Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
384
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sedefli Beyaza Rötuş Çekilir mi?
B
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Selamlar aracın kapısında atlı üstlü 2 çizik var. Uzaktan pek belli olmasa da pastayla geçecek çizikler değil. Farkeder mi bilmiyorum ama yine de belirteyim, çizikler düz değil eğimli şekildeler. Boyları da 10 12 cm civarı.

Bu renge rötuş yapıldığı pek belli olmayacak şekilde rötuş yapmak mümkün müdür? Yapılabilirse bu iş için İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Binbaşı

Hocam sırıtır. Aynı durumun çok daha fazlası benim tamponda vardı plastik aksam diye boyattım. Senin kapı iki çizik için boyanmaz tabi ama idareten olsun dersen rötuş yap ancak dediğim gibi hiç uyumlu olmaz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
2 yıl
Binbaşı

Ben yapmıştım sırıttı biraz ama eski görüntüsünden iyi gelmişti gözüme. Kör bir yerdeydi o yüzden belli bir zamandan sonra gözüme çarpmamaya başladı.



T
2 yıl
Yarbay

Duz beyaz renk ile rotus yapin gecin. Baska caresi yok



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

G
2 yıl
Yarbay

Becerikli usta ile sedefli kırmızı (toyotanın mika kırmızı diye geçen rengi) araca lokal boya atıldı, detaylı inceleme yapmadan kesinlikle anlaşılmıyor. Rötuş araç ne renk olursa olsun belli oluyor fakat boya tonu iyi hazırlanırsa çok sırıtacağını sanmam.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.