Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
471
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Samsung 760BF ya da Viewsonic VX724 ?
F
18 yıl
Er
Konu Sahibi


  • Samsung 760BF:
    Tepki S. : 4ms
    Nokta Ar. : 0, 294mm
    Kontrast: 700/1
    Par: 300cd
    Fiyat : 635YTL

  • Viewsonic VX724:
    Tepki S. : 3ms
    Nokta Ar: 0,264mm
    Kontrast: 500/1
    Par: 300cd
    Ağırlık: 5kg
    Fiyat: 603YTL

Arkadaşlar kara veremedim. Viewsonic'in kalitesi tartışılmaz ama samsung'un da az kalır tarafı yok. Nokta aralığı ve tepki süresi düşük Viewsonic mi almalıyım yoksa kontrastı yüksek samsung mu? Eğer bu modellerden daha iyi ve fiyat olarak bunların seviyesinde olan başka bir LCD biliyorsanız daha iyi olur. Ama 17" olmalı.

Cevaplarınızı bekliyorum.



A
18 yıl
Yüzbaşı

arkadasim sakin samsung 760bf alma benden sana tavsiye ben aldim yarindansonra iade edicem mouse ve yazilarin golgeleri belli oluyor monitorde ve samsung ile konustum ve geri iade etmemi solediler benim tavsiyem bu modeli alma!!!


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
18 yıl
Yarbay

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki iki monitörden hangisini alırsan al sorun yaşama olasılığın gerçekten çok düşük. arwen arkadaşımız şanssızlık yaşamış, ve gördüğüm kadarıyla kontrol etmeden almış monitörü ve gerçekten üzücü bir problemle karşı karşıya kalmış. Umarım iadesini gerçekleştirir. Bunun yanında nokta aralığının daha az olması bildiğim kadarıyla görünümde önemli bir nokta fakat ben buna gözle şahit olmadım, şahit olanlara sor derim. Bir ikinci nokta ise sana önerebileceğim monitör Vx722 olabilir. 2ms tepki süresine sahip, 650:1 kontrast değerine sahip monitör. Bence gayet başarılı ve şu an dünyanın en hızlı monitörü ünvanına sahip sanıyorum (bugün benq'nun yeni modelinin ilanını gördüm, Vx722'nin tahtını sallar mı bilemiyorum fakat viewsonic ve samsung kalitesi ile benq'yu karşılaştırmak bence yanlış olur). Karar vermesi oldukça güç, bunun yanında lütfen alacağın monitörü almadan önce ölü piksel veya herhangi başka bir problem için kontrol etmeni öneririm.. İyi şanslar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.