Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
14608
Cevap
424316
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (163. sayfa)
J
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: soghan
Konu gene zeka oldu. Gene cevap gene cevap yordun beni bu kez ama anlayana kadar yazayım. Linkini paylaştığın bir macro var. Zekası yetmeyenler hangi iki makinanın karşılaştırması oluğunu anlamayacak. Ben anlamadım mesela. Yazıyorsa düzeltebilirsin. Bundan gücenmem. Bu bir.

İkincisi benim fotoğrafını verdiğim bir sayfa var. Linki senin vermiş olduğun linkten buldum. Oradan alıntılar yaparak pm 2 mark3 ten fazla veryordu. Linki sen verdin. Banada inandırıcı gelmediği için fikrimi söyledim. Bunda ne var? Yoksa test doğrumu? inanabilirmiyiz bu teste. Zekası yetmeyenler yanılıp mark3 yerine pm2 mi almalıydık o günkü konuşmamızdan ve verdiğin delillerden sonra.

Üçüncüsü konu malzeme kalitesindeyken, benim eski yıllarda yazmış olduğum bir dolu alıntıya cevap vermiş olmam acaba konuyu benim saptırdığımımı gösterir, yoksa soruyu soran alıntıyı yapanın konuyu dağıtmasımıdır? Zekası olmayanlar anlasın diye bir açıklama daha yapman gerekir.Hem konuyu toplamamıza yardımcı olursun.

Dört nx300 malzeme kalitesizliği ile ilgili forum sayfamızda senden başka şikayet eden varmı? Varsa paylaşsın amacım tartışmak kırmak vs. demiştim. Bunda ne gibi bir sakınca vardır ki tartışma nasıl yapılır kiminkle yapılır gibi hakarete verabilecek paylaşımlar yapıyosun?. Zekası az olanlar için bunuda yazmalısın.

Konu kesinlikle zeka ! Ben nerede makro paylaşmışım ! ? Vah vaaah , acıdım vallahi şimdi.
Zekası sizin seviyede olanlar ve cehaletine sımsıkı sarılmış kara zindan kafalılar anlayamaz ama soran, araştıran ve öğrenmek isteyenler anlar. Her iki kesitin orijinal exif bilgileri içindedir. Bakmasını bilen veya bilmeyip de araştırıp öğrenen görür. Görmesine bile gerek yok, bunların aslı linkini verdiğim sitede var. Herkes kendisi indirip bakabilir de !..

Ne yazık ki salt sensör başarımı = bu makina tercih edilmeli değil ! Haaa geldiniz mi yamacıma ! Sizin gibi zırttanak hiiiç sorgu-sual-eleştiri kabul etmeden Samsung NX300 iyidir mi demeli ? Niye Sensörü şöyle böyle diye ? İşte kendiniz her saçmalayışınızda aslında dediklerimi diyorsunuz. Demek ki ne imiş ? Sadece sensörü APS-C diye, yok bilmem çarpanı bilmem kaç x diye bir makina iyi veya kötü olmuyormuuuş ! Zekanız yetmediği için ne yaptığınızı dahi ölçüp tartmaktan çok uzaksınız.

Ne yani, Dünya bir tek bu forum sayfasından mı ibaret ? Ben Dünya çapında her yerden ulaşılabilen 2 tane inceleme sitesinin yorumlarında gövde malzemesinde kullanılan plastiğin kalitesinden söz edildiğinin kaynağını verdim ! Bir başka forumda bir kişi mod ayar tekerinin çıkacak hissi verdiğini söylemiş, onu da paylaştım ! ? Ne oldu ? Sürekli iftira atarak hakaret eden sizsiniz. Ben de bu hareketinize uygun yanıt verme hakkına sahip oluyorum sizden sebep. O yüzden pisliğinizin görülmediğini zannetmeyin. Resmen kaçıncı mesajdır hiçbir şeyi anlayamadığınızı kanıtladınız. Hala da doymuyorsunuz ne denli kör cahil olduğunuzu kanıtlama çabasında olduğunuzu.

