_

Yüzbaşı
07 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
7 yıl
VINN WIFI MODEME ROUTER BAĞLANIR MI?
Merhaba arkadaşlar turkcell vınn wifi modeme router bağlamak istiyorum normal modem olmadığı için iki modemi birbirine nasıl eşleriz ya da böyle bir uygulamayı yapmak mümkün müdür acaba şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için
_
12 yıl
Lensin sorunu sizce nedir?
Sony nex5 kullanıyorum ve sel18-55 lensimde böyle bir problem yaşıyorum diğer lensler ile ışık bu şekilde olmuyor... sanki yansıyomuş gibi ama acayip bir şekilde... arkadaşıma sormuştum lens kayması gibi geldi bana dedi.. sizce nasıl bir sorun bu bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba nasıl halledebilirim bu problemi?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
_
12 yıl
Live Wallpaper Sorunu.. yardım lütfen!
Fly IQ285 Turbo model telefonda live wallpaperlarda seçtiğimiz halde uygulanmama sorunu oluyor ekran animasyonlu olmuyor yani ... telefonda yüklü live wallpaperlar var yani sürüm olarak destekliyor ama nedense ayarlandığında olmuyor sadece slide to unlock ekranını açınca 1 sn falan gözüküp yok oluyor ... sorunun nedenini bilen arkadaşlar çözümünü paylaşırsa şimdiden çok teşekkür ederim ... iyi forumlar
_
13 yıl
Sennheiser ie8 nerden bulabilirim ?
sennheiser ie8 almaya karar verdim ama nette bir türlü bulamadım .. türkiyeden nerelerden alabilirim yardımcı olurmusunuz . . .
_
13 yıl
Fujifilm FinePix f200exr vs. sony hx5 ?
sizce iki modelin artıları eksileri nelerdir ve sonuç olarak sizce hangisini düşünmeliyim
_
13 yıl
sony h55, wx5, hx5v sizce hangisini almalıyım ?
bu 3 model arasında kaldım ilk zamanlarda bi çoğu gibi hx5v almaya heveslenmiştim ama aynı kasa bi iki özelliği farklı h55 modelini gördüm farklı sensör kullanılmış, bu ikisinin arasında çekim kalitesini ne kadar etkiler? hx5v nin çekilmiş fotoğraflar gördüm gündüz güneşli resimler olsa da renkler soluktu, h55 modeli sensörü farklı (ccd tipi sensör) bunun acaba renk konusunda hx5v den daha mı iyi yapar daha mı kötü? bu iki makina arasında düşünürken sanırım bu model yeni wx5 modelini gördüm wx5 in sensörü az da olsa bu iki modelden daha büyükmüş (küsüratlı bi değer) peki bu azcık sensör büyüklüğü ne kadar etki yapar?

video kalitesine pek önem vermiyorum ama iyi olması da gerektiği zamanlarda işime yarar ben hiç uğraşmadan rahatlıkla panaromik çekimler yapabilen kompak bi makina bakıyorum (bilgisayarda panaromik hale getirmkle uğraşmak istemiyorum bu dediğim modellerde direk alet kendisi yapıyor) kısaca aklımı çelen durumu sölim size hx5v ile h55 modeli arasında ne fark vardır çekim kalitesi için mi o kadar para veriyoruz yoksa gps gibi ekstra zımbırtıları için mi? ve wx5 modeli hx5v ye göre biraz daha ucuz ve bi çok özelliği aynı o yüzden kafam karıştı ..

istediğim özellikte başka önerileriniz de varsa bekliyorum arkadaşlar şimdiden tşk ederim (fujifilmin makinaları büyük ben cebe sığcak bi makina arıyorum önerilerinizi ona göre yaparsanız daha iyi olur, fiyat aralığı 700-900)
_
13 yıl
sony nwz-x1050 ye göre optimize edebilcek video converter tavsiyesi
sony nwz-x1050 ye göre optimize edebilcek video converter tavsiyesi yapabilirmisiniz... bildiğiniz iyi bir program var mı? ben jet audio nun plus versiyonunu kullanıyorum ama hd filmleri çeviremiyorum.. hd filmleri (mkv uzantılı) de çevirebileceğim bir program önerebilirmisiniz ? bir de videoların içine altyazıyı nasıl ekleyebilirim?

şimdiden teşekkürler :)
_
13 yıl
Sony MDR-NC033
sony x1050 player kullanmaktayım yeni kulaklık almayı düşünüyorum MDR-NC033 modeli hakkında bilgisi olan car mı önerirmisiniz... ya da başka önerebilceğiniz kulaklık... (250-300 liraya kadar çıkabilirim kulak içi)



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.