Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
24
Cevap
1182
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Samsung, Galaxy S25 Edge'in başarısızlığının ardından Plus modelini geri getiriyor
D
10 ay (4417 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Samsung, Galaxy S25 Edge'in başarısızlığının ardından Plus modelini geri getiriyor
Samsung'un Galaxy S25 Edge denemesi başarısız olmuş gibi görünüyor. Yeni bir rapora göre, zayıf satış rakamları nedeniyle Samsung, Galaxy S26 Plus modelinin geliştirilmesine başlamış durumda. Daha önceki raporlar, S26 Edge modelinin S26 Plus'ın yerini alacağını söylüyordu.



M Plus kod adıyla geliştiriliyor



Yeni modelin şirket içinde "M Plus" olarak anıldığı belirtiliyor. The Elec’in haberine göre Samsung, daha önce yalnızca Galaxy S26 Pro (M1), Galaxy S26 Edge (M2) ve Galaxy S26 Ultra (M3) üzerinde çalışıyordu. Ancak, Galaxy S25 Edge satışlarının beklenenden düşük olması nedeniyle yakın zamanda M Plus isimli yeni bir model üzerinde çalışmaya başladı. Ancak bu modelin aileye ne zaman ekleneceği konusunda bir tarih bilgisi bulunmuyor. 



Samsung’un Galaxy S26 Plus çalışmalarını Ağustos ya da Eylül'de satış verilerini analiz ettikten sonra başlattığı düşünülüyor. Samsung’un ince amiral gemisi için Eylül-Aralık döneminde planlanan üretim adedi 300 bin civarındaydı. Bu sayı Galaxy S25 Plus için planlanan 500 bin adedin altında kalıyor. Aynı dönemde Galaxy S25 Ultra için üretim planı ise 3,4 milyon adet. Rapora göre şu anda dört farklı OLED panel geliştirme aşamasında. Bu da Galaxy S26 serisinin dört modele çıkacağı anlamına geliyor.



Ayrıca Bkz.Galaxy S26 Ultra'nın yeni görüntüleri paylaşıldı: Tasarım netleşti



Daha önce yayınlanan Galaxy S26 Edge render görüntülerinde cihazın arka tasarımının iPhone 17 Pro ve Pro Max’e oldukça benzediği belirtilmişti. Samsung’un biraz daha büyük batarya ve daha ince bir gövdeyle iyileştirmeler yapması bekleniyor. Ancak bu iyileştirmelerin satışları arttırıp arttırmayacağı belli değil.




Kaynak:https://www.thelec.kr/news/articleView.html?idxno=41727

 Haberi Portalda Gör

Elinde bütün imkanlardan varken Samsung'un yaptığı cihazlara, birde bütün dünyanın engellemelerine rağmen Huawei'nin yaptığı cihazlara bakın. Ceo değişmeli.
Yoruma Git
Xloud - 10 ay +23
Bir ultra yapacaksın bir de 6.1" baz model, bitti gitti ne uğraşıyorsun? Tasarım zaten hep Süreyya hanım.
Yoruma Git
damn2u - 10 ay +17
görünen köy kılavuz istemez

baştan belli olan bir şeyi kim, neden, niye görmez, göremez ya da görmek istemez, neden buna izin verir, pes doğrusu
Yoruma Git
RadioactiveBlackBox - 10 ay +12
T
10 ay (4113 mesaj)
Yarbay

Arkadaşım inat etti aldı 50 saat sarj dolmasını bekliyor. E-Waste



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
X
10 ay (3482 mesaj)
Yarbay

Elinde bütün imkanlardan varken Samsung'un yaptığı cihazlara, birde bütün dünyanın engellemelerine rağmen Huawei'nin yaptığı cihazlara bakın. Ceo değişmeli.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
10 ay (1098 mesaj)
Binbaşı

görünen köy kılavuz istemez

baştan belli olan bir şeyi kim, neden, niye görmez, göremez ya da görmek istemez, neden buna izin verir, pes doğrusu




D
10 ay (14071 mesaj)
Yarbay

Bir ultra yapacaksın bir de 6.1" baz model, bitti gitti ne uğraşıyorsun? Tasarım zaten hep Süreyya hanım.




T
10 ay (1302 mesaj)
Binbaşı

Bir tane 6.5" temel, bir tane de ultra. İki model yeter. Çerçeveler çok inceldiği için 6.5" artık gayet kompakt oluyor. Daha küçük olursa yetmiyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: thyr1234

Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
10 ay (3392 mesaj)
Yarbay

Zaten öyleydi, S serisi ve Note serisi; devam edip, tek yapmaları gereken S'e de harici (Note'daki gibi dahili değil) taşınabilir S Pen desteğini vermekti. Ama Note'u sildiler tonlarca S modeli çıkartılar. Olmaz arkadaş, sen bunlara bir de destek sağlayacaksın. Nasıl olacak?

