Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1260
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sezon sistemi gelince...
U
10 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet beyler sezon sistemi gelince hangi karakterle oynamayı düşünüyorsunuz sebepleriyle yazarsanız güzel olur.bilgi alış-verişinde bulunmuş oluruz
Ben şuan için wizard oynamayı düşünüyorum.%50 primary skill damage veren gem+archon yapsam iyi olur gibi(olur mu bilmiyorum ama olursa tadından yenmez )
artı olarak wizardın black hole, slow time gibi efektif skilleri var greater riftlerde çok işe yarar bence.Pbe de oynamadım ama çoğu buildde cc olarak 1 skilin kullanılacağını düşünüyorum.
Riftler git gide zorlaşacağı için millet cc lere yönelebilir sonuçta toughness falan bir yere kadar Dediğim gibi tahmin yürüterek konuşuyorum tecrübe edenler bir şeyler paylaşırsa daha güzel olur



D
10 yıl
Yarbay

crusader yada demon hunter dusunuyorum... crusader diyorum cunku guzel buff aldi. birde %30 less damage sinifinda oldugu icin... Birde ati var:D

demon hunter diyorum... cunku oda cok iyi buff aldi.. Birde yuksek levelda (g.r.) area damage olayini denemek istiyorum... taa ilk ros beta'daki splash damage... ondan demon hunter secesim geliyor..:D (birde ilk charim oldugu icin)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
10 yıl
Yarbay

G
10 yıl
Yarbay

Merhaba, Wizard her zaman orta ve/veya üstte yer almıştır; yama notlarındakileri değiştirmezlerse güzel de buff geliyor.



S
10 yıl
Yarbay

Hata düzeltmek gibi bir amacım yok; ama son zamanlarda farklı ağızlardan da duyduğum için söyleme ihtiyacı hissettim:

Şu "30% damage reduction" melee karakterlere has değil PvP geldiğinden beri (hangi patch hatırlamıyorum). O patch ile tüm sınıflara 30% reduced damage özelliği verildi; yanloş hatırlamıyorsam melee sınıfları da 35% yapmışlardı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dedehakan
D
10 yıl
Yarbay

Onun testini yaptim ben. Monk ve demon hunter ile normal oyun acip, elite bulup beni dovmesine izin verdim monka her vurusta, 3-5 can gidiyordu, demon hunterda, 10-16 arasi gidiyordu... Ptrde denemedim. Ayrica ptrden onceki patchte crusader icin "artik %30 daha az damage alcak" demislerdi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @shruikan
B
10 yıl
Çavuş

witch doctor. Bir elimde çay petlerin arkasında dolaşarak keseceğim. Pasif olmaktan sıkılınca jade setle pat küt dalacağım. ama iş yarışmalarda en çok dayanmaya gelince her ne kadar dps azda olsa monk ta açmayı düşünmüyor değilim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Binbaşı

Demon Hunter oynayacağım main olarak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

M
10 yıl
Yüzbaşı

Dh çünkü donanım haberi seviyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Yüzbaşı

wizard candır. şampuan(shower jel (: ) skill ile duş keyfi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.