M

Yarbay
24 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Herhangi bir yazılımda datayı kullanma.?
Merhaba,
Merak ettim de Herhangi bir yazılımın datasını kullanmak telif haklarını ihlal sayılıyor mu.?
Eğer öyle ise izin almak mı gerekiyor. ?

Durumun kanuni yönünü bilen var mı acaba. ?
M
7 yıl
Dark Sword Türkçe Kaynak...?
Oyun Android tabanlı, Fakat bir türlü Türkçe kaynakbulamadım.
Oyun hakkında bilgi alabileceğim bir site varmı ve/veya yardımcı olacak kişiler arıyorum yardımcı olacak olan varsa minnetkar olurum.
M
8 yıl
Müziğin Kalp Ritminin Üzerindeki Etkisi
Öteden beridir müziğin kalp ritmi üzerindeki böyle bir etkisi olduğunu düşünüyordum. İnternette ufak bir araştırma yaptığımda bunun doru olduğuna emin oldum. Hatta bu bağlamda araştırmalar ve/veya deneyler bile yapılmış. Sırf kalp ritmi ile sınırlı değil bazı tür müzikler bazı hormonları harekete bile geçiriyor.
M
8 yıl
E-5 D100 neden kapatılıyor ???
Merhaba Arkadaşlar;

Genellikle Cuma günleri saatini bilemiyeceğim ama 17-19 suları olabilir E-5 (D100) Karayolunu yan yol dahil Sefaköy'ün ile Çobançeşme arasını daraltıyorlar ve/veya 1 şeridini trafiğe kapatıyorlar nedenini bilen. ???
M
8 yıl
Next Tango Cihazım Açılmıyor Hiçbir Tepki Yok..!!
Merhaba Arkadaşlar,

Next & Next Star Tango Minix HD alıcı sahibiyim. Geçen güncellemlerini yaptım derken IPTV özelliğini deniyeyim dedim sitenin birinden 20-30 IPTV adresi buldun listeyi flash ile yükledim. Başladım dolaşmaya bir tanesinde takıldı kumanda dan ve cihazdan herhangi bir tepki alamadım bende adaptörü çıkarıp tekerar taktım. Bu noktadan sonra bir daha cihazı açamadım kumanda da mı bir problem oldu deim piilerini felan değiştirim yok yok cihaz bir türlü açılmıyor.

Ne yapabilirim ve/veya ben birşey yapabilrmiyim acaba ?
M
9 yıl
Herşey Yaşandı ve Bitti.
Çılgınca bir fikir olacak ama uzun zamandır düşündüğüm ve şu an burada ilk defa açıklayacağım bir düşüncem var;

Aslında "her şey" yaşandı ve bitti; Bunu durumu biraz daha açıklarsak, aslında biz zaman adı altında tekrardan yaşıyoruz ve/veya yaşadığımızı sanıyoruz. Bize yazılmış rolü ve/veya senaryoyu eksiksiz olarak yerine getirmekten başka birşey yapmıyoruz. Tek bilmediğimiz şey ise bir sonraki anda nerede, nasıl ve ne olacağımız hakkında kesinlikle bir bilgiye sahip olmadığımız.
M
9 yıl
          Yeni Kehanetler Var mı...?
Arife tarif gerekmez buyurun sizleri dinliyorum.
M
11 yıl
Diablo® III: Reaper of Souls™
Blizzard Entertainment'ın destansı aksiyon-RPG oyunu Diablo ® III'e gelecek olan genişleme paketi Reaper of Souls™, Sanctuary'nin ölümlü diyarları üzerinde devam eden çatışmaya yeni karanlık ve korkunç bir sayfa daha açtı.
Malthael, eski bilgelik (Wizdom) baş meleği, uzun zaman önce kaybolmuştu. Reaper of Souls'da o, Ölüm Meleği olarak döner ve Prime Evil özünü içeren kara ruh taşını ele geçirir. Bu karanlık güç dünya üzerinde açığa çıkarsa sonuçları felaket olabilir.


GENİŞLEME PAKETİ İLE OYUNA EKLENECEK ÖZELLİKLER

Genel Değişiklikler
* Level üst sınırı 70'e çıktı.
* Eski karakterler için yeni yetenek ve büyüler eklendi. Bu yetenekler level 61-70 arasında açılacak.
* Bizi efsanevi şehir Westmarch'tan Pandemonium Kalesi'nin şeytani salonlarına kadar ağırlayacak olan yeni bölüm ACT V geliyor. Büyüklüğü yaklaşık ACT II kadar olacak.
* Yeni ACT, çok daha karanlık bir atmosfere sahip olacak.
* ACT V'te takipçilerimiz (followers) için yan görevler olacak. Sonunda Scoundrel'in abisi ile tanışabileceğiz.
* Sanctuary'nin yaratık koleksiyonuna yeni şeytani canavarlar eklendi.
* Inventory ekranında artık ne kadar dayanıklı olduğumuzu "Toughness" özelliği ile görebileceğiz. Bu yeni bilgi resistler ile Armor'un bir birleşiminden oluşacağa benziyor. Detaylı bilgiler yine yanına açtığımız ek sayfada görülebilecek.
* Aşağıda adı geçen Paragon 2.0, Ganimet 2.0, Ganimet Koşusu ve Nephalem Testi sistemleri, genişleme paketi çıktığında oyuna genişleme paketini satın almayan oyuncular için de eklenecek.

