Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
846
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SATILDI Ps4 Pro 1Tb 7016B - 2 Gamepad
Şehir : #Bartın
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
D
2 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 SATILDI Ps4 Pro 1Tb 7016B - 2 Gamepad
Merhabalar. Forumdan 8 ay önce unwicked arkadaşımızdan satın aldığım Ps4 Pro 'yu satıyorum. 8 ayda 5 kere filan oynadım. Aldığımda çok sesli çalışıyordu. güzelce içi ve fan temizliği yapıldı. arctic silver 5 macun ile termal macun yenilendi. Yanında bluray uncharted 4 oyununu vereceğim. duruma göre playstation hesap (crash CTR, Lords Of Fallen, The Last of US remastered, Bloodborne, God of War) da konuşulur. Ama hesapsız satmak amacındayım. yanında ilk ilandan fotoğraflarını arakladığım stand ve şarj istasyonunu da vereceğim. Ayrıca ekstradan bir dik tutma ayağı da yollayacağım. Hangisini beğenirseniz onu kullanırsınız. Alet alındığında zaten temizdi. Bende üzerine temizledim ve bakımını yaptım. Hiç kullanmadım. Yaşlandım sanırım artık içim almıyor. Fotoğraflar ektedir. Teşekkürler. Ürün havale sonrası istenen yere yollanabilir.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bartın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.