Çok mu rezil oldun da rezilliğin görülmesin diye sildin ! :) Soma'daki ölmüş insanları kullanarak, ölmüşler üzerinden bile kendisini bir haltmış gibi gösterme çabanı cümleten süper bir kanıt olarak gördük !!! Noktaya varana kadar küçldüğün yetmedi bu kadar da rezil olabileceğini gösterdin !.. Silersin tabi pisliklerini. Ne oldu, niye lafının arkasında duramadın !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 12 Temmuz 2014; 23:03:26 >

F
10 yıl
Yarbay

Ya arkadaşlar ben konuyu daha yumuşak bir tartışmaya çekeyim diyorum ama siz hiç oralı olmuyorsunuz.


İnan olsun bu koreliler bir traş fırçası yapıyor, dinime imanıma yumuşacık.


Testi var mı görelim derseniz bilmiyorum ama.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
W
10 yıl
Yarbay

arkadaşlar bu kadar kavga etmişsiniz,kaynaklar göstermişsiniz,bilgi seviyeniz gerçekten çok iyi fakat ben zamanında aldığım 450d bile bana artık fazla geliyor.çünkü büyük.bu yüzden aynasıza geçeceğim eğer elimdekileri satabilirsem.amatör ve tak gez bir kullanıcı için samsung da olympos ta sony de fazla fazla yeter diye düşünüyorum



J
10 yıl
Yarbay

Bu nedir ? Bunu ispat et , yap alıntı ! Kim nerede ne zaman kullanmış ? Sildin ama mesjlarını ki iftira atabileyim diye değil mi ?
quote:

Orijinalden alıntı: soghan Somadaki insanları kullanan sendin. Unuttuysan alıntı yapayım.

Alıntıla, ispat et haydi !



J
10 yıl
Yarbay

Hani Soma ? Sildiğin mesajlar ? Adam mısın şimdi ? Soma'ya yardım ettim diye ölmüşler üzerinden forumda kendini bir haltmış gibi ispat etme çaban ile ne rezil olduğunu silip de ötüyorsun !Rezil ! Sen öyle insanların ölmesini, mağdur olmarını bekle, leş kargası gibi onların ölülerinden, mağduriyetlerinden kendine prim yap !


Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
10 yıl
Yarbay

Hani bu mesajımda seni kast ettiğim bir yer ? Hani bu mesajımda Soma ! Yuh, şaşırmış zeka
< Resime gitmek için tıklayın >
Bu alıntıladığım mesajımın bulunduğu sayfa :
http://forum.donanimhaber.com/m_70157069/mpage_49/tm.htm

Bir bakın bakalım sayfada bu herifin adı geçiyor mu ? Ne kendisi var, ne adı anılmış ! Fakat herifteki üstün zeka içerikten Soma'yı çıkartabildiği gibi bir de kendisine ithafen yazdığımı bile iddia edebiliyor ! Kaşşıııııı

Silsen de burada işte ölülerin üzerinden kendine nasıl pay çıkartıp bütüüün bu yaptıklarına karşın "Bakın ben yardım ettim, iyi biriyim" deme rezilliğin ! Afiyet olsun !.. Alıntıladığım mesajımda da Soma'ya ait en ufak bir emare var ise, çıkarabilen buyursun nereden nasıl o mesajımda Soma'ya dair bir şey olduğunu açıklasın. Görelim !.. O alıntıladığım mesajımda tümünü kapsayan genel bir durumdan söz ediyorum ki görüleceği üzere zaman, mekan, şehir, vb. hiçbir isim kullanmamışım. Genel olarak çok daha büyük sorunlar var, onları da sanaldan beğen-paylaş yaparak çok güzel hallediyoruz demişim ama nerde anlayacak zeka ?! Nerenden anladın ise orandan yazıyorsun işte. Amma da alınmış bir de ! Alınabiliyor muymuş bir de ! A-Aaaa !.. Buna alın asıl şimdi. Alın da nerene nasıl koyar, sığdırırsın bilemem. Buyursunlar, okusunlar !..

