Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
6
Cevap
571
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Z Wide Fold ortaya çıktı: Geniş ekran ve dahası
A
2 hafta (7564 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung Galaxy Z Wide Fold ortaya çıktı: Geniş ekran ve dahası
Samsung'un yeni nesil katlanabilir telefonlarıyla ilgili detaylar netleşmeye devam ederken, Galaxy Z Fold 8'e ek olarak farklı bir modelin daha yolda olduğu ortaya çıktı. Daha önce Fold 8'in tasarımını büyük ölçüde korunacağı konuşulurken, yeni model tamamen farklı bir form faktörü ile tanıtılacak.



Samsung Galaxy Z Wide Fold geliyor



Hatırlanacağı üzere Galaxy Z Fold 8'in selefine oldukça yakın ölçülerle gelmesi bekleniyor. Cihazın 6.5 inç dış ekran ve 8 inç katlanabilir panelle sunulacağı, ayrıca geliştirilmiş menteşe yapısı ve daha az belirgin kat iziyle geleceği belirtiliyor. Donanım tarafında ise Exynos veya Snapdragon işlemci, 16 GB'a kadar RAM ve 1 TB depolama seçenekleri bulunacak.



Yeni sızıntılara göre Samsung, Fold serisine paralel olarak "Galaxy Z Wide Fold" olarak adlandırılabilecek farklı bir model üzerinde çalışıyor. Ortaya çıkan yazılım dosyaları, bu cihazın 4:3 en-boy oranına sahip olacağını gösteriyor. Bu oran, mevcut Fold modellerine kıyasla çok daha geniş bir kullanım alanı anlamına geliyor.



Ayrıca Bkz.Galaxy S27 Pro geliyor: S Pen'siz Ultra deneyimi sunacak



Samsung Galaxy Z Wide Fold ortaya çıktı: Geniş ekran ve dahası
Daha geniş tasarımın en önemli avantajı, özellikle video izleme ve çoklu görev senaryolarında kendini gösterebilir. Ayrıca Samsung'un yeni modelde geliştirilmiş bir menteşe sistemi kullanarak ekran katlanma izini azaltmayı hedeflediği de sızıntılar arasında. Bu yaklaşım, kısa süreli piyasada kalan üçe katlanabilir modelle benzer bir deneyim sunabilir. Son bilgilere göre Galaxy Z Wide Fold modelinin, Galaxy Z Fold 8 ve Z Flip 8 ile birlikte yılın ikinci yarısında tanıtılması bekleniyor. 




Kaynak:https://hothardware.com/news/samsung-galaxy-fold-leak-wider-design

 Haberi Portalda Gör

N
2 hafta (5306 mesaj)
Yarbay

malsung :D apple 4.3 yaptı diye kopyalıyor cidden bu çekiklerde karakter yok neyse en ucuza en iyi cihazı kim verirse onu alırım. parayı saçalayasım tutarsa epıl. smsung 3:1 ini alsın



Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 hafta (125 mesaj)
Teğmen

bir telefona servet dökmek bana saçma geliyor 😅



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Nightz
C
2 hafta (16098 mesaj)
Yarbay

Samsung tamamen Çinli firmalar gibi oldu. Tek yaptığı Apple'ı kopyalamak veya aynı adımları atmak. Umarım Note10 ve öncesi günlerine dönerler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 hafta (5306 mesaj)
Yarbay

hakikaten öyle şarjı gitmeyen planlı eskitmeye uğrayan göz yoran ve asla pro kamera sunamayan cihaza 100 vermem. dslr ın yarısını çekse 100yine veririm ama imkansız o paraya telefon dslr ps5 ve tv almak varken neden ynai :D





Bu mesajda bahsedilenler: @NexusCore
V
2 hafta (211 mesaj)
Teğmen

hep öyleydi 2010'dan beri. daha yeni mi fark ediyorsunuz. ilk galaxy s telefonu bile androidin iphone'u olarak çıkardılar. touchwiz arayüzü de benziyor zaten. hatta steve jobs kopyacı demişti samsunga ve dava açmıştı:
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortex3399 -- 8 Nisan 2026; 19:6:9 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ctrl-alt-delete
D
geçen hafta (110624 mesaj)
Yarbay

Arkadaşlar apple ekranlarını zaten samsung üretiyor. bunlar belirli anlaşmalar ile olur. kopya mopya geçin bu fanboy hallerini. Adamlar her türlü parasını kazanıyor sizde boş lakırdı yapıyorsunuz.
kendi aralarında anlaşmışlar işte sen şunu yap ben bunu bu kadar.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.