Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
358
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Samsung'dan animasyonlu yeni video serisi: Dünyayı değiştiren elektroniğin tarihi
C
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Samsung'dan animasyonlu yeni video serisi: Dünyayı değiştiren elektroniğin tarihi



Önde gelen teknoloji şirketlerinden Samsung, 'Dünyayı Değiştiren Elektronik Endüstrisinin Tarihi' isimli kısa video serisini yayınlamaya başladı. Toplamda beş bölümden oluşacak olan serinin ilk bölümü 'Samuel Morse ve Ağ' başlığıyla izleyicilere sunuldu.



Ayrıca Bkz.Oppo'nun MagSafe rakibi, sızdırılan görüntülerde ortaya çıktı



Seriye 4 bölüm daha gelecek



Yayınlanan ilk video, telgrafın icadına ve oradan modern akıllı telefonlara nasıl geldiğimize hızlı bir bakış sunuyor. Videoda Samuel Morse ile başlayan kablolu ağlardan 5G bağlantı teknolojisine geçiş de vurgulanıyor.





Yaklaşık 3 dakika uzunluğundaki video, animasyonlar ile Amerikalı mucit ve ressam Samuel Morse'un aldığı bir ilhamla insanların uzun mesafelere mesaj gönderip almasına izin verecek bir ağı tasarlamasıyla başlıyor.



Samsung yaptığı açıklamada şirketin yeni video serisinin 4 bölüm daha süreceğini ve bölümlerin başlıklarının "John Baird ve Televizyon", "Alexander Graham Bell ve Telefon", "James Harrison ve Buzdolabı", "William Shockley ve Yarı İletken" olacağını söyledi.




Kaynak:https://news.samsung.com/global/video-samsung-innovation-museum-introduces-the-history-of-the-electronics-industry-that-changed-the-world-video-series

 Haberi Portalda Gör

Nicola Tesla'da olmalıydı.
Yoruma Git
dr20mouse - 3 yıl +4
D
3 yıl
Yarbay

Nicola Tesla'da olmalıydı.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Tesla altyapıyı kurdu , burada anlatılan üstyapı





Bu mesajda bahsedilenler: @dr20mouse
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.