Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
575
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Satılık Creative Zen X-Fi 16gb+8gb hafıza kartı (takas'ta olabilir)
Şehir : #Ankara
H
11 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
Cihazın 0'dan farkı yoktur üzerinde yalnızca 1 tane çizik vardır oda taklaşık 3mm falan belli bile olmuyor. Bataryasıda ilk günkü gibidir. Sansa clip+ ile takas olabilir. Fiyat için +'sı -'si konuşulur. Satış sebebim flac'ı desteklememesindendir. Nakit alacaklar için fiyat 120tl'dir. Kargo alıcıya aittir. Elden alacaklara Ankara içi elden satabilirim. Acil satış gibi bir derdim yok kullandığım üründür:)


İlanı açtığımda fazla vakit olmadığından resim falan ekleyememiştim. Bu arada üzerinde 2 küçük çizik varmış ama resimdede bunların öyle rahatsız edici olmadığını göreceksiniz. Ayrıca yanında bilgisayar bağlantı kablosu,cihaza uyumlu deri kılıf ( cihaz için özel üretim değildir. O yüzden kulaklık girişinin tam olduğu hizadan bir delik açılmıştır ve rahatça ordan kulaklık takılarak müziğinizi dinleyebilirsiniz., son olarakta 8gb sd kart vereceğim.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunt3rk1ll3r -- 24 Temmuz 2013; 18:35:32 >

H
11 yıl
Er
Konu Sahibi

Resim 3 saate kadar ekleyeceğim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Er

almak için pm :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.