Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
736
Tıklama
1
Öne Çıkarma
shadowdancer36 ile alışveriş yaparken dikkat.
N
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

shadowdancer36 bu arkadaş benim sıvı soğutma ilanıma da yazdı 1500 teklif verdi kabul ettim ertesi gün kargo için anlaştık sonrasında ne arama ne cevaplara bakmak ertesi gün yazdığında bir sürü bahane ortağım 360 sıvı soğutma bakıyor yok fiyat yüksek yok kararsız kaldık dedi vs 2-3 gün oyaladı sonuç ucuza kapatmaya çalıştı arkadaşlar uzatmayayım kendisi de bu alışveriş konusunda vukuatlı ve bende blokludur konuyu buraya taşımak gerekti bir arkadaşın ilanı üzerinden tartışmaya girdi arkadaş burada paylaşmak ve bilgilendirmek daha uygun olur..


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuk28 -- 22 Ekim 2022; 13:32:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Er

Şu "Çok yoğunum telefona anca bakabildim." yalanına çok ayar oluyorum



Y
geçen yıl
Er

Bu arkadaş ile benzer bir problem ben de yaşadım. Satıştaki ram kiti için teklif verdi, kargo da senden olsun dedi, kendisine normal kargoyu karşılayamam fiyat zaten ölü ama kargo kodu ayarlayabilirsem olur dedim. Para verip kargo kodu satın aldım, kendisine yazdım ofise geçince yazayım dedikten sonra saatlerce cevap vermedi. Dönüş yaptığında işlerini bahane etti, ortak gelsin halledicem dedi. Ertesi gündü sanırım, ortak fiyatı beğenmedi almıyorum dedi. Yakışıyor mu bu yaptığın sana bir de esnaf olacaksın dediğimde işte bana kalırsa alırım da, ortaklık şöyle, ortaklık böyle, ondan izinsiz alamam, alırsam benim cebimden gider vs. yazdı da yazdı. Ben eminim o an deseydim ki tamam 50-100 düşüğüne vereyim kargo kodu boşa gitmesin, alacaktı. Demedim almadı. Ertesi gün anakart+ram seti olarak pazarlıksız forumdan başka bir arkadaşa verdim, kargo kodunu da oraya kullandım.



N
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

https://forum.donanimhaber.com/amd-ryzen-5-3600-fan-1800-tl--154005594 Bu ilanda arkadaş alımı çıkmış satıcı akıllılık edip alıcı bulunca satmış bir de satıcıyı kötülemeye kalkıyor sanki kendi sütten çıkma ak kaşık bu olaya şahit olunca uyarı niteliğinde paylaşmak istedim size de aynısını yaptığına göre herkes dikkat etsin tamamen vakit kaybı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.