< Resime gitmek için tıklayın >

Hehe, hiç fark etmez. İnsanlara yanlış, yalan bilgiler vermene mani oldum ise şu 1 günde o bile bir çok insanı zehirlemenden kurtarmışım demektir ki fazlası ile yeter :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 4 Temmuz 2014; 19:13:17 >

J
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: soghan

Markayı kötülemiyorum diyosun. Nx almak isteyen birine verdiğin cevaplar... Son ikisi normal insanların yorumları. Belge yok havadan konuşuyon diyon eklemek zorunda kalıyorum. Bu alıntılar anlamasanda senin yazıların. Maksat senin yazdığını bile anlamadığını göstermek. Çıkaracağın sonuç nx serisi süperdir, algından ötürü ama normal bir insana okuduğun zaman sana ne söylediğini lafın nereye gideceğini anlatacaktır. Alıntılar eski yazıların belge istiyosun diye eklendi.
Daha bitmedi..lafı nasıl buraya getirdiğinle ilgili sorular sordum, cevaplamazsan adam değilsin dedim. Susmak kabullenmektir. Sen onuda anlamazsın ama olsun, sitede ki herkez görsün kim adam kim adam değil. Alttan alacağımı sanma hiç bişeyi. Ne söylersen misliyle iade edicem. Bak sorularıma cevap yazmadın. Özür dilemeni beklemiyorum. Özür dilemek normal insanların hatasını kabul etmesiyle olur. Sen bunu yapamazsın çünkü yazdığını bile inkar eder kendine toz kondurmazsın.
< Resime gitmek için tıklayın >

Vah zavallıııı , her alıntınla daha acınası haller sergiliyorsun. Hani orada kötüleme ? Türkçe dilinde buna alternatif öneriler deniliyor. Herhangi birisini al yada alma dediğim mi var ? Fiyat/performans olarak alternatif göstermek de öteki bir markayı kötülemek mi olmuuuuş ! A-a aaa ! E-e eee ! Muha ha haaa

Çırpın kendi pisliğinde !.. Yürrüüü :) Soma'ya yardım eden güzel insan !!!



J
10 yıl
Yarbay

Soma dibinden sonra sizin seviyenize inebilecek insan tanımıyorum. Bir de üstüne o mesajınızı da sildiniz ya ! Eğer siz "insan" iseniz, insanlık onuru, şerefi, haysiyetine sahip iseniz hiç tereddütüm yok ben Neandartel'im :)
-
İstediğiniz kadar alabilirsiniz. Aldıklarınız ortada.

Samsung NX210 - iso performansı - Tıklayın Görün !

Kanıt ortada, kişiye de bu kaynağı vermiş miyim ? Vermişim ! Yani kendisi de gözleri ile görebilir mi ? Evet... Peki ben ne demişim ?
"Valla alınır gibi durmuyor pek" , alma, alınmaz diyor muyum ? Yok. Bitmiştir...
Kişiler okula giderek bilgi ve insanlık öğrenebiliyor olsa idi "laptobumu, laptobum" diye yazmazlardı a benim kara cahil, zavallı, insan postuna bürünmüş yaratığım !!! Soma faciasını rezilliğini örtbas etmek için malzeme yapmazdı ! A benim yitiğim !





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 5 Temmuz 2014; 1:38:21 >

F
10 yıl
Yarbay

Bence çok yanlış yerlere gitti tartışmanız. Biraz gereksiz uzadı. İkiniz de severek takip ettiğim arkadaşlarsınız ama bu tavrınız yüzünden sizi kınamadan geçemeyeceğim.

Tartışma sınırını aşıp bunu hakaret boyutuna getirdiğiniz için ikinizi de kınıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Yüzbaşı

Nx300 APS-C sensor kategorisinde gerçekten alınabilecek bir makina bence...
Çünkü
1) APS-C sensörlü aynasızlar içerisinde en iyi diyebilirim
2) APS-C sensörlü DSLR Ler içerisine soktugumuzda ise NX300 ü geçen makinalarda en belirgin özellik odaklama için kullanılan çapraz odak noktaların fazlalığı ile oluyor( ve çapraz odaklama noktası arttıkça makinenin fiyatı fırlıyor)...
3) Bunun dışında DSLR lerdeki lens çeşitliliği de diğer bir avantaj ... Kit lens ile çekilin makrolar filan hepsi bir yere kadar birbirinden ahım şahım bir üstünlükleri yok ama mesela nx300 ü 85 mm lens ile kullanırsanız yada canon'u-nicon'u felan o zaman kit lensler ile arada dağlar kadar fark oluştuğunu görüyoruz.
Ve canon - nicon gibi markalar için gerçekten çok fazla lens seçeneği var (tabi kaliteli lensler onlarda da ateş pahası)
4) DSLR makinalar ne kadar sağlam metaryelden yada sert plastik yada benzeri metaryelden yapılmış olursa olsun eğer üzerinde su geçirmez yada toz geçirmez yada dayanıklıdır ibaresi yoksa Nx300 den fazlasını vermez .ikiside normal kullanım için uygundur. DSLR de olsa aynasızda suya çamura toza gelmez...
Zor Şartlar için alınacak DSLR de bu na dikkat edilmeli . tabi bunun bir maliyeti var bu tip DSLR fiyatları baya bi yüksek
5) iyi fotoğraf çekmek için NX300 e gerek yok . NX300 ün yarı özelliğine sahip makine ile bile daha güzel fotoğraf çekebilir . geçen Nokia n8 ile çekilmiş bi fotoğrafa rastladım hayran molmamak elimde değil :)

