N

Yüzbaşı
18 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Bir dizi vardı
Eskiden, 10 yıl önce aşağı yukarı, bir dizi vardı. Bir asker ve bir kız birbirini seviyordu doğuda. Kızı seven de bir mafya vari doğulu adam vardı. Kızla asker trenle giderken mafya trende dövdürüyordu askeri. Ardından atıyorlardı tren hareket halindeyen. Bu kadar hatırlıyorum.
N
4 yıl
Mikrofunu kaliteli kulak içi kulaklık tavsiyesi
Sesimi parazitsiz, temiz ve kaliteli bir şekilde iletebilecek kulaklık arıyorum. 100tl civarını aşmazsa cebim için iyi olur. Tasiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
N
4 yıl
Aldatma-Aşk Film Önerisi
İlişkinin artık yokuşa doğru ilerlediği, hatta artık çiftlerin birbirini aldattığı, romantik-kasvetli bildiğiniz filmleri önerebilir misiniz?
N
5 yıl
Yalova nasıl bir yerdir?
Bir öğrenci açısan Yalova nasıldır?
N
5 yıl
TM 29k
Hep ank veya ist.ten bir hukuk için çalıştım. Lakin beklediğim gibi bir sonuç gelmedi. Ank-İst olmuyor. Benim yerimde olsanız hangi ili yazardınız?
N
5 yıl
72 TYT, 60 AYT, 90obp(TM) Tahminler?
Gercekci tahminlerinizi bekliyorum kardeslerim.
N
5 yıl
TYT kimya için bakar mısınız?
Tyt kimya için orta düzey, müfredata uygun, yeni sınav sistemi soru tipini barındıran ve için hatalı soru içermeyen kaynak ònerileriniz var mı?
N
5 yıl
TYT kimya içi bakar mısınız??
Arkadaşlar orta seviye, müfredata ve yeni sınav sistemine uygun bir kaynak önerir misiniz? Bi tane çözüp bir daha kaynak çòzmeyeceğim tyt kimyadan.
N
6 yıl
TYT Biyoloji
Geçen sene kendimi boş kitaplar çözmeye adamışım. Mezun senemdeyim ve tyt bio için bir kaynak çözük geçeceğim. Soruları gördünüz. Sisteme yakın kazanımları takip eden bir kaynak önerir misiniz?
N
6 yıl
Apotemi ile ilgi bakar mısınız
Gecen sene karekok ve kaf cozmustum lti için. Mezuna kaldım ve yazın biraz bosladım lti yi. Şimdi hem tekrar mahiyetinde hem de farklı tip sorular gormek için apotemi lti almayı dusunuyorum Apotemi bu seneki basımında kitabını değistirdi mi? Türevden falan epey konu kalkmıs mufredattan.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.