Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
458
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung'un piyasaya sürmeye hazırlandığı giyilebilir ürünleri ortaya çıktı
U
5 yıl
General
Konu Sahibi


Teknoloji devi Samsung'un Galaxy Wearable uygulamasına gelen bir güncelleme, şirketin yeni bir kablosuz kulaklık ve spor odaklı bir akıllı saat üzerinde çalıştığını resmen doğrulamış oldu. Bu cihazlar geçtiğimiz birkaç hafta boyunca çıkan sızıntılara da konu olmuştu.

 


Spor odaklı akıllı saat


Samsung'un birinci ağızdan doğrulamış olduğu bu güncellemeyi ilk fark eden SamCentral adlı twitter hesabı oldu. Ancak şirketin bunu bilerek mi yoksa bir yanlışlık sonucunda mı ortaya saçtığı ise şimdilik bilinmiyor. Uygulamanın ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere spor odaklı akıllı saat modeli Galaxy Watch Active olarak adlandırılmış.


Yeni akıllı saatin 40 mm. çapında olduğu göze çarparken, önceki modeller gibi dönen bir çerçeveyle gelmeyeceğini görüyoruz. Samsung'un yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds ile ilgili çok fazla bilgi yok ancak Galaxy S10 kullanılarak şarj edileceğini daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk. Son olarak akıllı bileklik Galaxy Fit ve Fit e ise önceki Gear Fit modellerinin yerini alacak.

  

 Haberi Portalda Gör

M
5 yıl
Binbaşı

Gear S3 akar... Böyle devam etsinler...




G
5 yıl
Yarbay

40mm ne kadınlara özel mi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Yarbay

Unisex olduğu için orta yol bulmuşlar. Çokta küçük sayılmaz 40mm.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Jül Sezar
E
5 yıl
Yarbay

40mm ortalama erkek bileği için çok küçük. min. 44mm olmalıydı.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.