless 7.1 Surround Alınır Mı?
Merhabalar bugün Asus ROG Delta S Wireless 7.1 Surround siparişi verdim. Acil bir satışa denk geldim ve uyguna geldi.

Ancak kullanıp kullanmama noktasında kararsızım.

Henüz kutuyu açmadım. Bu kulaklığı kullanayım mı yoksa satayım mı yoksa iade mi edeyim.
L
2 yıl
Dugun.com Şikayet
Dugun.com şikayet başlığımızda bizim yaşadığımız durumları siz yaşamayın. Bu yüzden tüm kullanıcıların dugun com şikayet başlığımızdan haberdar olmasını istiyoruz.

1 yılı bitirdik 3-5 çiftle zor anlaştık neredeyse albüm parasına o da. En baştaki yapılan vaatler hepsi boş. Bunları dile getirdiğimizde ise ilk başta performansınız düşük fotoğraf sayınızı artırın video sayınızı artırın. Kampanya yayınlayın gibi tavsiyeler geldi. Hepsini yaptık zaten herkes de yapıyordur. 1 yıl içinde bu kadar kişi ile anlaştık. Görüştüğüm farklı fotoğrafçılar da aynı şeyi söylüyorlar. Parasını ancak çıkardıklarını kâr filan olmadığını da söylüyorlar bu sadece benim başıma gelmedi.

1 yılın sonunda ise sözleşmede yazan otomatik yenileme hakkında bilgim olmamasına rağmen üyeliğim otomatik yenilenmiş ve çıkış için 3200TL cayma parası isteniyor. Ki üyeliğim bitmesine yakın bana gönderilen mailde paketimin biteceğini ve çiftlerden teklif alamayacağımı belirttiler. Bunu da yok sayarak cayma bedeli istediler. Neymiş sözleşmede yazıyormuş. Otomatik yenileme olacağı hakkında ne bir bildirim, ne bir sms, ne bir mail, ne de sistemleri üzerinde bir gösterim. Hiçbiri yok. Bu bir kandırmacadır.

Performans yöneticileri her ay, ayda bir iki kez ararken neden üyelik bitmeden önce hiç aramıyor. Neden kampanyamız bittiğinde bile aramıyor. Performansınız çok düştü kampanyanız sona erdi diye anında arıyorlardı. Ben son 1 ay hiç bir çifte yanıt vermememe rağmen neden arayan soran yok. Çünkü paket yenileme ile ilgili konunun gündeme gelmesi muhtemel. Sırf bu gündeme gelmesin diye sizi arayan soran olmuyor. Dugun.com bu noktada art niyetlidir ve şahısları kandırmaktadır. Kimsenin bu siteye üye olmasını tavsiye etmiyorum. 1 yılın sonunda verdiğiniz para çöp oluyor. Hakkımızı daha her yerde arayacağız.
L
2 yıl
manyyet
manyetik sistemler üzerine hizmet veriyoruz. gauss ölçümü için tıklayınız
L
2 yıl
Kurtarma Mıknatısı
Ø25mm Çapında Kurtarma Mıknatısı
İncelemiş olduğunuz kurtarma mıknatısı neodyum malzemeden üretilmiştir. 15-25 kg ağırlığa kadar yük kaldırabilmektedir. 2.5 cm çapı bulunan bu kurtarma mıknatısının kalınlığı ise 7.7 mm'dir. Farklı ebatlarda deniz kurtarma mıknatısı seçenekleri için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinde diğer modelleri inceleyebilirsiniz.
L
2 yıl
Gaussmetre
Dijital Gaussmetre - Mıknatıs Ölçer
Gaussmetre, mıknatıs, elektromıknatıs ve diğer manyetik ekipmanların yüzeylerindeki gauss miktarını ölçmek için kullanılır.

Gaussmetre
L
3 yıl
3060 V1 ile Riser+VGA farklı kart çalışır mı
3060 v1 anakartımın x16 yuvasına takılı.
+ diper pcı express yuvasına da 1660 süper asus takılı

3 üncü olarak 1660 super msı var elimde bunu da riser ile pcı e yuvasına taksam çalışır mı bi yerleri yakmayayım yine kart servisten yeni geldi :)

mining yapıyorum
L
3 yıl
Riser Ters Takıldı Ekran Kartı GG
Merhaba
Riser ı test taktım x16 yuvasına
ekran kartı görüntü vermiyor

Bunun bir çaresi var mıdır acaba çip mi yandı

MSI 1660 super kart

Servis bu duruma ne der kullanıcı hatası mı
L
3 yıl
TUF mu MSI Gaming X mi Gaming X Plus mı
GTX 1660 super ekran kartlarından hangisini tercih etmeliyim
madencilik için kullanacağım bütçe bu aralıkta maks 6k
L
3 yıl
Z390-Asus E Gaming Hangi Ekran Kartları 2 Adet Takılabilir
Ekran kartım şu
https://rog.asus.com/tr/motherboards/rog-strix/rog-strix-z390-e-gaming-model/
Bende şu an Asus ROG Strix GTX1660TI takılı.

Bundan bi tane daha alsam 2 katı performans alır mıyım

Veya bunu satıp 3060ti mi alsam mining yapıyorum. Ekran kartlarını çift kullanmak istiyorum neler yapabilirim sizce
L
3 yıl
Taş
Mıknatıs taşı nedir
Mıknatıs taşı manyetit veya magnetik olarak adlandırılır. Bu bilimsel ismidir ve sıklıkla gündelik hayatta da kullanılmaktadır. Bu yüzden mıknatıs taşı yerine daha kısa olan manyetit veya magnetik kavramlarını kullanabilirsiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.