Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1392
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung wind free klimaların farkı
T
2 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba, 9000’lik windfree klima satın almak istiyorum ama farklı koda sahip 2 ürün var sanirim. Bu 2 ürün arasındaki farkları ve artı eksi yönleri hakkında bilgi verecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Genel olarak Samsung klima hakkında düşüncelerinizi de belirtirseniz sevinirim. Benim onceligim enerji sarfiyatı ve gece sessizliği. Bu arada karşılaştırdığım modelere ait linkler de şu şekilde..
https://www.samsung.com/tr/air-conditioners/wall-mount/ar09tsfcawk-sk/
https://www.samsung.com/tr/air-conditioners/wall-mount/ar9500t-ai-auto-control-ar09bxhcmwk-sk/



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Teğmen

Merhaba.Bende samsung klima araştırıyorum. Ben TX ve BX modelleri arasındaki farkı araştırmıştım. BX serisi 2022 model diye bilgi aldım. Servisle görüştüm. Onlarda BX almamı önerdiler. Kendi kendini temizleme özelliği var , siz BX alın dedi. Ama Müşteriye direkt söyleyemediği bir farklarıda olabilir.

Sizin baktığınız diğer model konusunda ise bilgim yok. Modeller saçma sapan ne farkları var bulmak gerçekten sıkıntılı.

Bir kaç komşumda samsung var. Memnun olduklarını duydum. Ben windfree özelliği ve mobil uygulaması için almayı tercih ediyorum. Dış ünitenin bakır değil alüminyum olduğundan verimsiz olduğu, yada patlak oluşup sorun çıkarabileceği gibi yorumlarda okudum. Sizde ilave bilgi edinip paylaşırsanız sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BK2000 -- 27 Mart 2022; 23:40:6 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
2 yıl
Teğmen

Aldınız mı klimayı? Aldıysanız eğer memnun kaldınız mı? windfree pm 1.0 modeline bakıyorum ancak karar veremedim.




Bu mesajda bahsedilenler: @BK2000
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.