Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1420
Tıklama
0
Öne Çıkarma
salonda kombi
İ
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

tek yaşadığım evimin salonu amerikan mutfak, arasıra salonda uyuyakalıyorum ama kombinin patlama seslerinden irkilip uyandığım oluyor. mutfak dolabında kombi için kapalı bir dolap da yapılmış fakat buna rağmen sese hassas olduğumdan bu patlama seslerine 4 aydır alışamadım.
balkonu pimapen yaptırıp kombiyi taşımayı düşündüm ama inşaat müh. kız arkadaşım tesisatınıda değiştirmen gerekir yeniden proje bir sürü masrafımız olur diyerek gözümü korkuttu.

kombiyi balkona taşımayı şuan için düşünmüyorum. kombimin hermetik özelliği varmış yani az buçuk araştırmamdan anladığım kadarıyla ortamdaki oksijeni değilde bacadan oksijen alıyor.

ben bu kombinin bulunduğu dolabın içini bir güzel taş yünü ile kaplasam dolabın açık olan üst kısmını da bir güzel kapatsam (tamamen oksijene kapalı kutu gibi) ses tamamen sıfıra yakın olur diye düşünüyorum fakat kombi sistemlerinden pek anlamadığımdan sonucu ne olur kestiremedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironimperor -- 3 Nisan 2014; 2:03:31 >

Z
10 yıl
Yarbay

Servis çağırın gaz ayarı yapsınlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @ironimperor
İ
10 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

kombicileri çağırıcam zaten de kabin işi için ne diyorsunuz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Yarbay

Kabini tamamen kapatmak doğru değildir, az da olsa gaz kaçağı riski her zaman vardır bu sefer içinde sıkışan gaz bomba gibi patlar. Onun yerine sadece ses izolasyon malzemesi ile duvarlarını kaplayarak sesin seviyesini minimuma indirmeye deneyin ve havalandırmak için bir menfez muhakak kullanın.




Bu mesajda bahsedilenler: @ironimperor
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.