K

Yüzbaşı
28 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
34 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
Oneplus 8 simlock açma Hk.
Merhaba oneplus 8 cihazın simlocku nasıl kaldırılabilir? Yöntem ve işlem ücreti hakkında bilgi sahibi olanların tecrübelerine ihtiyacım var, paylaşımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
K
2 yıl
Medipol Üniversitesi Tıp Hk.
Selamlar, kuzenimin geçiş için değerlendirdiği Medipol İngilizce Tıp hakkında ilgili fakültede okuyan veya başka bölümlerde olup bilgi paylaşabilecek arkadaşlarin fikirlerine ihtiyacımız var,

Iletişim, 0532 691 0528 Alperen.
WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz,

Yardımcı olabilecekler için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum, saygılar.
K
7 yıl
Macbook Pro Sıvı Teması ve Tamiri HKK Acil
Merhabalar , maalesef ki geçen günlerde anlamsız bir şekilde klavyedeki birtakım tuşlar çalışmamaya, touchpad kısmı ise ufak problemler çıkarmaya başladı.

Cihazı Ankara Promc servisine teslim ettim , garantisinin dolmasına yaklaşık 2-3 hafta vardı, Az evvel servisten gelen acı haber ile soluğu burda aldım.

Cihazımda sıvı teması olduğunu söyledi beyfendi, fakat anakarttaki sorun minör olduğundan yalnızca topcase denen touchbar, klavye ve üst kasa takımından oluşan yekpare kısmı için 1700 tl gibi bir rakam zikretti ,

Öğrenci bir adamım, 1700 az bir mebla değil kaldı ki ilerde anakartta problem çıkarabilirmiş, nasıl bir yol izlesem bilemiyorum,

Yetkili servis dışında yedek parça bulunan merdiven altı yerlere vermek olsun, avrupadaki apple store lara yollamak olsun ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Ne yapacağım konusunda oldukça çaresiz olduğumu söylemeliyim , Acil çözüm önerilerine ihtiyacım var .
K
8 yıl
iPhone 6 Değişim Meselesi (ZorAkasya Deneyimi olan arkadaşlar bekleniyor )
Merhaba arkadaşlar , Avrupa çıkışlı iPhone 6 64Gb Spacegrey cihazımda aşşağıdaki sorunlar mevcut ,

-Ön kamera kayması
-Ekrana sağ üst köşeden bastırıldığında içeri doğru hareket etmesi
-Ara sıra home tuşunda klik sorunu
-Kasa yamukluğu

Cihazı Ankara Lydia Cepa servisine verdim ve verirken de dedikleri gibi kasa yamukluğu dolayısı ile cihaza garanti kapsamı dışında tutuyorlar . Ya gelip almamı yada 1000 küsür lira vererek swap ile değişim önerdiler . Birazdan gidip alacağım cihazı .

Ankarada cihazımı götürebileceğim Genpa servisi var onun dışında İstanbulda bir yakınıma rica edip Akasyaya götürtebilirim cihazı . Akasya için 14 Mart'a kadar randevu maalesef ki yok .

Herneyse , kasa yamukluğu yüzünden cihazdaki kronik sorunları çözmemeleri canımı sıktı . Şu an yapabileceğim şey sanırım Ankara Genpaya götürmek .

Sizce Genpa'nın yada Akasyanın cihazı değiştirme olasılığı % kaç ? Varsa deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim .
K
8 yıl
Orient Mako Serisi -Alınır mı ?-
Selamlar , Rolex Submariner serisinin hastası biri olarak benzer bir model saat almak istiyorum ve araştırırken Orient'in Mako serisini keşfettim .

40-42 mm arası bileğimde ufak kaldı , 44-45 mm lik modellerin bileğimdeki duruşu çok daha hoşuma gitti .

Kullanan yada bilgi sahibi olan arkadaşlardan ricam Orient'i f/p , mekanizma , mineral cam handikapı vs. yönlerinden eleştirirseniz sevinirim .

