P

Teğmen
19 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
9 yıl
özel liselere geçiş nasıl oluyor
merhaba arkadaşlar. benim yiğenim lise sona geçti. babasının tayininden dolayı mersine geldiler..ve bir Anadolu lisesine puanına göre geçiş yaptı.

şimdi özel liseye geçiş yapmak istese ne yapması gerekiyor.. geçiş yaparsa devlet desteği alabiliyor mu? acil yardımlarınızı bekliyorum konuya vakıf arkadaşlardan
P
9 yıl
DH FENERBAHÇE SCOUT EKİBİ
İlk önce federasyonun 14 yabancı kararını almasından dolayı tebrik ediyorum. En azında birde böyle denenmeli.

DH Forumda ciddi anlamda oyuncu takibi yapan bir kitle var. Bir nevi hobi gibi.

Hazır 14 yabancıya kadar ve ilk 11 i yabancı uyruklu oyunculardan kurma imkanı varken burada yerli veya yabancı oyuncu izlenimlerinde bulanabiliriz.
P
10 yıl
dell inspiron 3521 ses sorunu
diz üssü bilgisayarımdan 2 gündür ses gelmiyor. sorun neden olabalir?
P
10 yıl
500 lt üssü buzdolabı fiyat/performans tavsiyeleri
arkadaşlar 500 lt üssü hacime sahip f/p buzdolabı tavsiyeleri yapabilir misiniz?
P
10 yıl
Hangi maçta şampiyonluk ilan edilir?? Tahminleri Paylaşalım
Fenerbahçe - M.P. Antalyaspor

Beşiktaş - Fenerbahçe

Fenerbahçe - Çaykur Rizespor

Akhisar Bld.Spor - Fenerbahçe

Fenerbahçe - KDÇ Karabükspor

Kayserispor - Fenerbahçe


benim tahminim ÇAYKUR RİZE maçında tur atarız.
P
10 yıl
F/P ÇEYİZ SETİ ÖNERİLERİ
Çamaşır makinası

bulaşık makinası

fırın (ankastre olabilir)

buzdolabı

klima

fiyat performans açısından ürün önerileri alabilirsek yeni evlenecek arkadaşlar için ön fikir oluşturur..malum yaz geliyor.
P
10 yıl
tukcell ve vodofone en uygun tarifeleri nedir. soru
bende avea var ama vodofone ve turkcell hat almayı düşünüyorum ek olarak. konuşmak için değil..bazı kampanyalarında yararlanmak için. en masrafsız tarife seçenekleri nedir?
P
10 yıl
samsung klima montajı
geçen ay samsung adana destek bilişim servisi klima montajı yaptı. klimayı duvarın nerede ise ortasına kurulum yaptı(babamlar evde idi yaşları 60 civarı). bunu 444 lü numaralına şikayet ettim. gerçekten çok kötü görüntü vardı. adamlarda teknik bilgi ve estetik sıfır. 444 lü numarada çıkan elemanlar tamamen servisten yana taraflı konuşmaları var çabuk sinirleniyorlar. ve klimanın borularında titreşim sesi vardı gideremediler.en sonunda başka teknik servisini talep ettim düzelttiler.

bunları neden anlattım. samsung klimanın kalitesini ve teknik servisini övenler var. biz paramızla rezil olduk başkaları rezil olmasın. aşağıda duvarın halini ve yaptıkları işçiliği görün.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
10 yıl
Fenerbahçe\u0027de Pizarro sesleri
Bu arada forvet arayışındaki Fenerbahçe'ye Claudio Pizarro'nun teklif edildiği öğrenildi.

Dünyaca ünlü bir çok futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Ozan Zeybek'in verdiği bilgiye göre Pizarro Bayern Münih günlerinin sonuna geldi ve uygun bir bedelle transfer edilebilir. Pizarro'nun son dönemde oyuna sonradan girerek skor katkısında bulunduğunu hatırlatan Ozan Zeybek, "Bayern bonservis bedeli olarak büyük paralar istemiyor. Pizarro da yıllık 1 milyon avro talep ediyor. Futbolcunun tek şartı 2 buçuk yıllık sözleşme." şeklinde konuştu.

35 yaşındaki futbolcu, Bundesliga tarihinin en golcü yabancı futbolcusu unvanını taşıyor. 358 maçta 168 gol atan Pizarro, ligde bu sezon biri 11'de olmak üzere 5 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Bu arada Ozan Zeybek, Fenerbahçe'nin Eren Derdiyok için de girişimlerde bulunabileceğini bildirdi. Futbolcuyla kendisinin bir menajerlik bağı bulunmadığını vurgulayan Zeybek, Eren'in de Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakabileceğini anlattı.

Eren Derdiyok, Bayer Leverkusen forması altında son golünü bu hafta Stuttgart'a karşı atmış ve takımının 2-1'lik galibiyetinde büyük rol oynamıştı.

@FarukMutkan
www.trtspor.com.tr
P
11 yıl
taktik antrenmanı
hep merak ederim taktik antrenmanı..aynı basketbol da olduğu gibi oyun kurucu önceden çalışılmış oyunun numarasını göstererek hücumu gerçekleştirir. acaba futboldada böyle hücum atraksıyonları varmı? aynı satranç hamleleri gibi 2-3 pozisyon önceyi kurabiliyor mu bizim futbolcular? bunları merak etmem türk futbolunda ben bunları göremiyorum. bizim oyuncalarda bireysel yetenek olduğu aşikar. topu alır sağına soluna bakar gerekirse bir çalım atar boşa adam kaçarsa pas verir. hasbel kader gol olur. ama bir Hollandalı,alman,ispanyol futbolcu 3-4 pozisyon ötesini görüp ona göre hareket edebiliyor. bence bizim altyapı antrenörleri ve teknik direktörler futbolculara bunun eğitimini vermeleri gerekiyor. bir futbolcu bu eğitimlerde başarılı olamıyorsa ne kadar yetenekli olursa olsun hedefi olmayan takımlara gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.