Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
275
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Selamın aleyküm arkadaşlar beş dakikanızı ayırır mısınız?
S
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Şimdi benim annem 45 yaşında bir memur. İki çocuğu var babam ile boşandılar. Her gün işe gidip geliyor sabah 8’den akşam 5’e kadar. Akşam 5’den sonra da hep birlikte oturuyoruz hiç ayrılmıyoruz. 8’den 5’e kadar da işte oluyor zaten. Benim kafama takılan konu şu. Acaba annem başka insanlarla görüşüyor mu? Yani hiç bir kanıtım yok her aradığımda işte oluyor bende gidiyorum onunla işe sonra işte Whatsapp’ına bakıyorum ama hiç bir şey yok. Mesajları da silmiyor aynı duruyor. Telefon ile konuşurken yanımızda falan konuşuyor. Ama nedense ben onun başkalarıyla görüştüğünü düşünüyorum. Hatta bazen onun başkalarıyla birlikte olduğunu fakat ertesi gün hapı kullandığı için hamile kalmadığını düşünüyorum. Evet, bu çok saçma bir konu. Evet, bunu anneme de sordum “Ben Allah’ın izniyle başka kimseyi sevmem” dedi. Ama ben sırf siz daha çok anlayın diye ayrıntı veriyorum. Hatta ayrıntı da vermek istemiyorum ona kötü davranmak olacağı için. Muhtemelen de bu konuyu bir kaç gün sonra sileceğim. O yüzden konuyu ayrıntılarıyla okuyup bana yardımcı olur musunuz?

15 yaşında okb hastasıyım kafama saçma sapan düşünceler geliyor ve bundan dolayı ilaç kullanıyorum onu da söyleyeyim.



A
3 yıl
Onbaşı

Kardeşim bak şimdi annen 45 yaşında memur 2 çocuk sahibi anlıyacağın belli bir olgunluğa sahip sende böyle şeyleri düşünmen için bir sebep ve neden yok akışına bırak çokda kasma konuşuyorsada konuşsun insan değilmi onunda sevmeye sevilmeye ihtiyacı var nasıl senin sevmeye ve sevilmeye ihtiyacın olduğu gibi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Er

Ps5 aldım haratım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.