Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
828
Tıklama
0
Öne Çıkarma
seasons oynayamıyorum yardım
U
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selam beyler, son çıkan update den sonra seasonsta bir türlü maç yapamıyorum bundan önce böyle bir sorunum yoktu hiç şimdi ne zaman maça başlasam direk oyuna bir tek ben girmişim gibi gözüküyor ve atıyor maçtan. sürekli aynı şey oluyor ne yapmam lazım başına gelen var mı bu sorun :(



D
11 yıl
Yarbay

bende takım seçme yerinde atıyor maça giremiyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
11 yıl
Binbaşı

Belgelerim fifa13 içindeki squadonline yedeğini alıp silin girmeye çalışın.Yine olmazsa repair install yapın bazen hatalı yükleyebiliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Yarbay

bende takım seçme ekranında atıyordu bunu yapınca düzeldi

quote:

Orijinalden alıntı: barisonvural

arkadaşlar dün geceden beri uğraşıyorum sonunda çözdüm. messi'nin ekranında ya da kontrol seçeneğini seçtikten sonra atıyor genel olarak. çünkü oyun oluşturmak istediği dosyaları oluşturamıyor belgelerimin içinde. genel olarak bilgisayar kullanıcı adındaki türkçe karakterlerden sorun yaratıyor fakat siz kullanıcı ismini değiştirdiğinizde yine olmuyor çünkü reg'in içindeki eski kullanıcı ismi kayıtları hala oyunu etkiliyor.

bu yüzden yapmanız gereken win 7 kullanıcıları için; kullanıcı isminizin klasörünü açın (karıştıranlar için bu, içinde müziğim, resimlerim, karşıdan yüklemeler olan klasördür. masaüstünde kısayolu olmayanlar ya da bulamayanlar için C:\Users 'ın içinde bulunur) sonra belgelerim'e sağ tıklayıp konum sekmesinden taşı'ya tıklayın ve C: dizinine önceden oluşturduğunuz Belgelerim klasörünü gösterin. Bu işlemlerden sonra C: 'nin içindeki yeni Belgelerim klasörünüze gidin ve FIFA 13 dosyasını komple silin. Bu kadar. Şimdi rahatlıkla oyuna girebilir ve ayarlarınızın düzgün bir şekilde kaydolduğunu görebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.