6) NX300 ü alan hiçbir amatör pişman olmaz NX300 Kit lens ile bile işi öğrenince harika fotoğraflar çekilebilir... Hafifliği de ayriyeten extra helede 30 mm lensle compakt bir makina gibi duruyor
7)Ama profesyoneller için lens çeşitliliği ,2. El piyasası ve full frame gibi tercihlerden ötürü yeterli gelmeyebilir ki bu tür profesyonel perde 2,3 tane makina bulundurduğu için NX300 ün ellerinin altında olması güzel bir alternatif olacaktır.
8) Nx300 ile aynı özelliklere sahip DSLR metin fiyatı NX300 ten aşağı değil hatta daha bile fazla ...
Ben alırken baya bi araştırmıştım ve NX300 ün özelliklerini sunan DSLR Ler baya bi fiyatlı olduğu için vaz geçmiştim...
9)Ben zaten bakraja alışkın olmadığım için eksikliğini hiç hissetmedim.ekran gayet iyi ...
10) NX300M modeli Türkiye satışa sunulmadı NX300 den farkı ekranı 180 derece döndürüle biliyor ... Keşke aldığımda o satışta olsaydı...

Nx300 ü kullanan biri olarak benim düşüncelerim bunlar katılan olur katılmayan olur şu an için böyle düşünüyorum ...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllsiyahlll -- 5 Temmuz 2014; 12:38:39 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @jiddi , @finansmen1 , @soghan
L
10 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Bence çok yanlış yerlere gitti tartışmanız. Biraz gereksiz uzadı. İkiniz de severek takip ettiğim arkadaşlarsınız ama bu tavrınız yüzünden sizi kınamadan geçemeyeceğim.

Tartışma sınırını aşıp bunu hakaret boyutuna getirdiğiniz için ikinizi de kınıyorum.


Size katılıyorum...
Arkadaşların yorumlarını okumaya çalıştım ama bi yere kadar... sonra hep tekrar-hep tekrar...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @jiddi , @finansmen1 , @soghan
J
10 yıl
Yarbay

NX300 alınmaz dediğim bir yer mi var ? Diğer bir model için de keza öyle, karşılaştırmaya göre şu şundan iyi görünüyor, siz de buyrun bakın demişim. Alma, alınmaz, almayın dememişim değil mi ? Öyle ise şimdi kim ne diye sanki birisi NX 300 alınmaz denmiş gibi "alınabilecek makina" deme ihtiyacı duyuyor ? İşte sebebi konuyu bu hale getiren. Yok ise söylediğim ürünün bir sürü özellikleri içinde bir tane yönü hakkında daha iyiye yönelmesi için bir uyarı mahiyetinde eleştiri değil midir ?!

