Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
623
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Samsun'daki Iraklılar: 'Sığınmacı değiliz, artık buralıyız'...
P
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Turkiye mini Ortadoğu oldu.

Seçimde Arap hayranlarını göndermezseniz kaderide Ortadogu olacak.

Sınır kapıları ardına kadar açık. Bu hayasız akını durdurmazsa Türkiye in uniter yapısı yokedilecek. Son raddedeyiz...


https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-62554198



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Zaten amaç bunu dedirtmek.Mesela hep diyorum 11 yıl önce Türkiye'ye gelen Suriyeli bir bebek bugün 11 yaşında,11 yaşında gelen 22 yaşında,22 yaşında gelen 33 yaşında vs...Bu d...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Long Nightt - 2 yıl +6
P
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DZnxt0bbqhdI%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGP-k7pcGIhA_xXTHC-x3ekHezFSe_E84MgFy

Burada haykırıyor kapımızı açacağız daha da fazla alacağız diye Erdoğan. Ülkeyi yoketme den durdurun bunu!

Erdoğan: Muhalefet seçimi kazandığında multecileri göndereceğiz diyor. BİZ GÖNDERMEYECEĞİZ!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Akpliler Filstinliler gibi para karsılığı ulke topraklarını satıyorlar.

Türkiye'de satılan evlerin yüzde 5'i yabancılara. Üstelik vatandaslıkta bedava yanında!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
2 yıl
Yüzbaşı

Zaten amaç bunu dedirtmek.Mesela hep diyorum 11 yıl önce Türkiye'ye gelen Suriyeli bir bebek bugün 11 yaşında,11 yaşında gelen 22 yaşında,22 yaşında gelen 33 yaşında vs...Bu durum Türkiye'ye gelen tüm sığınmacılar ve kaçaklar için aynı.Adamlar burada nesiller oluşturmaya başladı.Eğer önlem alınmazsa aradan bir 10-20 yıl geçtikten sonra Türkiye'de Suriyeli,Iraklı,Pakistanlı,Afganlı şeklinde yeni etnik gruplar oluşmuş olacak.Anadoluda ki Türk nüfusu diğer azınlıklarla aynı seviyeye çekilecek.Ardından üniter ve ulus devlet anlayışı tartışmaya açılacak...Bunun örneklerini açılım sürecinde gördük.O zaman Türkiye'de Suriyeli,Iraklı,Pakistanlı,Afganlı olmadığı halde Türkiye'nin eyaletlere bölünmesi tartışılıyor hatta bu eyaletli devletin adının ''Anadolu Birleşik Devletleri' şeklinde değiştirileceğini söyleyen hadsiz sözde aydın,gazeteciler,yazarlar televizyonda boy gösteriyordu.

Emperyalistler ulus,üniter ve laik devlet yapısını benimseyen ve nüfus çoğunluğu Türk olan Türkiye Cumhuriyetini 99 yıldır parçalamak için türlü entrika ve iç karışıklık tezgahladıkları hale bunda başarılı olamadılar.Bu ülkede alevi-sünni çatışması yaratmak istediler başarılı olamadılar,40 yıldır PKK terörüyle Türkiye'de bir Türk-Kürt iç savaşı çıkartmak istediler ancak bunda da başarılı olamadılar.Zira Cumhuriyeti kuran kadrolar bu ülkenin temelini sağlam atmışlardı.İzlenen devrimci politikalar ile Anadolu Türklük ve laiklik ile bütünleştirilmişti.Bunu kırabilmek içinde devrimci politikalarla yetişmemiş ve bu değerlere tamamen yabancı etnik kökenleri Türkiye'ye enjekte ediyorlar.Cübbeli Ahmet hoca bile Türkiye'de selefilerin örgütlendiğine dair uyarılarda bulunur hale geldi.Düşünün durum ne kadar vahim...Bu selefiler çoğunluklu olarak Türkiye'ye gelen Suriyeliler,Iraklılar,Afganlar,Pakistanlılar arasında karşılık bulurken bunların Türkiye'de kalmasını savunanlar Türkiye'nin geleceğini ipotek altına sokmak istiyorlardır demektir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 16 Ağustos 2022; 16:5:23 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Teğmen

Akp'nin oran olarak en çok oy aldığı illere ve ilçelere dağıtılmaları gerek.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
2 yıl
Yarbay

Videodakilerin hepsi eli yüzü düzgün iş güç sahibi. Yinede Karadeniz-İç Anadolu yabancılardan uzak tutulmalı. Para için bu işgale değmez.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
2 yıl
Yüzbaşı

O vakit gelsin.
İnceldiği yerden de kopsun.

Artık bazı şeyler kaçınılmaz yaşanacak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Long Nightt
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.