K

Yarbay
30 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 gün
Lacerta evrende top 10 hesap aranmaktadir
kademe agirlikli oncelik olacaktir.
K
6 yıl
12 Level - Full Kart - Yüksek Seviye ve Elite Hesap (+4200)
Her şey ortada. Olabildiğince çabuk elimden çıksın diye teklif usulü satıyorum..
İsim değiştirme hakkı yok. Taşıma hakları mevcut. Dilerseniz Mail ile de verebilirim.
Fiyat için teklifinizi yazın lütfen.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
11 Level 11 Efsanevili 4000+ Kupa Clash Royale Hesabı!
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 10 efsanevi bulunan hesabımı satıyorum.
Aklımda bir iki fiyat var siz yinede tekliflerinizi WhatsApp yoluyla bana iletin değerlendiririm.
Güncellenmiştir. 01.05.17

KARTLAR
-2 Seviye Prenses (0/4)
-2 Seviye Madenci (2/4)
-2 Seviye Kıvılcım (0/4)
-2 Seviye Tomruk (2/4)
-2 Seviye Tazı (1/4)
-2 Seviye Buz Büyücüsü (1/4)
-1 Seviye Cehennem Ejderi (1/2)
-1 Seviye Mezarlık (1/2)
-1 Seviye Elektro Büyücü (1/2)

-Sıradan kartlar 9-10-11 seviye ağırlıklıdır fakat hepsi 11 seviye ye basılabilmektedir.
-Ender Kartlar çoğunlukla 7 olup 8 de bulunmaktadır.
-Destansı kartlar 3-4-5 karışık biçimdedir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
9 yıl
Değişik ve forumda yaşayan kimseye rast gelmediğim sorun?
< Resime gitmek için tıklayın >

Jb güncellemesinin ardından bu hale geldi nedir çözüm bir öneriniz var mı?
K
9 yıl
Battle net hesabını geri almak?
Bir arkadaşımdan hesabını aldım bir süre aktif olucam tabi sonradan alabilir mi benden?
Ne kadar sonra alabilir?
İsim değiştirmek veya devir de mümkün değil sanırım benim nasıl rahat bir şekilde olmam gerek?
K
9 yıl
Ios 7 den Ios 8.1 e JB Yapma hakkında?
Yeni bir jb kullanıcısıyım nasıl geçeceğim ve geçtiğim zaman veri kaybı yaşar mıyım?
Çekindiğim için öylece duruyor.
Öneri de bulanabilecek var mı acaba?
K
10 yıl
Order Chaos Duels Adlı Oyun Tweak?
Diğer oyunlar gibi buna da bir tweak ile keyfime göre değiştirebilir miyim?
K
10 yıl
Ipad İçin Jailbreak Gerekli mi?
3 Yıldır apple kullanıcısıyım ancak bir kez bile kullanmadım şimdi elime gelen tablette jailbreak yüklü sizce kaldırmalıyım mı?
Ne işime yarar? Artısı mı olur? Cihazı mı eskitir?net bir bilgisi olan paylaşır mı benimle?
Store harcamam 400 lirayı aşkın bir şekilde.
Online oyunlarda ücretsiz,ücretli şeyleri gerçekten kullanabilir miyim?(Kredi kartımı bu uğurda epey yordum çünkü)
K
10 yıl
R.I.P. Referral
Arkadaşına Öner'e değişiklik geliyor

