Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
288
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung yeni bir Galaxy Home geliştiriyor
U
5 yıl
General
Konu Sahibi


Bu yılın başlarında Samsung Galaxy Home'u piyasaya sürmüştü. Galaxy Home, Google Voice, Amazon Echo ve Apple HomePod ile aynı çizgide olan bir sesli asistan diyebiliriz. Şirket, Bixby ile gelen ve kullanıcıların sesli komutlarını yerine getiren bu modelin yenisini geliştiriyor.

 


Fiyat avantajı da olacak


SamMobile tarafından yayınlanan bir raporda, Samsung'un yeni bir Galaxy Home modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Haberde bu ürünün, sesli asistanın yeni bir mini sürümü olacağına da yer verilmiş. Bu kategorideki ürünlerin mini versiyonlarının üretiminin, Amazon ve Google tarafından da benimsendiğini görmüştük.


Galaxy Home'un bu daha küçük sürümü muhtemelen tam teşekküllü bir sesli asistana ihtiyaç duymayanlara hitap edecek. Aynı zamanda ürünün potansiyel olarak daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olacağı anlamı da taşıyor. Bu da kullanıcıların, evlerine yerleştirmek için, bu mini versiyondan birkaç adet alabilecekleri anlamına gelebilir. Cihazla ilgili yeni detayların da önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

  

 Haberi Portalda Gör

Y
5 yıl
Binbaşı

Şu ürün kategorisine bir türlü ısınamadım. Kullanım için hiçbir mantıklı senaryo kuramıyor ve düşünemiyorum...



Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

Bu tur cihazlar aslinda eviniz akilli ev konspetinde ise entegre ederek daha da anlam katmaktadir. Misal TV camasir makinesi akilli prizler buzdolabi aydinlatma. isitma ( eve varmaya yakin da uzaktan isitmayi acmak veya kapatmak ) guvenlik kameralari vs Google Asistan uyumlu ise guzeldir. Yani bu cihazin kendi basina da kullanilmasi anlamli olabilmektedir misal : Yataktasin bilgi alabilirsin trafik havadurumu veya baska bircok sey sesli okumaktadir ...


Bende de var ( Google Home Hub da var ) evdeki cihazlarla baglanmasini filan daha yapmadim gerci ... Bazen mutfaktasindir bircok seyi uzaktan dahi olsa aramak gormek duymak dinlemek izlemek bu tur cihazlarda da anlamli olabilmektedir.


Tavsiyem youtube gibi kanallarda bu tur cihazlarin kullanim senaryolari ve neleri kolaylastirdigidir ...




Bu mesajda bahsedilenler: @yorumculuklar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.