Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
268
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Second Extinction [XBOX SERIES / ONE ANA KONU]
V
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Second Extinction - Xbox Duyuru Fragmanı

Videoyu izlemek için tıklayınız

-

Dünya’yı geri kazanın

Second Extinction, amacınızın gezegeni ele geçiren mutant dinozorları yok etmek olduğu 3 oyunculu, ortak görevli, nefes kesen bir nişancı oyunudur. Çok sayıda düşmanı yere sermek için pek çok silah çeşidini, becerileri ve yetenekleri kullanan, hayatta kalanlardan birini yönettiğiniz oyunda ekip çalışması çok önemli.

Dünya istila edildi

Mutant dinozorlar insanlığı yok etti ve hayatta kalan az sayıda kişi ise uzaya kaçtı. Kısa ama nefes kesici gerilla görevleriyle, özel saldırı ekibiniz işgali sona erdirmek için Dünya'ya geri gönderiliyor. Gezegenimizi geri kazanma zamanı!

3 oyunculu saldırı ekibi

Direniş savaşçılarından birinin rolünü üstlenin ve düşmana haddini bildirmek için hayatta kalan diğer iki kişiyle ekibinizi kurun. Etkili sonuçlar almak için benzersiz yeteneklerinizi, cephanenizi ve ekipmanlarınızı birlikte kullanın.

Muhteşem bir aksiyon

Sayıca ve boyut olarak sizden büyük düşmanlarla karşılaşan küçük ve yalnız bırakılmış ekibiniz oyun dünyasında ilerlerken, durmak bilmeyen savaş senaryoları ve adrenalin yüklü anlar sayesinde dinozorlarla savaşmak hiç bu kadar acımasız olmamıştı.

Mutant canavarlar

Bu dinozorlar, onları daha ölümcül hale getiren garip mutasyonlar nedeniyle tarih kitaplarımızda gördüklerimize hiç benzemiyor. Elektrikli raptorlardan, devasa t-rekslere uzanan ve türdaşlarından çok daha büyük olan bu kötü yaratıkları yere sermek oldukça zor.

Ortak çabalar

Topluluğun geri kalanıyla birlikte, eylemleriniz dinozorlara karşı savaşın gidişatını şekillendirecek. Yaklaşan bu savaşın gidişatını nasıl değiştireceğinizi görmek için bizi takip etmeye devam edin.


-

Çıkış Tarihi: 28 Nisan (Erken Erişim)
Tür: First-Person Shooter
Dağıtıcı: Systemic Reaction
Geliştirici: Systemic Reaction

https://gamefaqs.gamespot.com/xbox-series-x/289703-second-extinction
https://www.metacritic.com/game/xbox-series-x/second-extinction

Resmi Site:https://www.secondextinctiongame.com/

-

Ekran Görüntüleri:

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Temmuz 2021; 0:37:53 >

V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Second Extinction Game Pass Release Date Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız



İ
3 yıl
Yüzbaşı

Oyun gamepass e gelince indirip biraz oynama fırsatı buldum. Bana biraz Evolve esintileri yaşattı ve hoşuma gitti açıkçası. Takımı 3 kişi ile sınırlamaları bir yandan absürt çünkü toplamda 5 karakter var diğer yandan iyi çünkü sürekli 5 kişi bulunamıyor. Gelişimi olmayan stabil karakterler bazı arkadaşlarımız için sıkıcı olabilir ki burada Overwatch' ın bu sınıftaki liderliği malumunuz. Vuruş hissi tatmin edici özellikle pistol kullanımı aşırı zevkli. Düşman modellemeleri gayet iyi, yapay zeka ortalama üstü, sürekli hareket halinde düşmanlar. Müzikler biraz kısıtlı geldi. Yani çatışma esnasında yahut serbest stil dolaşımda değişkenliği yok gibi. O hissi almak istiyor insan açıkçası. Ekip olarak oynamak için farkı bir alternatif. Şans verilebilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Binbaşı

Eyvallah oyun iyide demo olmus, 10 levelden sonra pek anlami kalmiyor zaten 8 gb demo versiyonu gamepassdaki.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 yıl
Yarbay

Çöp bir oyun üzerinde hic çalışılmamış gibi gözüküyor ztn erken erisim olmasida o yüzden full olsada oynanmaz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
3 yıl
Binbaşı

Ben de denedim. Eşleşme bulmada sıkıntılar yaşadım. Bir de Outriders'ta üzerime akın akın düşman gelmesi durumu doygunluk yaratmış. Bu oyunda hiç uğraşasım gelmedi. Biraz gelişmesini bekleyeceğim. Şimdilik oynamak için erken.



V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Second Extinction Pre-Season 5 - Longest Days Trailer

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 2 Temmuz 2021; 0:41:58 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.