S

Yarbay
11 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
434 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
DJI Tello Boost Combo veya Alternatifi
Oğlum istediğinden dolayı başlangıç seviyesi ama biraz da kaliteli bir drone bakınıyorum. Araştırmalarımda Tello Boost Combo'yu buldum. Bu modeli bilenlerden yorum rica ederim. Bir de alternatif başka marka model var mıdır?


https://www.djistoreturkiye.com/dji-tello-boost-combo-6958265178535
S
5 ay
Hangisini tercih ederdiniz (Çamaşır Makinesi)
Merhaba arkadaşlar,
Annemin 15 yıllık makinesi bozulunca arayışa başladım. Şu iki makine arasında kaldım. Siz hangisini tercih ederdiniz?

SAMSUNG WW11BBA046AEAH 11kg 1400

BOSCH WGA252Z0TR 10 Kg 1200

Bunların yanında benzer fiyata farklı bir cihaz önerir misiniz?
S
2 yıl
İndirilen konular nereye kaydediliyor?
Merhaba,
İşaretli yere tıklayınca indirilen veriler nereye kaydediliyor?
Cihaz S10 plus, Android 12
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
LG Sounbar Pıt-Çıt Patlama Cızırtı Sesi
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 20 aydır kullandığım LG SK8 soundbar son bir haftadır patlama ("pıt, çıt" ) şeklinde cızırtı yapmaya başladı. Ortalama dakikada 1 oluyor. Bazen peş peşe "pıt, çıt" şeklinde ses geliyor.

Sistem şu şekilde;

Digiturk, PS4 HDMI kablo ile TV'ye bağlı. Soundbar ile TV arasında optik kablo bağlantısı var. Optik kabloyu çıkarıp taktım. Elektriği komple kapatıp bir süre bekledim. Malesef çözüm olmadı.

Henüz TV'den mi yoksa Soundbar'dan mı kaynaklanıyor çözemedim. TV'ye bağlı her iki kaynakta da bu sorun oluyor.

Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
S
3 yıl
İst. Anadolu Yakası\u0027nda DS4 Tamiri?
Merhaba arkadaşlar,
DS4 tamiri için Anadolu yakasında bir yer tavsiye eder misiniz? Kadıköy taraflarında muhtemelen vardır bir yerler ancak daha önce bir deneyimim olmadığından sormak ve referans almak istedim.

Yazıcıoğlu'na körlemesine gitmek yerine referanslı veya varsa daha önce deneyimlenen bir yer ona gitmek isterim.
S
3 yıl
Yeni iPad\u0027in Ekranı İçindeki Toz
Arkadaşlar merhaba,
Cihaz (8. nesil 10.2 iPad) elime 4-5 gün önce geçti. Sipariş ettiğim ekran koruyucu camı montaj ederken ana ekran tuşuna yakın, kasa ile cam arasında kalan yerde ekran içinde 1-2 mm boyutunda ince bir tüy parçası olduğunu fark ettim. Ekran çiziği veya ekran üstündeki bir tüy veya toz değil. Direk ekranın içinde.

Sizce ne yapmalıyım? Cihazı Apple online mağazadan sipariş etmiştim. Apple Store'a götürüp göstersem mi? Zamanla ekranın içinde hareket edecek bes belli.

Montaj aşamasında mı oraya girmiş anlamadım. Çakma Çin tableti değil sonuçta. Bu şekilde olmamalıydı diye düşünüyorum
S
4 yıl
PS4 Dinlenme Modu Fan Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Cihazı sıcakken dinlenme moduna alınca 5-10 dakikada fanlar surar ya normalde, bende bazen cihaz soğuduğu halde (elle kontrol yapıyorum), aradan 20 dakika geçmesine rağmen fanlar son hız çalışmaya devam ediyor. Ancak tekrar açıp menüden cihazı komple kapatınca veya yeniden başlatınca susuyorlar.

Her defasında olmuyor. Bazen beklendiği gibi 10 dakikaya susuyor. Warzone oyunundan çıkınca oluyor genelde. Bu oyun cihazı zorluyor biliyorum ama normalde soğuyunca kapatması lazım ama kapatmıyor. Bu durum ileride daha büyük bir soruna dönüşür diye endişeliyim.

Başına benzer bir sorun gelen oldu mu?
S
4 yıl
Bu Hangi Program?
Bir youtube inceleme videosunda gördüğüm aşağıdaki programın ismini bulmaya çalışıyorum arkadaşlar. Sistem monitörü gibi bir program ve widget olarak çalışıyor. Ram, Cpu, disk ve network bilgilerini gösteriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız
S
4 yıl
Bu Hangi Programdır?
Bir youtube inceleme videosunda gördüğüm aşağıdaki programın ismini bulmaya çalışıyorum arkadaşlar. Sistem monitörü gibi bir program ve widget olarak çalışıyor. Ram, Cpu, disk ve network bilgilerini gösteriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız

Yazılım kısmına da konu açtım ancak orada cevap alamadım.
S
4 yıl
Tarife Değişikliği Hakkında // Ne Hız Alırım?
Merhaba,

Destek ana konusuna da yazdım 2 defa ama ilgili arkadaşın dikkatini çekemedim. Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım rica ederim,

Online İşlemler'den paket değişikliği yapıp 35 Mbit'e kadar limitsiz olan tarifemi 75 Mbit'e kadar olarak değiştirmek istiyorum.

Başvuru yapsam direk geçirirler bundan eminim ama hızım adam akıllı artmayacaksa 10 TL bayılmanın anlamı yok. Hat değerlerim aşağıdaki gibi;

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu değerlerle maksimum 52 MB alırım gözüküyor anladığım kadarıyla. Bu değerleri Turknet arttırabilir mi? Yoksa mevcut değerlere göre maksimum hız mı verirler?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.