Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
464
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sennheiser ie800
Şehir : #İstanbul
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
C
8 ay
Er
Konu Sahibi


Satışta: Satıcıyla iletişime geçiniz.
1
1 Sennheiser ie800
Merhaba,

Kulaklık Bircom'dan alınma. İkinci el olarak aldım, faturası bulunmuyor maalesef. Kutusu üzerinde de Bircom hologramı mevcut. Zaten kendimde alırken testlerini yaparak aldım. Orjinalliği konusunda şüphe etmenize gerek yok. Düzgün bir kaynakla beslendiğinde inanılmaz altları var. Başka bir kulaklığa kaynak yaratmak istediğim için satışa koyuyorum. Sahibinden ilanı açıldığında fotoğraflarını görebilirsiniz. Kozmetik kusurları yok değil ancak kullanıma engel bir durumu bulunmuyor. Kulaklığın bir tarafında yapışkan izleri gibi bişey var, tamirde görmüş olabilir çok emin olamadım. Alırkende farkettim ancak kullanmayı düşündüğüm için çok önemsemedim çünkü sesle ilgili herhangi bir sorun bulunmuyor.


Fiyat: 6900 TL
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 6900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.