Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
15
Cevap
462
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Samsung, uygun fiyatlı S90C OLED TV serisini tanıttı: İşte fiyatı ve özellikleri
A
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung, uygun fiyatlı S90C OLED TV serisini tanıttı: İşte fiyatı ve özellikleri
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, OLED TV ürün yelpazesini genişletmeyi sürdürüyor. Geride bıraktığımız CES 2023 fuarında QD-OLED modelleri ile ses getirmeye başaran marka, şimdi uygun fiyatlı S90C QD-OLED TV serisini tanıttı. 



Samsung S90C OLED TV serisi neler sunuyor?



Bilmeyenler için Samsung, akıllı televizyon pazarında uzun bir süredir QLED TV modelleri ile varlık gösteriyordu. Ancak 2022 yılı itibarıyla QD-OLED panellere geçiş yapan yapan teknoloji devi, ürün gamını hızla çeşitlendirmeye başladı. Bu bağlamda yeni tanıtılan S90C QD-OLED serisi, 4K çözünürlük, 10 bit QD-OLED panel, 2.000 nit'e kadar parlaklık ve 144Hz yenileme hızı ile kullanıcılara sunulacak.



Samsung, uygun fiyatlı S90C OLED TV serisini tanıttı: İşte fiyatı ve özellikleri
Samsung S90C QD-OLED serisi, üst model S95C serisinden farklı olarak duvar bağlantısı ve harici bağlantı kutusu içermiyor. Buna karşın yapay zekâ temelli HDR işlemeDolby Atmos ve Samsung'un tescilli Nesne izleme ses teknolojisinin kırpılmış bir versiyonu ile geliyor. Böylece uygun bir fiyatla son nesil QD-OLED (Quantum Dot OLED) teknolojisini bir araya getiren bir model olacak diyebiliriz.



Ayrıca Bkz.Samsung, OLED ekranlar için bilgilendirme sayfası açtı



Yapılan resmi açıklamada Samsung, ailenin 55 inç modelinin 1.899 dolar, 77 inçlik sürümün ise 3.599 dolar fiyat etiketine sahip olacağını duyurdu. Bu fiyatlar geçen yılın modellerinden daha yüksek, ancak LG'nin G3 serisinin fiyatlarıyla aynı. Ayrıca seriye gelecekte 65 inçlik bir model daha ekleneceğini belirtelim. Ancak bu modelin fiyatı henüz açıklanmadı.



Ayrıca Bkz.Akıllı televizyon alırken nelere dikkat edilmeli?



An itibarıyla küresel pazarda satışa sunulan Samsung S90C ve S95C OLED TV ailesinin ilerleyen dönemlerde Türkiye'de de satılması bekleniyor. Ancak güncel dolar kuru nedeniyle inanılmaz pahalı fiyatlar ile karşı karşıya kalacağımızı belirtelim. 




Kaynak:https://www.engadget.com/samsungs-expanded-oled-tv-lineup-includes-a-new-lower-priced-series-130035154.html

 Haberi Portalda Gör

E
geçen yıl
Yarbay

Çok uygun



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

W
geçen yıl
Yarbay

Bu televizyon fiyatları sadece bizler için değil artık avrupa ve Amerikalılar için de pahalı olmaya başladı. Nerden baksan 2 bin dolara dayandı. Tabi bizde bu 2 bin doları 19 ile çarpıp üzerine vergi ekliyorsun.




H
geçen yıl
Teğmen

Quantum dot un geliştirilmiş hali gibi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
geçen yıl
Binbaşı

U
geçen yıl
Binbaşı

Dolby Atmos'u s..tir edin, Dolby Vision var mı? yok! isterse 5000 nit parlaklık olsun neye yarar. Samsung'da inanılmaz bir akıl tutulması mevcut, lisans ödememek adına HDR teknolojisinin zirve noktasını müşterilerinden ve potansiyel müşterilerinden esirgemeye devam ediyor.

oysa aynı paneli kullanan Sony ürünlerinde destek var ve bu panel ile ortaya cidden olağanüstü bir deneyim çıkıyor.



Bu mesaja 2 cevap geldi.
O
geçen yıl
Yüzbaşı

M
geçen yıl
Binbaşı

Arada da uçurum bir fiyat farkı var. Dolby Vision'ı önemseyenler için farkı verince alabilecekleri TV var. Bunda da olsun dersen bunun da fiyatı oraya çıkar.





Bu mesajda bahsedilenler: @UnicornKnight
U
geçen yıl
Binbaşı

🤦‍♂️


https://www.youtube.com/watch?v=aCqWX1itCto&feature=youtu.be





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 21 Mart 2023; 17:54:0 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ozan_ronal
B
geçen yıl
Yarbay

Apple gibi bir devin rest çekmeyip tıpış tıpış ödeyip dahil ettiği Dolby Vision'a Samsung kendini ne sanıpta rest çekiyor, anlayabilmek mümkün değil.

@myhotyro Yerli üreticilerde Vestel bu lisansı ödeyip kendi ürünlerinde, Toshibalarda bunu sağlıyor. Tüm sektörde ucuz, orta, pahalı bir çok üründe bu teknoloji kullanılıyor. Samsung bey TV başına ne kadar tasarruf ediyor acaba. İnternette çıkan bilgilere göre tv başına 3-4 dolarlık lisans maliyeti olduğu söyleniyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @myhotyro , @ozan_ronal
F
geçen yıl
Binbaşı

Çok uygunmuş gerçekten... Yarın gidip 10 tane alayım




W
geçen yıl
Yarbay

55 inçin bile 1800 dolar olması olağan dışı pahalılıkta. Kimse masal okumasın. Bu fiyatlara kim tv alıyor cidden merak ediyorum ben?



P
geçen yıl
Yarbay

bim den 32" aldım
android apk uyumlu
her işimi görüyor. :)




V
geçen yıl
Yarbay

Amerika bizden fakir ülke olduğu için herşeyi ucuza alıyor. Bizde de fiyatları bindirip duruyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @myhotyro
D
geçen yıl
Yarbay

Ben aldım ama aldığıma bin pişman oldum sürekli ekran yenileme için 10 dakika kapatılıyor otomatik ama otomatik açılmıyor sen açmak zorundasın buda TV de soğuk duş yaratıyor insanın üzerinde benden söylemesi varsa smart TV'niz sakın hor görmeyin




D
geçen yıl
Yarbay

Fiyat çok uygun çok, daha bir de s95c geldiğinde onun fiyatını görün!




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.