Varsa önereceğiniz iyi bir alternatif bütçem maks. 600tl civarı başka marka ve model önerilerine de açığım .

< Resime gitmek için tıklayın >
K
8 yıl
iPhone 6 Garanti Kapsamı HKK
Öncelikle Merhaba , uzun süredir kullandığım yurtdışı (Almanya) iPhone 6 64 Gb cihazımın garantisi ile ilgili aklıma takılan birkaç husus var . Yakın zamanda Ankara Lydia ya vermeyi düşünüyorum aklıma takılan soruları size sormak istedim , benzer bir deneyim yaşayan varsa lütfen paylaşırsa çok sevinirim .

Cihazımın problemleri ;
1-Ön Kamera kayması , Sanırım aldığım seriden kaynaklanan kronik bir sorun , çıplak gözle rahatlıkla farkediliyor.
2-Home button basarken klik sesi yapıyor ara sıra .
3-Kasa yamulması , masaya ekranüstü bırakıp köşelerden oynayınca barizce farkediliyor .

Cihazımın 1 e 1 değişmesini umuyorum , sizce bu sorunlarla cihazın swapla değişmesi mümkün mü ?

Yorumlar için şimdiden teşekkürler .
K
9 yıl
MONSTER® TULPAR T7 V3.2.1 17.3 Yorumlarınız?
bütçem 5 milyar olduğu için bu modeli seçtim sizce fiyat/performans olarak nasıl bir ürün kaç sene beni götürebilir? teşekkürler:)
K
9 yıl
Datafile Premium hesabı lazım
Premium hesabı olan varsa kısa süreliğine rica ediyorum pm gelebilirsiniz .
K
9 yıl
Huawei Hg253 Modemi Access Point yapma
Okul yurdunda direk ethernet çıkışı mevcut odalarda fakat Macbook Pro nun ethernet çıkışı olmadığı için nete bağlanamıyorum , Modemi access point olarak kullanıp kablosuz bağlanmak için modem arayüzü üzerinden yapmam gereken ayarları biri açıkça sıralayabilir mi ?
K
9 yıl
Yoğun Cpu Kullanımı Problemi -Çıldıra Yazacağım Forum-
Marabayın , mid14 13' (i5 2,6ghz - 8gb ram MGX72TU/A modeli ) pro retina sahibiyim . Halihazırda yüklü gelen OSX Yosemite 10.10.4 var şuan.

Gelelim zurnanın zırtına , sıradan bir kullanıcı olmama rağmen aletin cpu kullanımı bana çok aşırı derecede sevimsiz bişey gibi geliyor ilk zamanlar kedi gibiydi oysa ki , hayır donma ve kasma yaşatmasa varsın %100 de çalışsın umrumda olmaz amman der geçerim fakat sadece safari ve itunes açık şuan %75 lerde geziniyor deli (Dr.Cleaner dan gözlemliyorum) ki bu durum bana çok anlamsız geliyor , 40 tane aplikasyon açıp alla alla niye böyle oluyor ki yahu diyen güruhtan olsam keşke de yok arkadaş . Merak ediyorum 3d çizim , video edit ve renderlı işleri versem alete eli ayağı ne şekle girecek düşünemiyorum . Bi düşünün yalnızca chrome , safari birde itunes açıkken cpu %90 dan aşşağıya inmiyor , kaldı ki masaüstü filan bal dök yala , bunun yanında 15 gb ın üstünde boş yer var diskte vede genelde prize bağlı kullanıyorum aleti neyse uzun lafın kısası hala anlamlandırmakta güçlük çekiyorum vede sanmıyorum diğer kullanıcıların aynı dertten muzdarip olduğunu .

Aga bu aletin gazı mı var bana mı nazlanıyo anlamadım sahibine aşık filan mı söyleyiverin nedir derdi sıkıntısı deyin bi hal çaresi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.