Hepsini okumakla uğraşmayıp, oyuna dönmek isteyenler için özet geçelim: önümüzdeki haftalarda, bot suistimali ve sahtekârlık içeren davranışlara karşı önlem olarak Arkadaşına Öner sistemine bir takım değişiklikler yapılacak.
Arkadaşına Öner'i, League of Legends'ın büyümesine katkı sunan oyuncuları ödüllendirmek için başlattık. Dönüp geriye bakacak olursak, Arkadaşına Öner aslında oyunun ilk çıktığı güne dek uzanan bir geçmişe sahip. Bugüne kadar farklı şekillerde birden fazla defa uygulanan sistemden bir sürü oyuncu faydalandı.
Bununla beraber, hemen hemen herkesin olanca iyi niyetine karşın küçük bir grup sistemi ciddi bir biçimde suistimal ederek diğerlerinin (özellikle de yeni başlayan oyuncuların) oyun deneyimine zarar vermekte.
Arkadaşına Öner türünden ödüllendirme programlarında, bazı katılımcıların sistemin açıklarını yoklayıp bunu suistimal etme riski her zaman mevcuttur. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu için doğru şeyi yaptığımıza inanıyorsak, genelde ufak tefek kullanım hatalarına karşı tolerans gösterme eğilimimiz olur. Ancak Arkadaşına Öner sisteminde görülen kötü maksatlı ihlaller, giderek ortalama oyuncu deneyiminin kalitesini düşürmeye başladı ve bu da bizi bazı değişiklikler yapmaya zorladı.
Arkadaşına Öner'de yapılan suistimal bulguları ile başlayalım; hesap satışı ve bot kasma (yani; program, kod dizisi (script) veya diğer manipülasyon yöntemleri kullanılarak League of Legends'da otomatik oyunlar oynanması). Arkadaşına Öner söz konusu olunca bu iki olgu birbiri ile oldukça yakından ilişkili bir hale geliyor. Hesap ticareti yapanlar, sahte bot hesaplarıyla elde ettikleri haksız kazancın (kostüm ve IP/RP) olduğu hesapları satıyor.
Geçmişte Arkadaşına Öner sisteminde görülen bot sahteciliği çoğunlukla dışarıya kapalı, özel oyunlarda gerçekleştiğinden, genel oyuncu deneyimi etkilenmiyordu. Ancak bot kullanımı son zamanlarda hacmen artış göstermekle birlikte, yeni başlayanların olduğu oyunlara ve Dominion gibi oyun modlarına taşmaya başladı. Bu akıma dur demek üzere tespit edilen kullanıcılara gerekli işlem yapılacaktır. Bunun ötesinde, bot sahteciliği gibi yöntemlerle mücadele etmede en etkili yöntem, hesap uzaklaştırma gibi anlık önlemlerden ziyade yazılımsal tedbirleri arttırmaktan geçer.
Sonuç olarak, Arkadaşına Öner sistemindeki suistimali gidermenin en akla yatkın yolu, bu tür suistimallerin tercih edilmesinin altında yatan, insanları buna iten sebepleri tespit edip ona göre çözüm getirmek olacaktır. Aslına bakacak olursak, görülen istismarın başlıca sebebi programın bizzat kendi yapısından kaynaklanıyor.
Kötü niyetli kişiler, geniş çaplı bot sahteciliği yaparak tonlarca RP kazanıyor ve bu hesapları satarak gerçek para elde edebiliyorlar. Daha da kötüsü, Boz Warwick ve Orta Çağlı Twitch gibi çekici ödüllerin dürüst yollarla kazanılmasının zorluğu karşısında ortalama bir oyuncu ikilemde kalabiliyor.
Size sayılarla gelelim en iyisi. Arkadaşına Öner programına dahil olan katılımcıların yalnızca yaklaşık %1,4'lük kısmının sistemi suistimal etme teşebbüsü olduğunu tespit ettik. 10 ve üzeri arkadaşa önermiş hesapları ayrı olarak ele aldığımızda bu oran birden %70'lere fırlıyor, 100 ve üzeri arkadaşa önermiş olanlar için ise bu oran %99'a çıkmakta. Mevcut halde Boz Warwick'in 25 ve Orta Çağlı Twitch'in 50 arkadaş önerisi ile açıldığını düşünecek olursak sorun bariz bir biçimde görülebiliyor. Arkadaşına Öner programının şu anki yapısının ortalama bir oyuncu için ideal olmadığının farkındayız, zaten yukarıda bahsettiğimiz anlık önlemler bilhassa bu işe kendini adamış ve defalarca aynı ihlali yapanlar üzerine odaklanıyor. Kimse bir iki yan hesabını önerdiği için cezalandırılmayacak.
Suistimali teşvik eden yönleri ortadan kaldırmak ve League of Legends oyuncularının çoğunluğuna daha iyi hizmet verebilmek üzere Arkadaşına Öner programına eşzamanlı güncellemeler yapmak üzere çalışıyoruz. Burada karşımıza çıkan temel sorunlardan birisi, tek bir programla hem üç beş arkadaşına önerebilecek ortalama bir oyuncunun hem de binlerce kişiye önerebilecek farazi bir YouTube ünlüsünün tüm ihtiyaçlarına aynı anda cevap vermenin zorluğu.
LoL oyuncularının çoğunluğunun bir ila beş arkadaşına önerdiğini tespit ettik ve Arkadaşına Öner güncellemesini bu miktarda arkadaşını oyuna kazandıranları ödüllendirecek şekilde tasarladık. Yeni güncelleme ile oyuncular, önerdikleri arasından 10. seviye olan her arkadaşı için 1000 IP kazanacak. Toplamda en fazla beş arkadaşa davet yollanabilecek ve bunlardan üçünün başarılı olması halinde Boz Warwick kostümü açılacak. Beş arkadaşını oyuna başarıyla kazandıranlar için Orta Çağlı Twitch açılacak.
Bundan başka bir ödül kazanma gerçekleşmeyecek. Geçmişte Arkadaşına Öner programına dahil olmuş herkesi yeni programa aktaracağız, sahip oldukları önerilen arkadaş sayısı da aynen aktarılacak. Yani, şu ana kadar önerdiği dört arkadaşı olanlar, 4000 IP ile Boz Warwick ödüllerini kazanacak.
Arkadaşına Öner güncellemesi ile gördüğünüz üzere başka insanların oyun deneyimini olumsuz olarak etkilemeden bol miktarda arkadaş önerenleri ödüllendirmenin ayrı bir yolunu hâlâ aramaktayız.
Bu değişiklikler, ağırlıklı olarak Arkadaşına Öner programının suistimali ve bunun ortalama bir oyuncu üzerindeki yan etkisi ile mücadele etmeye odaklanmakta. Bot sahteciliği, hesap satışı ve diğer dolandırıcılık yollarının sebep ve sonuç ilişkileri Arkadaşına Öner ile sınırlı değil, bu vakaların incelenmesi ve önlenmesi konusunu kapsamlı bir şekilde irdelemeye devam ediyoruz.
Şimdilik bunlarla ilgili olarak Arkadaşına Öner programında yapılacak değişiklikleri önceden sizlere haber vermek ve değişikliklerin altında yatan nedenler konusunda bilgilendirme yapmak istedik. Aklınıza takılan bir şeyler varsa veya bu konuda geri bildirimde bulunmak istiyorsanız, aşağıya yorumlarınızı bırakabilirsiniz!

KAYNAK
K
10 yıl
Rusya server ping problemi ?
Oynayan var mı acaba ?
Ben Rusya'ya West'ten bir hesabı atmayı düşünüyorum Tr ve West'te oyunlarda 80-90 pingim oluyor ortalama pek kasma yaşamıyorum oranın server nerede ve oynayan arkadalar fikir verirse sevinirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.