Y

Yüzbaşı
22 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
4 yıl
Maden Suyu Cildi Temizler Mi?
Genellikle yemeklerden sonra midede rahatlama elde etmek ve şişkinliği azaltmak için tüketilen maden suyunun güzellik anlamında da kullanılması son yıllarda tercih ediliyor. Özellikle kadınlar arasında maden suyu cildi temizler mi sorusu en çok merak edilen sorulardan birini oluşturuyor. Bu bağlamda cilt bakımında gerçekten mucizevi etkilere sahip olduğu bilinirken, birçok farklı fayda sağladığı görünüyor.

Maden suyu, hem jeolojik hem fiziksel açıdan yeraltı sularından çıkarılan ve katkı maddesi 250 ppm’den düşük olmayan sular olarak bilinmektedir. Uzmanlar tarafından mide rahatsızlıkları için önerilen maden suyu, içeriğinde; sülfat, kalsiyum, magnezyum, klor, bikarbonat, demir ve sodyum gibi içerikler bulunduruyor.

Maden suyu, içeriğindeki zengin mineraller sayesinde öncelikli olarak ciltte ihtiyaç olan vitaminin karşılanmasını sağlıyor. Bu nedenle maden suyu cildi temizler mi sorusu için de ışıltılı bir cilde sahip olmak ve genişlemiş gözenekleri sıkıştırmak vasıtasıyla pürüzsüzlük oluşturmak için faydalıdır, cevabı verilebilir.

Maden suyunun ciltteki en önemli etkilerinden biri leke giderici özelliği olması ile sivilcelere karşı etki göstermesidir. Dondurularak buz kalıpları halinde masaj için kullanıldığında, cilt lekelerini önemli etkide azalttığı görülmektedir. Sivilceler için kullanım açısından bir çay bardağı maden suyuna birkaç damla limon damlatıldıktan sonra günlük kullanım elde edilebilir. Tonik olarak kullanmak açısından ise maden suyu elma sirkesi ile karıştırılarak kokusu için içerisine gül veya lavanta damlatılabilir. Sonrasında günlük tonik olarak bu karışımın kullanımı tercih edilebilir.
Y
6 yıl
Spor programım hakkında düşünceleriniz/tavsiyeleriniz
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır spor yapıyorum. İlk 2-3 ayım bilinçsizse sadece kardiyo yaparak geçti ve bu süre zarfında 87 kilodan 77 kiloya düştüm. Yağla birlikte kasta kaybettiğimi fark edince biraz daha profesyonel olarak ekteki programı uygulamaya başladım. Aynı zamanda günde minumum 3000 kalori alarak hacimde kazanmaya çalışıyorum. Bu şekilde beslenmeye başlayınca 2 haftada 1 kg almışım, böyle devam ediyorum.

Aşağıdaki programı 1 gün antreman 1 gün dinlenme şeklinde uyguluyorum. Hareketlerin yanında kırmızı ile yazdığım rakamlar kaç kg ile o hareketi yaptığımı ifade ediyor.

Programımla ilgili tecrübeli arkadaşlar tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Herkese iyi sporlar
01
< Resime gitmek için tıklayın >
02
< Resime gitmek için tıklayın >
03
< Resime gitmek için tıklayın >
Y
9 yıl
İkinci el FM2015 Steam Kod Arıyorum
merhabalar ikinci el fm2015 arıyorum, satmak isteyenler istedikleri fiyatı yazabilir mi?

Ödeme; paypal veya banka havalesi
Y
10 yıl
Günlük İşler İçin İdeal Laptop Önerisi
Arkadaşlar belirli bir bütçem yok, fakat sadece internette gezinti, video izleme, office çalışmaları vs yapmak için bir laptop arıyorum.. Bunları rahat çalıştırabilsin yeterli, full performance oyun oynama gibi bir niyetim yok.. yeterki freedos olmasın, donmasın, fazla ısınmasın, işimi görsün yeter.. makul fiyattan ne önerebilirsiniz bana acaba? teşekkürler
Y
10 yıl
Motorda Yağ Kaçakları Varmış?
merhaba arkadaşlar, dün arabanın muaynesi vardı arkadaşlar, sonucu aldığımda kağıtta hafif kusur olarak yangın tüpünün tarihi geçmiş ve motorda ufak yağ kaçakları varmış.. bu yağ kaçaklarının olması canımı sıktı? çok önemli birşey midir? daha önce yağ keçesi kapağı kırılmıştı onun yerine başka bişiy takmıştık sanırım, ondan olabilir mi acaba? yoksa haftasonu yine sanayi yolları mı gözükcek bana
Y
10 yıl
İçtiği kahveden öldü
Konya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kız isteme töreninde ikram edilen kahve damadın sonu oldu.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde kız istemeye giden T.M ve ailesi Allah'ın emri ile kızlarını istemeden önce kahvelerini içtiler.

