Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
213
Tıklama
0
Öne Çıkarma
(Acil Fiyat Düştü) X131e i3-2367m/11.6 'HD Mat LED/4GB Ram/320GB Hdd
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Cihaz Tipi : #Dizüstü
Kondisyon : #Kullanılmış
Y
3 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 (Acil Fiyat Düştü) X131e i3-2367m/11.6 "HD Mat LED/4GB Ram/320GB Hdd
Zamanında İsveç'ten alınmış bir ürün. Lenovo markasını takip edenler x serisini iyi bilecektir. Lenovo'nun en üst serisidir. İşlemcisi i3-2367m'dir lütfen atom, celeron veya u serisi işlemcilerle karıştırmayın. 11.6" HD mat led ekranı vardır. Ekranı kusursuzdur en küçük çizik, ölü pixel vs. yoktur. 4GB 1600 mhz ram mevcuttur bir slot boştadır. Bluetooth ve çift kanal wifi vardır 5ghz wifi ağlarına bağlanabilirsiniz. İki adet Dolby Advanced Audio v2 destekli stereo hoparlörü vardır ses kalitesi çok iyidir. 2x Usb 3.0 1x Usb 2.0, Vga, Hdmi, Sd card girişi mevcuttur. Özetle döneminin en üst seviye özelliklerini barındıran küçücük bir bilgisayar. Klavye görüldüğü üzere isveççedir lakin türkçe şekilde sorunsuz kullanabilirsiniz klavye düzeni aynıdır. Bataryası çok iyi durumdadır dengeli modda saatlerce götürür. Bütün parçaları orijinaldir herhangi bir yerinde kırık, ezik, çatlak mevcut değil. Sadece klavyesindeki üç tuş kopmuştur. Arka kapakta ise çok derin olmayan birkaç kılcal çizik vardır. Onun dışında kozmetik olarak neredeyse kusursuzdur. Trackpoint dahil bütün fonksiyonları çalışıyor. Türkiye'de bulamayacağınız bir bilgisayar. Ram 8 yapılıp ssd eklendiği takdirde çok rahat bir şekilde günlük işlerinizde, online derslerinizde vs. Kullanabilirsiniz.

Fiyat ssd ve ram masrafını düştüğüm takdirde 1300 olarak belirledim. Teklif veya takas değerlendirilir.

Tekrar belirteyim rica ediyorum atom veya celeron işlemcili netbooklar ile kıyaslama yapmayın.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

M
3 yıl
Er

fiyat takip



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.