Watch'u Google'a feda ettin, NVMe'leri MS'e feda ettin, telefon zaten Google'da, e ne anladım ben bu işten.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 1 Ekim 2025; 20:44:53 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @thyr1234
M
10 ay (4442 mesaj)
Yarbay

Plus modelsiz S serisi olmaz zaten. Samsung'un hatadan donmesi sevindirici.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
10 ay (775 mesaj)
Yüzbaşı

yanlışın var 250 saat bekliyoruz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TheCraxy
K
10 ay (7900 mesaj)
Yarbay

O neymiş, benin gm20 5 saatte doluyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheCraxy
H
10 ay (4396 mesaj)
Yarbay

Bence Tab da yaptığı harikaydı.
S10 Plus S10 Ultra.
Düz model ile FE rafa kaldırılmalı. A57 ile geleceğin düz, FE modeli rekabet edemiyor. Saçma sapan bir ikili oluşuyor.
Düz seri pil kapasitesini arttıramıyor. Madem Note S Ultra oldu Plus da normal serinin devamı olarak ilerlesin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @lterlemez
T
10 ay (4113 mesaj)
Yarbay

Ben 10 dakikada %60 şarj alıyorum neredeyse 25 Watt mı kaldı çöp



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @User Friendly
L
10 ay (8298 mesaj)
Yarbay

Normal seri maksimum 6.3" olacak şekilde yoluna devam etmeli kesinlikle bu tür telefonlara ihtiyaç var. Parası olmayan adam zorla 6.9" çöp telefon almak zorunda kalıyor çünkü ucuz 6.3" altı telefon yok. a36, a56 arasında küçük ekranlı bir model olsun bence gayet iyi satar. İnsanlar düz serileri pahalı diye almıyor-alamıyor ekranı küçük diye değil...




Ö
10 ay (1159 mesaj)
Binbaşı

samsungun sonu nokia gibi olacak sanki



L
10 ay (3392 mesaj)
Yarbay

Yani, şekil vereceksen Note ver. Note'u katlanır yap ya da katlanır versiyonunu da çıkart, mesela. Saçma salak fikirler ile ortalığı birbirine kattılar, gereksiz yere. Kendileri bile toplayamıyor artık, hayır bir de gereksiz yere parça israfı. Birer tane de giriş ve orta seviyesinde model çıkart, bitsin gitsin. Note ve S diye akıllara kazınmış iki tane modelin var.





Bu mesajda bahsedilenler: @High Sierra
D
10 ay (990 mesaj)
Yüzbaşı

Yapmaları gereken şey çok basit
6.1-6.3 arası, iP17 ile rekabet edebilecek düzeyde kamera/pil vs olan bir cihaz
Ultra cihazın kamera vs bütün özelliklerini koruyan, fakt ekran olarak 6.4-6.6 arası olan bir cihaz
Bir de kalemi vs ile birlikte Ultra serisi.
Bu kadar mı zor?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
10 ay (3763 mesaj)
Yarbay

Tam s25 fe ye hallenmişken aklıma karpuz kabuğu düşürdünüz, beklesem mi acaba bilemedim abidin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


_____________________________

Eski kullanıcı adı: Dosner


F
10 ay (2040 mesaj)
Yarbay

Samsung'un yaptığı en büyük hata Android kullanıcılarının zeka seviyesini sorgulamak oldu.

Android kullanıcısı akıllıdır. Kendisini 1 sene içinde prize bağlı yaşatacak bir cihaza asla para vermez. İstersen kık kadar ince yap.

Bu telefon Androidçi kardeşler için o kadar çöp bir telefon ki yakında TV, Buzdolabı alanlara eşantiyon olarak verecekler. Görürsünüz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 2 Ekim 2025; 22:38:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 ay (45067 mesaj)
Yarbay

Samsun kendini Epıl sanıyo.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @FısFısss
N
9 ay (12522 mesaj)
General

Ki olaya şöyle bakabilirsiniz; S amiral gemisi serileri içerisinde en az satanı ve en az başarılı addedileni Plus versiyonlar. Yani bu Edge'in Plus'tan bile kötü bir pazar performansına sahip olduğunu anlatmakta.

Benim açımdan ama güncel S serilerindeki en ideal modeller batarya performansları ve QHD+ ekranlarıyla ve titanyum kasa Ultra'lar kadar tuzlu fiyatlı olmamalarıyla Plus'lar.

Ultra'lar S serisinden addedilse de aslında çok farklı modeller. Normal, Plus ve FE olan S modellerinden aslında ciddi ölçüde ayrışıyorlar.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.