Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
2920
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung B530 ve ya LG LG 42LF2500 model farketmez en uygun görerek nereden alınabilir?
A
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet arkadaşlar abim evlendi de televizyon olayını bana bıraktı, 40-42 inç Full HD alınacak maksimum bütçe 1900-2000tl ürünü internetten degilde direk görerek almak istiyoruz en uygun nerede bulabilirim.

Arşatırmalarım sonucu Samsung B530 f/p olarak iyi görünüyor. Bir de pc baglanacagı için samsung u tercih ediyorum. Başlıktaki LG ise ew de indirimde 1950tl alınabilir bir televizyon mu acaba?

En önemlisi istanbul avrupa yakasında tv yi nereden alabilecegimiz, yardımcı olursanız çok sevinirim.



C
15 yıl
Teğmen

ilk önce Kartel diye bir firma var.Sirkecide.Konyalı lokantasının karşısı. 0212 5208500 telefonu.

Samsung Anadolu grubunun %49 ortağı.Dolayısı ile gönül rahatlığı ile oradan istediğin TV'yi alabilirsin.Ben dün 46B530 aldım.Ama 46B553 için gitmiştim.Aradaki farkları görüp, saçma sapan göz boyama özelliklerine 300TL fark çıkınca...bende 530'da karar kıldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Çok teşekkürler, bu bölümde ilgi sıfıra yakınken böyle yardımcı oldugun için sagol.

Peki sizin aldıgınız tv nin fiyatı nedir acaba? 40B530 ve ya 100hz olan 40A656 aldırcam abime fiyatı ne civardadır acaba net üzerinden takip edebilecegimiz bir sayfası yok sanırım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

http://forum.donanimhaber.com/m_7478369/tm.htm

quote:

I) Doğrudan veya Dolaylı Reklam Yapmak ve Fiyat Belirtmek Yasaktır
Bölüm içinde doğrudan veya dolaylı olarak reklam sayılabilecek şekilde adres belirtilerek ürün fiyatları hakkında konuşulması, referans verilmesi, yönlendirme yapılması yasaktır. "Ev Elektroniği" bölümü ve alt forumları fiyat araştırması için kullanılmamalıdır. Ayrıca satıcıların bölüm içinde doğrudan ve dolaylı olarak reklam veya satış yapmaları kesinlikle yasaktır ve bu davranış tek başına süreli veya süresiz uzaklaştırma sebebidir.

Piyasadaki cazip fiyatların diğer üyeler ile paylaşılması için forumun Sıcak Fırsatlar bölümü, yine ilgili bölüm kurallarına uyularak kullanılabilir. Satıcılar da foruma reklam vererek firma ve ürün tanıtımı yapabilirler.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.