Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1152
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şehirlerarası yollarda son durum ne...?
D
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar ; 2 konuda görüşlerinizi arz ederim;
1) Ankara dan çıkılıp Afyon tarafına gideceğim ama son durum nedir? Eskişehir yolu çıkışında bir hızım ölçülecek sonra nerelerde ölçülecek? Polatlı? Temelli? Sivrihisar? Afyon? Ben Kentparkın oralardan 70 le gitmeye başlayım, ne kadar öyle gideyim? Sonra anlık hızım meskun mahal haricinde kaç olmalı? 110? 120? Ortalama hızımı da hadi yol bilgisayarından ölçeyim. Bu kaç olacak? Tabelalara güven olmuyo biliyosunuz. Amacım üst limitleri öğrenmek. Çok yol havasında da değilim, bir an önce bitsin istiyorum, bu nedenle soruyorum. Bu konuda "tahmin" den çok "kesin bilgi" daha yararlı olacak gibi.
2) Afyonun oralarda hangi tesisde mola veriyosunuz? Ne yiyosunuz :) ?uda "tahmin" den çok kesin bilgi daha yararlı olacak gibi.
Sevgiler.



O
10 yıl
Yarbay

yollar iyi düz ve tek şeritli yok yok hızınızı 110 a sabitleyip gidebilirsiniz köroğlunda mecbur yavaşlarsınız ama polatlıya kadar biz 150-160 giderdik sorun olmazdı ama şu son 2 yıldır nasıldır bilmiyorum biz köroğlundaki cumhuriyet tesislerinde sucuk ekmek yeriz genelde



S
10 yıl
Binbaşı

temelli sivrihisar arasinda 3 tane ortalama hiz radari bazen ek olaeak 1 tane mobil radar var.
sivrihisardan afyon yoluna döndükten sonra 4. kilometrede mobil radar olabilir. bu radarin çevirmesi 8. kilometrede olur genelde radar varsa.
4. kilometrede yoksa %80 hareketli mobil radar vardir. siyah ve şampanya renginde accent ve linea idi en son mobil radarlar.
bölünmüş yollarda 110/120 km/h ile gidebilirsin. ama yol kenarinda yerleşim birimi çok olduğu için o bölgelerde hiz 70 km/h ye kadar iner.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

~
10 yıl
Yarbay

Hocam şehiriçinde 70 e şehirdışında 115e sabitleyin kafanız rahat olsun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.