Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1110
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şeridin ortasına kadar uzanan tenteler
J
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Birileri ölmeden esnafın fütursuzca yola uzattığı reklam panosu, tente, şemsiye, ticari mal gibi tehlike saçan materyallere önlem alınması gerekiyor. Maddi hasar bir yana insan hayatı tehlikeye girer hale geldi.


Videoyu izlemek için tıklayınız


Bursa’da yolcu otobüsü şoförü, tırı sollarken tenteye çarptı


Yaklaşık 3 metre uzayan tentenin demiri, camı kırarak otobüsün içerisine girdi. Şans eseri o esnada otobüste fazla yolcu olmaması muhtemel bir faciayı engelledi.



Bursa’nın Osmangazi ilçesinde 16 TAT 82 plakalı yolcu otobüsü sürücüsü Tahir G., yol kenarında park halindeki tırı görünce sollamak için sol şeride geçti.

Tam tırı sollayacağı esnada mesafeyi kestiremeyen sürücü, yol kenarında bulunan bir iş yerinin tentesine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle tentenin 3 metre uzayan demiri seyir halindeki otobüsün camını kırarak içeriye girdi.

Şans eseri yolcular kazadan yara almadan kurtulurken, büyük korku yaşandı.

Bursa'da otobüse giren tente demiri 3 kadını teğet geçti

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

HABER KAYNAĞI İÇİN TIKLAYIN



Ekmek parası ne de olsa, bu ülkede esnafın her şeye hakki vardır.

Isterse tentesini yolun ortasına kadar çeker, isterse yol kenarlarına duba atar başkasını park ettirmez, isterse tum ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı bbqhe - 4 yıl +5
B
4 yıl
Teğmen

Ekmek parası ne de olsa, bu ülkede esnafın her şeye hakki vardır.

Isterse tentesini yolun ortasına kadar çeker, isterse yol kenarlarına duba atar başkasını park ettirmez, isterse tum kaldırımı masa sandalyeyle, disari koyduğu ürünlerle kapatır.

Sen ne yapiyorsun kardeşim diyene de ekmek parası der. Ekmek parası sözcüğü her türlü hukuksuzlugu ortadan kaldıran anahtardır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
4 yıl
Yarbay

kaldırımı işgal ettikleri yetmiyordu artık hava sahasını da gasp etti yol yordam bilmezler.



Z
4 yıl
Yarbay

TR'de esnafın dükkanının hizasına gelen kaldırımı, yolu, karşı kaldırımı hatta havayı işgal etme hakkı vardır.

Buralara araba park etmeye kalksan bahane hazırdır: "Abi kamyon gelecek". Kamyan haftada bir gelir ama gelene geçene "kamyon gelecek" denir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.