* Yine geri sayfalarda mod tekerleğinin kafasına göre atlama yapması yönünde eleştiriler gelmiş mi ? Gelmiş... Peki bu Samsung bekçisi o zaman o arkadaşlara niye gık çıkartamamış ? Bir düşünün...
* Sonra benim 2 farklı siteden aynı fikre sahip olunduğuna dair kanıtlar koymam ne kadar inkar etseniz de böyle bir durumun sadece şahsi, yanlı, özel bir amaçla söylediğim bir şey olduğunu iddia edilmesini çürütür !
* Bir başka forumda birisi mod tekerinin düşecek-çıkacak gibi hissettiğini söylemesi de , toplamda bütün bunlar "Samsung NX ve/veya NX-300 almayın" demek olmuyor da bir benim "Dış plastik kaplama pek kaliteli hissi vermiyor" demem mi almayın demek ve modeli ve hatta markayı karalama hareketi olarak görünüyor ! E helal olsun ! Olayı buraya taşıyana da gösterdiğiniz hoşgörüye özellikle helal olsun. Size Samsung NX300 modelini övme, savunma gereğini hissettiren benim ürün hakkındaki hangi karalayıcı, kötüleyici mesajım şimdi ? Birisi bunu ispat edebiliyor mu ? Şu mesajında karaladın-kötüledin diyebiliyor mu ? Haa ispatlı, kanıtlı bilgiler vermiş isem bunlara kötüleme-karalama diyemezsiniz ! Taa ki en azından bu kanıtları çürütecek kanıtları karşısına koyana dek ! O da kanıt koyar iseniz benim kanıtlarımın yanlış olduğunu gösterir. Ben de doğrusunu öğrenmiş olurum. Fakat konuyu sürekli farklı yönlere ve kişisel sataşmaya çekerek en sonunda sizi neye inandırdığı da ortada işte. Sanki birisi (ki özellikle ben) Samsung ve NX300 modelini karalama ve kötüleme yapmışım da 10 maddelik savunma ve övme mesajı yazma gereği hissettirebilmiş size

Paylaştığım kesitler için makro demesi !.. Verdiğim kaynağa daha bakıp incelemeden "Onlarrr jepek" diye doğruluğunu inkar etmesi ! ? Hiç birini mi göremeyecek kadar şaşırtabildi sizi ?

Demek ki bu kadar delil, kaynak, gerçek hiçbir şey değilmiş. Demek ki konuyu saptır, kişiye demediği şeyleri dedi diye iftira at, kanıtlayama, her türlü pisliği yap = doğrusu senin dediğin olur imiş ! Anlayışınız için çok teşekkür ettim.

Ehe mesajlarımı senin gibi silmedim ya.. yazar iken klavye hatası yapamaz mıyım ? Düzeltme hakkım yok mu ? Senin gibi silip yok etmedik ya onlarca rezilliği ! Şiştin mi, iftira ettiğin bir tek şeyi ispat edemedin. İnkar ettiğin bir tek kanıtı çürütemedin.



J
10 yıl
Yarbay

F
10 yıl
Yarbay

Arkadaslar tartışmanıza özelden devam etseniz ! Biz de burada paylaşımları okumaya devam etsek !



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
10 yıl
Yarbay

Arkadaşlar benim bir fotoğrafım flickr'da Samsung NX Türkiye Grubunun kapak sayfası olarak seçilmiş. Çok mutlu oldum. Fotoğrafımı beğenip layık gören arkadaşlara buradan da teşekkür ederim.


Bu fotoğraf.

< Resime gitmek için tıklayın >SULTANAHMET0256 LR 4.4 by fbegemenfb, on Flickr


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 3 cevap geldi.
F
10 yıl
Yarbay

Minik minik minik kelebek, uçmak ne demek, uçmak ne demek!!!


< Resime gitmek için tıklayın >KELEBEK0606 LR 4.4 by fbegemenfb, on Flickr



F
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Arkadaşlar benim bir fotoğrafım flickr'da Samsung NX Türkiye Grubunun kapak sayfası olarak seçilmiş. Çok mutlu oldum. Fotoğrafımı beğenip layık gören arkadaşlara buradan da teşekkür ederim.


Bu fotoğraf.

< Resime gitmek için tıklayın >SULTANAHMET0256 LR 4.4 by fbegemenfb, on Flickr


< Resime gitmek için tıklayın >

Tebrik ederim



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: freedom77


quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Arkadaşlar benim bir fotoğrafım flickr'da Samsung NX Türkiye Grubunun kapak sayfası olarak seçilmiş. Çok mutlu oldum. Fotoğrafımı beğenip layık gören arkadaşlara buradan da teşekkür ederim.


Bu fotoğraf.


Tebrik ederim

Teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 yıl
Yüzbaşı

Tebrikler :)

Gerçekten o yer ve zamanda bende fotoğraf çekmek isterdim :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @finansmen1
T
10 yıl
Yarbay

Hocam Sultanahmet fotoğrafınızı çektiğiniz yer tam olarak neresi, merak ettim doğrusu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @finansmen1