Arkadaşlar bu güvenli klasörü bir türlü kullanamadım. Yani kullandığım bir uygulamayı ekleyim diyorum güvenli klasöre sıfırdan uygulama ekleniyor oraya var olan uygulama gene açık duruyor. Varmı bunun bir kolayı veya uygulama şifre koymak için alternatif birşey kullanan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 17 Mayıs 2025; 15:54:20 >
Hocam şifre koymak istediğiniz uygulamayı direk güvenli klasör içindeki play storeden indirip orda kullanamaya baslayacaksiniz. Normal menüdeki uygulamanızida sileceksiniz. Böylece telefonda o uygulamayi kimse göremeyecek, güvenli klasöre girince sadece siz görüyor olacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gltsry06 -- 17 Mayıs 2025; 19:58:54 >
2 3 gün öncesine kadar iyiydi ama şuan nedense düşüş oldu. Pil tüketiminde Instagram çok şarj yemiş gözüküyor acaba Instagram da kaynaklı olabilir mi bilmiyorum. Arka plandaki şarj tüketimi bana hiç normal gelmiyor. < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >