Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
11
Cevap
2333
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung LE46A786 vs Samsung LE46A856 ??
G
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaslar yardim edin lütfen .Uzun zamandir arastiriyorum kafam cok karisik formuda arastirdim herkes birseyler söylüyor.Lütfen yardim edin hangi televizyonu alayim .Aciklarmisiniz hangisini alayim ve neden .Beni aydinlatin bir defa alacam o kadar para verip.Hangisini alayim Samsung LE46A786 mi yoksa Samsung LE46A856 mi cok kararsizim yardimmm.Simdiden tessekürler.



R
15 yıl
Yarbay

Zaten 6 serisini kullnıyorsunuz.Memnuniyetiniz devam ediyorsa samsung dan yana o zmn high end olan serisinine yönelin derim.LED olduğunu biliyorum onların.ccfl den daha başarılı olduğu ama henüz bunun yeni teknoloji olduu içinde acele edilmemesi gerektiği söyleniyor.Bana kalırsa 2 seçenektede sadece göz detayınız yeterli olacaktır.Birde sorduğunuz sorunun benzeri forumda mevcut.Biraz dikkatli bakarsanız orada fikriniz yerleşir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Saol arkadasim cevabin icin ama formda tam bir aydinlatici bilgi veya resim yok.Bu iki televizyonu kullanan illaki vardir onlar ne diyor onu ögrenmek istiyor ayrica 6 serisini kullaniyorum ama bana bir tv daha lazim baska büyük bir eve gectim o yüzden büyük ekran istiyorum .Led lcd ler kafami karistiriyor ...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
15 yıl
Yarbay

bu arada düzeltiyorum.' seçeneğinizde led tech.Yani detaylar size yol göstericek.Bu serileri forumda kullanan olması gerek ya


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Yani kararim sanirim Samsung LE46A786 olacak.Ikisinide inceleme yani yakindan görmedigim icin tereddütte kaliyorum o yüzden.Led olan bence daha iyi gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

Kardeşim,zaten senin elinde bugün için Samy var!
Ayrıca büyük derken,hangi kritere göre ve hangi ebat olacaktır ve izleme kaynakların v.s???

Bu arada 7/8/9 serileri daha dün çıktı diyebiliriz,bunların TR de oturmuş yorumları aylar sonra ancak bulursun!

-Öncelikle hiç acele etme veya başka bir markada alabilirsin,Samy olması şartmıdır!!!
-Bütçesi ne olacak bu işi??
-Ebatı neye göre belirleyeceksin?
-PDP olmazmı,örneğin??(mutlaka LCD mi olacaktır?)
-Gamer olduğun belli! iyide buna uygun panel gerekecektir,Motionhandling te çok başarılı ve LAG sorunu olmayan v.s
Samy ler bu konuda sıkıntılı olabiliyor+F/W istiyor v.s!

++





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 7 Ocak 2009; 23:57:29 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
G
15 yıl
Yarbay

Albani adam Samy Nerden Bulsun Zaten Kafasında İki model Var dostum ....Ha ben olsam CCFL,Bitiyo zaten HIGH-ENd+LED LCD..Alırdım Siyahlar Tam siyah Geçen ..Mağazada inceledim Öle bi siyah Dokusu vardıki Panel Kapandı dedim kendi kendime halbuki çalışıyodu



G
15 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Peki senin tavsiyen ne arkadasim.Ben almanyda yasiyorum bütcem ise 1500 € -1700€ arasi.Simdiki evimin salonu cok büyük 40 inch lcd cok kücük oldu o yüzden degistirmek istiyorum.Samsung un nesi var problemler ne aciklarmisin lütfen...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Er