Paragon 2.0
* Paragon leveliniz artık tüm karakterleriniz için ortak olacak ve karakterlerinizin paragon level toplamı kaç ise tüm karakterlerinizin paragon leveli o olacak.
* Paragon level için bir üst sınır olmayacak. İstersek 1000 paragon level'e bile çıkabileceğiz.
* Her paragon levelimize karşılık her karakterimiz için 1 adet paragon puanımız olacak. Örneğin şu an 1 adet paragon level 95 karakteriniz ve 1 adet de paragon level 100 karakteriniz varsa, her karakteriniz için harcamak üzere 195 puanınız olacak demektir. Eğer yeni bir karakter açarsanız, onun da harcamak üzere 195 paragon puanı bulunacaktır.
* Paragon puanlarınız hesaplanırken karakterlerinizin paragon level toplamı değil, bugüne kadar topladığı experience'lerin toplamı baz alınacak.
* Paragon puanlarımızı harcayabileceğimiz 4 ana grup bulunmakta.
** Strength, Dexterity, Intelligence ve Vitality puanlarımızı arttırabileceğimiz çekirdek puanlar,
** Critical hit Chance, Critical hit Damage, Attack Speed ve Cooldown Reduction puanlarımızı arttırabileceğimiz saldırı puanları,
** Health, Resist All, Armor, Chance to Dodge, Chance to Block puanlarımızı arttırabileceğimiz savunma puanları,
** Movement Speed, Magic Find, Gold Pickup Radius puanlarımızı arttırabileceğimiz macera puanları.
* Hardcore oyunlarda paragon level kazanmış fakat ölmüş karakterleriniz var ise bu karakterlerin paragon levellerinden de yararlanabileceğiz.
* Hardcore ve Softcore karakterlerin paragon levelleri birbirinden ayrı hesaplanacak.
* Paragon puanlarımızı dilediğimiz gibi sıfırlayabileceğiz.

Yeni Karakter Sınıfı: Crusader
* Strength tabanlı bu karakter, kalkan ve gürz kullanımında özelleşmiş ve yetenek yakıtı olarak Wrath kullanıyor. Wrath, barbarianın Fury'si ile aynı olmayacak.
* Crusaderlar paladinlerle aynı öğretiden (order) gelmekte ancak paladinler arasından çok azı yeterince yetenekli sayılarak birer crusader olabilmekte.
* Dünyadaki Crusader sayısı çok az ve bir Crusader öldüğü zaman öğrencisi onun kalkanını ve ismini alarak yerine geçmekte.

KAYNAK:http://www.diablofanturkiye.com/duyurular/diablo-iii-reaper-of-souls-perdelerini-araladi/

Ayrıca ACT V oynanış videosu (YENİ)



Josh Mosqueira Loot 2.0 Anlatıyor.
http://www.gamespot.com/gamescom/loot-20-diablo-iii-reaper-of-souls-6413370/
M
11 yıl
Hep maruz kaldığım durum
Ayıptır söylemesi canım dondurma çekti, Dedim gideyim XXXx hem bir yemek yiyeyim hemde sonrasında dondurma alayım. Neyse yedim yemeğimiz aldım dondurmayı iş yerine doğru yürüyorum. Esmer bir vatandaş selam verdi. Repilk şöyle gelişt;

EV:(Esmer Vatandaş) S.A.
MOZ:(Ben) V.A.S.
EV: Ben buraların yabancısıyım, karnım aç bana bir ekmek parası,
MOZ: Sakalım olduğu için mi beni tercih ettin ?
EV: (Duraksadı) yok valla karnına ekmek koymadım......
MOZ: Sana birşey söylesem bana inanırmısın.?
EV: Tabi neden inanmim.
MOZ: Üzerimde hiç param yok ( gerçektende üzerimde para taşımam ve/veya nadirdir) Peki inandın mı ?
EV: He valla nedemek.
MOZ: Bence inanmadın.
EV: yok vala inandım.
MOZ: Peki o zaman
EV: uğurlar ola.

Bu durumla sık karşılaşıyorum, gerçekten saf mı gözüküyorum diye çok merak ediyorum. ?
M
11 yıl
Diablo 3 Konsol Versiyonları Başarılı mı.?
Merhaba Arkadaşlar,

Diablo 3 ün konsol versiyonlarını takipteyim. Yapım süresi PC versiyonuna göre oldukça kısa diyebileceğim zamanda çıkarılacak gibi gözüküyor hemde Xbox ve PS gibi 2 ayrı platform olduğunu düşünürsek. Konsol versiyonlarının port edilmediği ve yeniden yazıldığı biliniyor. Buna göre konsol ekibi daha bir kabiliyetli mi oluyor.?
Yorumlerınızı eksik etmeyin.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.