Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
276
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın(Bluetooth)SM-R810NZKATUR
A
5 yıl
Er
Konu Sahibi

1
1 Samsung Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın(Bluetooth)SM-R810NZKATUR
Ürün 04.12.2018 tarihinde teslim alındı. Elimde olan bir çeki değerlendirmek amacıyla satın aldım.

2 yıl Türkiye garantisi vardır. Samsung Shop'tan alınmıştır.

Üsküdar, Bulgurlu ya da Atatürk Havalimanı tarafında elden verilecektir.

< Resime gitmek için tıklayın >
_____________________________

?Samsung Galaxy Watch (42mm) Pembe Altın (Bluetooth)

Elektronik ve dijital ürünler denildiğinde kalitesi, üstün teknolojisi ve sıra dışı tasarımlarıyla ilk akla gelen markalardan biri olan Samsung, giyilebilir ürünler konusunda da ön plana çıkıyor. Teknolojinin seyrini değiştiren dijital ürünlerin gelişimiyle insanların yıllardır hayalini kurdukları yeni teknolojilere sahip olarak onları kullanabilmeleri, artık mümkün oluyor. Samsung markasının geliştirdiği giyilebilir teknoloji grubu ürün gamı içerisine yeni eklenen , yepyeni özellikleri ve ayrıcalıklı teknolojileriyle tüketicilerle buluşuyor. Hem geleneksel yuvarlak bir saat görünümünde olan hem de inanılmaz dijital nitelikler içeren Samsung Galaxy Watch akıllı saatler; ve olmak üzere 2 farklı boyutta kullanıcılara sunuluyor. Özellikle kadın kullanıcılar ve daha ufak boyuttaki tasarımları sevenler tarafından tercih edilen 42 mm’lik Galaxy Watch ürünleri, boyutlarından beklenmeyecek kadar geniş ve kapsamlı özellikleri ile beğeni kazanıyor. Samsung Galaxy Watch (42 mm), pembe altın rengindeki Bluetooth özellikli modeliyle şıklığına ve zerafetine önem veren kullanıcıların kalbini fethediyor.

Zarif ve Göz Alıcı Tasarım

Siyah, gümüş ve rose çerçeveli olmak üzere 3 değişik tonda üretilen Galaxy Watch akıllı saatin 42 mm’lik pembe altın rengindeki modeli, gidilen her ortamda fark edilen şıklığı ve parlaklığı ile tarzını yansıtmak isteyen kullanıcılar için harika bir alternatif oluşturuyor. Değiştirilebilen tercihe göre mor, sepya, lacivert, gri ya da siyah renklerde de satın alınabiliyor. Mükemmel teknolojisinin ve sağladığı faydaların yanı sıra dayanıklı malzemesi ve bileğe zarar vermeyen ergonomik rahatlığı ile gece gündüz her dakikanın keyfini çıkarmak mümkün oluyor.

Mini Boyutta Maksimum Teknoloji

1.2 inç ekran boyutu ve sadece 49 gram ağırlığa sahip 42 mm’lik Samsung Galaxy Watch pembe altın akıllı saat, Tizen tabanlı takılabilir OS 4.0 işletim sistemi ve Exynos9110, çift 1.15 GHz işlemciye sahip bulunuyor. Ufak boyutuna rağmen 768 MB + 4 GB hafızası bulunan akıllı saatte ivmeölçer, ortam ışığı, Gyro, HRM ve barometre sensörleri yer alıyor. Yan bölgesinde 2 düğmesi bulunan dönen çerçeveli akıllı saatin bataryası, 4 güne kadar kullanım imkânı sağlıyor. WPC endüktif kablosuz şarj ile bataryası doldurulabilen Galaxy Watch 5ATM + IP68 + MIL-STD-810 G dayanıklılık özelliklerini de içeriyor.

Nitelikli Teknolojik Asistan

Uyanır uyanmaz günlük aktivitelerin rahatça izlenebildiği; kullanıcıya o güne ait sağlık, hava durumu, stres yönetimi ve daha birçok konuda yardımcı olacak öneri ve bilgilerin sıralandığı, düzen ve planlamada mükemmel bir asistanlık işlevi sunan akıllı saat, 39’un üzerinde spor egzersizini tanıyabiliyor. Suya ve çizilmeye karşı dayanıklı Galaxy Watch, spor veya klasik tarzdaki her türlü kıyafetle de uyum sağlıyor. Kişiye özel değiştirilebilen arka planı kolay bir kullanım sunarken, cihaz, kullanıcının kalp atışlarını, uyku ve spor düzenini, güncel programlarını kusursuz şekilde takip ederek hayatı daha eğlenceli hâle getiriyor.

ürününü detaylı olarak inceleyip sahip olarak şıklığınızı ve tarzınızı gururla yansıtabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 15 Aralık 2020 Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.