ben daha yeni samsung LE52A856S1 satın aldım. Kaynaklarım, Samsung BDP-1400 Bluray Player + Harman Kardon AVR 255 Receiver.
Kıyaslama ölçütüm Panasonic 50PZ8 idi. Açıkçası, Türkiye'ye ilk gelen Plasma Monitörü kutusundan açan kişi olarak, Plasma konusunda oldukça fanatik olduğumu söyleyebilirim. Ancak, Tekofaks'In yaşadığı sorunlar sebebi ile 50PZ8 in ne zaman geleceği belli olmadığından LCD TV aldım.
8 Serisi ile 7 Serisinin farkı kalınlıkları. 8 Serisi'nin sadece 3 cm kalınlığı var ve süper şık bir alet.
Evde ayrıca Panasonic 42PY70F Plasma mevcut. Aynı kaynaktan ikisine de görüntü verdim. gerçi kıyaslama yapmak saçma oldu biraz (Full HD vs HD Ready) ama Samsung uzak ara daa iyi.
Daha fazla inceleme yapınca daha detaylı bilgi verebilirim. 7/8 Serisi için ölçüt sadece kalınlık. İncelik için yaklaşık 1.000 TL fark öderim diyorsanız 8 Serisi seçiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
15 yıl
Binbaşı

quote:

Yani kararim sanirim Samsung LE46A786 olacak.Ikisinide inceleme yani yakindan görmedigim icin tereddütte kaliyorum o yüzden.Led olan bence daha iyi gibi.


bu saatten sonra ledden vazgeçme bencede..siyahlar plazmayı aratmayacak kadar çok iyi ledli panellerde.geçen gün yanyana gördüm ledli ve normal lcd yi sırf ben değil bu işten anlamayan insanlar için bile aralarında oldukça farkı anlarlar.inşallah 46a786 yı alırsında incelemeni görürüz..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
15 yıl
Yüzbaşı

sayın gamerxxl;
size tavsiyem bence LCD mi Plazmamı kullanacaksınız ona karar verin!
eğer ben bol bol PS3 oynar,dijital yayın izlerim,dvd-bluray olayına girer ancak laptop yada pc'yi tv'ye bağlamam diyorsanız kesinlikle tercihiniz PLAZMA olsun.( Panasonic 40PZ 800 modelini şiddetle önerebilirim)
yok ben illada LCD isterim diyorsanız Samsung 46A 786 öneririm.nedenmi?çünkü bende sizin gibi iki model arasında kaldım.gittim ve bayide yanyana ikisi duruyordu zaten.
şunu söyleyim,7 ve 8 serisinin tek farkı incelik farkıdır.başka hiç bir farkı yoktur.bence bunun hiç bir önemi yok.zaten her ikiside LED teknolojili.ürünlerin açıklama kısmında yazan konstrast olayı tamamen hikayedir onu bilin bir kere.LED teknolojisinin farkı, 1 pixeli görüntülemek için 3 odaktan kaynak alır.ancak 756 ve 856 serilerinde 1 pixel için 1 kaynaktan güç alır.bunuda ben çıplak gözle gördüm.hakikaten farkedilir bir kalite artışı var.
diğer önemli bir özelliği çoğu Blurayde bile yeni yeni konulan bir çok dosyayı usb belleğinizi televizyona taktığınız anda usb'den hiç takılmadan oynatıyor olması.eğer bu iki modelden birini aldığınız takdirde evde Blu-Ray veya DVD Playera ihtiyacınız kalmayacak.Bu özellik sadece 7 ve 8 serilerinde mevcuttur aklınızda bulunsun.
benden bu kadar.ben piyasada uygun bir kampanya bekliyorum.yakaladığım anda 786 serisini alacağım.iyi günler...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
15 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar bende lcd tv alıcam uzun zamandır araştırıyorum bu ötv işin içine girince süreç dahada uzadı. bugün golda gittim adam bana SAMSUNG LE46A856 serisinin yakında geliceğini söyledi ve fiyatınında yanlış hatırlamıyorsam 4400 civarı olucağınıda ekledi asıl konu bu tvde usb den film izleme özelliğinin olduğunu söylediki beni can elimden vurdu diyebilirim zira bende günlerdir bunu araştırıyorum ve adam bu özelliğin sadece samsung da olduğunu söyledi. usb özelliğinden tüm formatlı filmleri izleyebilirmiyiz arkadaşlar bilgisi olan yazsın lütfen birde farklı bir model tavsiye edicek olan varsa onuda beklerim.
Birde 856 modeli 786 a göre daha yeni değilmi neden 856 led teknolojisi kullanmıyor?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otherworld -- 26 Mart 2009; 17:47:48 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.