Konya'nın meşhur adeti olan damatların kahvesine tuz atma olayını abartan gelin H.G damadın kahvesinin içerisine peynir, reçel, domates, tuz, yağ, şeker, yumurtanın sarısı ve bal koydu.

Damat kahveyi içmek istemedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi tarafından zorla içirildi. Gece 02,05 sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye kaldırıldı.. Ve gıda zehirlemesinden dolayı hayatını kaybettiği bildirildi.

http://www.ankarameydani.com/ilginc-haberler/kiz-isteme-toreninde-ictigi-kahveden-oldu-h12771.html
Y
10 yıl
2.El Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar
Arkadaşlar çoğumuz için sıkıntı olabilir 2.el araç alırken yaşadıklarımız, bende bi internet sitesinde bununla ilgili bir rehber gördüm paylaşayım dedim.. hatta üstüne beyin fırtınası yaparak kendi maddelerimizi eklersek güzel bir rehber hazırlarız

- Otomobilin motorundan şanzımanına, kaportadan döşemesine kadar dikkatle inceleyin. Mümkünse satın almaya bir otomobil tamircisi ile gidin.

- Otomobilin çalıntı olup olmadığını anlamak için motor ve şase numaralarını, ruhsattaki motor ve şase numaraları ile karşılaştırın.Çalıntı otomobil aldıysanız ödediğiniz paradan olacağınız gibi, çalmadığınızı ispatlayana kadar uğraşmanız gerekecektir.

- Otomobili mutlaka deneyin. Tanıdığınız bir tamirci veya kaportacıya götürüp kontrol ettirin. Kaza geçirip sonradan toplanmış olabilir.

- Vergi numarası uygulaması sayesinde artık ruhsatı üzerinize almamak gibi bir durum söz konusu değildir. Yine de aykırı uygulamalar olabilmekte. Bunun için mutlaka Ruhsat sahibi ile anlaşmaya çalışın.

- Otomobil sahibi ile anlaştığınızda, otoyu ücretini ortaklaşa ödeyeceğiniz bir otoparka teslim edin. Trafik Şube Müdürlüğü’nden otomobilin hilesiz olup olmadığını öğrendikten sonra, otomobilin sahibi ile birlikte otomobili çözün.

- Son zamanlarda rent a car şirketlerinden kiralananlar oto pazarında satılmakta. Bu otomobilleri alan kişiler ise mağdur durumda kalabiliyorlar.Bu nedenle otomobilin sicilini araştırmadan asla kaparo vermeyin.

Kaynak:http://www.digitalcarmagazine.com.tr/Web/?p=8478
Y
10 yıl
Günlük Kaç SMS\u0027ten Sonra Bedava?
1000 smslik paketim vardı arkadaşlar, 3 gün kala sms hakkım bitti.. eskiden sanırım 5 mesajdan sonra bedavaydı mesajlaşma.. bu devam ediyor mu hala? yoksa günde 2 liraya 100 smslik paket alarak mı idare ediyim 2 gün?
Y
10 yıl
Halkla İlişkiler\u0027den Sonrası?
merhaba arkadaşlar şu an özel bir üniversitede burslu olarak Halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü okuyorum.. bu dönem sonunda mezun olucam ama aklımda sürekli ne yapacağım okul bitince sorunu var? 22 yaşındayım, askerliğim tecilli, reklamcılık masterı yaparken bir yandan bir kurumda çalışmayı düşünüyorum.. siz olsanız ne yapardınız?

not: Allah'a şükür eğitim konusunda ailem çok bonkördür o yüzden ekonomik sıkıntı yok.
not2: Çeşitli sebeplerden dolayı yurtdışı düşünmüyorum, sadece Türkiye'de olucam.
Y
10 yıl
\"İş Bankası Bono ve Tahvil İhraç Ediyor\" Ne Demek?
http://www.isbank.com.tr/content/TR/Yatirim_Hizmetleri/Duyurular/Halka_Arz-968-7.aspx

Arkadaşlar bu olay nedir acaba? Faiz gibi bir olay mı? Zarar etme durumumuz olur mu?

Birisi açıklayabilirse çok sevineceğim.. Özellikle (78 gün vadeli Bono)'yu merak ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.